|
želja po še enem otroku,pa čeprav je več -kot+ 31.3.2009 17:39:06
|
|
|
|
principessablu
|
Pozdravljene,no prvič sem rodila skoraj 2 leti nazaj,ni bilo načrtovano,niti zaželjeno,vendar smo se odločili da obdržimo in ni mi žal,nasprotno,sprva ko sem rodila,nisem mela niti materinskega čuta kamoli kakšnega drugega,preveč težav okoli mene,od stanovanja pa do službe,ampak sem verjela in nekako smo pregurali,no razlika do danes,da stanovanje smo kupili,služba moja je zelo majava in ni redna,možu pa tudi ne kaže prav dobro oziroma jaz sem pesimist mogoče zaradi strahu in vsega dogajanja po svetu-recesija,nevem zakaj ampak zadnje čase gledam samo še dojenčke in razmišljam,da bogi moj otrok ker bo sam in se ne bo imel s kom igrati,kregati in pač vse to kar otroci počnejo,še 1 leto nazaj sem si rekla enega in ta je dovolj,v zadnjih 3 mesecih imela 2ss,pa čeprav sem bila na kontracepciji,nismo nič delali na otroku,sedaj me pa čisto meče,do konca šolanja imam še 2 izpita in diploma,katera je skoraj končana,službe pametne od nikoder,ampak za sproti imam in se vedno znajdem...ali je še katera tukaj,ki je imela enako dilemo,željo,..po otoku in se za to tudi odločila,pa čeprev ni blo ve pošlihtano??vem,da je veliko lažje če si finančno stabilen,vendar to ne pomeni,da imajo otroci vse...mogoče pa nimajo ljubezni in pa staršev,ker so preveč zaposleni???dejmo kako idejo,podpora ali pa nevem kr kej...cmoook
|
|
|