Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:00:33
|
|
|
|
Zahi
|
kar si napisala sprintaj na en list.. pa daj možu za prebrat, če te je strah povedat.. to je debata za vaju..
|
|
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:05:52
|
|
|
|
igralka
|
Pa sta se že prej kdaj pogovarjala da bi imela več kot enega? Si on želi še enega? Je tudi on povedal svoje mnenje, kdaj bi ga imela, če že? To morata urediti skupaj, pa ne na način, "JAZ želim..." ampak se zmenit, kaj OBA želita. Ustvari prijeten ambient, pazi, da bosta imela mir, da ne bo kdo od vaju utrujen, zaspan, lačen, žejen, siten, zaskrbljen itd, torej, ko se bosta oba dobro počutila, pa nežno začni pogovor. Srečno!
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:15:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: igralka Ustvari prijeten ambient, pazi, da bosta imela mir, da ne bo kdo od vaju utrujen, zaspan, lačen, žejen, siten, zaskrbljen itd, torej, ko se bosta oba dobro počutila, pa nežno začni pogovor. mislim, da je tukaj okolje, ambient, mir bla bla čisto odveč.. če je to želja obeh.. si lahko to povesta tudi v McDonaldsu.. oba morta bit takoj za to.. ker če nista.. potem tudi ambient ne pomaga..
|
|
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:25:08
|
|
|
|
Mina1
|
Za to morata biti OBA, brez debate, brez prtiskov.
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:27:13
|
|
|
|
igralka
|
Ja samo če je dec siten, lačen itd, zna rečt ne ali pa se sploh noče kaj dosti pogovarjat, ne glede na temo. A ni bolje, da se najprej dobro počuti, šele potem pa začne razmišljat?
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:44:28
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: igralka Ja samo če je dec siten, lačen itd, zna rečt ne ali pa se sploh noče kaj dosti pogovarjat, ne glede na temo. A ni bolje, da se najprej dobro počuti, šele potem pa začne razmišljat? to bo ja če je dec siten.. lačen.. gnile volje.. bo še vedno rekel "JA LUBICA.. TUT JAZ SI ŽELIM ŠE ENEGA OTROKA" če pa ni za to... pol pa tut svinjska krača pa bokal rdečega ne pomaga..
|
|
|
|
RE: želja po še enem otroku 19.10.2006 15:57:38
|
|
|
|
igralka
|
Ma to sem mislila v primeru, da je bolj neodločne sotre pa rabi malo prepričevanja...
|
|
RE: želja po še enem otroku 20.10.2006 9:13:07
|
|
|
|
Edvina
|
Zahi, se strinjam s tabo.. okolje in 'primeren' ambient ne igrata tukaj nobene vloge. Oba morata biti prepričana, oba si morata želeti še enega otročka..potem je pa čisto vseeno kje se o tem pogovarjata.
|
|
|
|
RE: želja po še enem otroku 20.10.2006 9:46:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Edvina Zahi, se strinjam s tabo.. okolje in 'primeren' ambient ne igrata tukaj nobene vloge. Oba morata biti prepričana, oba si morata želeti še enega otročka..potem je pa čisto vseeno kje se o tem pogovarjata. točno tako.. desca se ne sme prepričevat v to.. pa mu delat neke ambiente ipd.. če je človek za to.. bo VESEL takega vprašanja.. in mu bo tako vprašanje polepšalo še tako gnil in zajeban dan..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?