|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želja po še enem otroku,pa čeprav je več -kot+
31.3.2009 17:39:06   
principessablu
Pozdravljene,no prvič sem rodila skoraj 2 leti nazaj,ni bilo načrtovano,niti zaželjeno,vendar smo se odločili da obdržimo in ni mi žal,nasprotno,sprva ko sem rodila,nisem mela niti materinskega čuta kamoli kakšnega drugega,preveč težav okoli mene,od stanovanja pa do službe,ampak sem verjela in nekako smo pregurali,no razlika do danes,da stanovanje smo kupili,služba moja je zelo majava in ni redna,možu pa tudi ne kaže prav dobro oziroma jaz sem pesimist mogoče zaradi strahu in vsega dogajanja po svetu-recesija,nevem zakaj ampak zadnje čase gledam samo še dojenčke in razmišljam,da bogi moj otrok ker bo sam in se ne bo imel s kom igrati,kregati in pač vse to kar otroci počnejo,še 1 leto nazaj sem si rekla enega in ta je dovolj,v zadnjih 3 mesecih imela 2ss,pa čeprav sem bila na kontracepciji,nismo nič delali na otroku,sedaj me pa čisto meče,do konca šolanja imam še 2 izpita in diploma,katera je skoraj končana,službe pametne od nikoder,ampak za sproti imam in se vedno znajdem...ali je še katera tukaj,ki je imela enako dilemo,željo,..po otoku in se za to tudi odločila,pa čeprev ni blo ve pošlihtano??vem,da je veliko lažje če si finančno stabilen,vendar to ne pomeni,da imajo otroci vse...mogoče pa nimajo ljubezni in pa staršev,ker so preveč zaposleni???dejmo kako idejo,podpora ali pa nevem kr kej...cmoook
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želja po še enem otroku,pa čeprav je več ...
31.3.2009 17:50:49   
Katjusa
mi2 sma se odločla že za prvega v neravno zavidanja vrednih pogojih, stanovanje imama pri meni doma, v službo je hodil sam moj plača s potnimi in malico 500€ jst pa študentka.... no pa smo otročka delal 2 leti in tačas se naše stanje ni nič spremenilo in ko se je rodil, sma se takoj odločila še za drugega sma rekla oblačila imama, opremo tud ostalo bo pa že..... in je spet 2 leti trajalo, da sem zanosla (vmes sem vsaj diplomirala, službe pa nisme dobila), no ampak tokrat sem zanosla in skoraj istočasno je moj dobil boljšo službo (za stalno) in z enkrat večjo plačo, tak da sedaj se nam je vse obrnalo za 100% na boljše, če se nebi bi prav tako blo vse OK pač nebi toliko stvari kot jih zdej kupujem kupovala (nova oblačilca, oprema, pri prvem smo imel večino rabljenih stvari).... odločla sma se še za 3 otročka, ki pa ga bomo šele začel delat v prihodnjih mesecih.... dokler so moji starši živi imama streho nad glavo in nam za to ni treba skrbet, za hrano bomo že nekako skup spravli.... upam, da nekega dne dobim tud jst službo in to je to. želja po otroku in ljubezen do take družine mi je na prvem mestu, ker se zavedam, da lahko imam čez 10 let vsega dovolj pa ne bom mogla zanosit, lahko pa ne bom imela ničesar pa vendar bom imela (vsaj upam) svoje 3 sončke in ljubezen in nikjer ne piše, da to ne bodo srečni otroci če iz kakršnegakoli razloga ne bodo oblečeni po zadnji modi.....

Upam, da sem ti pomagalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 17:58:16   
principessablu
ja vidim,da imeta ene jajca po domače povedano,jaz pa vedno razmišljam kaj pa če ostanem sama,da se njemu kaj zgodi,kako bomo pa pol,sej dokler imaš nekoga,na katerega se lahko zaneseš je super,ampak jaz do sedaj sem zaupala samo sebi in bila odvisna samo od sebe,pol pa se kar naenkrat obrne vse...res je težko vedet kaj je bolj pomembno...ne bi pa rada da životarimo,če me razumeš-) ja svaka ti čast..user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 18:06:32   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

vem,da je veliko lažje če si finančno stabilen,vendar to ne pomeni,da imajo otroci vse...mogoče pa nimajo ljubezni in pa staršev,ker so preveč zaposleni???dejmo kako idejo,podpora ali pa nevem kr kej...cmoook

Ja tudi otroci kateri starši nimajo službe jim mogoče ne dajejo toliko ljubezni in časa kolikor ga imajo! To me vedno zbode, ne razumem, zakaj bi bili starši ki imajo službo in tisti ki je nimajo kaj drugačni? Včasih je bolj pomembno da so tistih 5 ur čisto posvečeni otroku, kot pa da si cel dan z njim in nima od tebe nič, ker si naveličav vsega!

Kar se ostalega tiče, jaz z 500€ na celo družino nebi frosirala še enega otroka, sploh če je še druga služba pod vprašanjem? Že tako in tako je preveč ljudi na pragu revčine...tega  pa vrjetno ne želite svojemu otroku?
Pa ne govorim, sej mu ni treba kupit vsega kar si želi, ampak nekaj pa je le dobro da lahko nudiš otroku, ane? Je pa res, da smo si ljudje različni in jaz niti podrazno nebi rada bila na plečih staršov, države ali kogarkoli drugega, sploh pa ne z 2, 3 otrokoma!
Itak bo pa vsak po svoje naredil!

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 18:12:45   
principessablu
to je vse res,sej zato sprašujem za mnenja,trenutno je čas krize in vprašanje kdaj se bo končalo,seveda moramo vsi pozitivno razmišljati in upati na bolje...jaz službo imam,vendar en mesec zaslužim 300e,drugi nič,tretji pa 5000evrov,pol pa spet neki časa nič...in to je to...v tem je problem,pa nič porodniške in to je to...se pravi,da moram fejst delat,da lahko kej našparam,da mam 1 leto mir v primeru da še enkrat rodim...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 21:14:25   
EMILY 3
mija imam enega otroka,in eno plačo,je pa res da je to dost večja plača,tam okrog 2 tisoč e,včasih tud več.pa še tamali ima otprt račun,pa še sklenjeno varčevanje.no imam še nekaj kredita,ampak vseeno nama ostane zelo dosti.in jaz si ne upam niti pomisliti da imela še enega otroka.ker se bojim kaj če ostane brez službe.takrat nevem kako boma prehranila še totega.no,nevem,pač vsak za sebe ve najbolj če je zmožen ali ne.
nevem mogoče pa sem jaz ena od tistih ki se preveč sekiram za vsako malenkost.no ni pa mi jasno kako lahko zaslužiš en mesec 300,drugi pa 5000???

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 22:10:40   
principessablu
pač tako službo imam,plačani smo od provizije...nepremičnine,nihče pa ni zaposlen,vse je samo pogodbeno...pa še to da dobri časi so mimo,recesija je udarila prav na nepremičninski trg...

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2009 12:48:29   
EMILY 3
AJA TO PA RES MALOuser posted image .PA ZDAJ KI ŠE JE TAKŠNA KRIZA,TI VERJAMEM,DA TI NI GLIH VSEENO.NO BO PA ŽE ENKRAT MIMO.VEŠ LEPO PA DA SI TAKO OPTIMISTIČNA.TE PA SREČNO KAKOR KOLI SE ODLOČIŠ ZA ŠE ENEGAuser posted image ALI NE.LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......