Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
želja ali resnično noseča? 5.10.2008 9:53:45
|
|
|
|
pufi 2003
|
Lepo pozdravljene. Imam eno težavo, ki si je ne znam razložiti. Doma imam skoraj 3-letnega sinčka. S partnerjem sva se odločila, da povečava našo družino še za enega člana. Prejšnji mesec sva prvi mesec delala na tem, a nama ni uspelo. Čeprav nisem pričakova, da bo uspelo že prvič, sem bila ob nastopu M nekoliko razočarana. Moja zadnja M je bila 8. 9. 2008. Ta mesec pa sem zadnjega v septembru na hlačkah opazila blag svetlo rjav madež (kot neke nitke). Mislila sem, da je to začetek M, saj se mi vedno začenja z dvemi dnevi javega izcedka. Vendar, ko sem izračunala datum se mi je zdelo to nekoliko prezgodaj. M imam redne od zmeraj (na 28 dni). Nato sem imela ta svetlo rjv madež še naslednji dan, nato nič več. Včeraj pa sem po petih dneh ponovno opazila ta madež in danes ga spet ni več. O M zaenkrat še ni nič (Hvala bogu...). Kaj mislite, da so tej madeži lahko prvi znaki vgnezditve ali si vse le domišljam, ker je moja želja tako velika. No, še to: prsi me bolijo vsak mesec, zato temu ta mesec nisem pripisovala posebnega pomena. Vendar imam že kak teden občutek v trebuhu (rahle bolečine), da bom dobila M, a je ni.
|
|
|
|
RE: želja ali resnično noseča? 5.10.2008 10:09:06
|
|
|
|
spps
|
ne vem kaj naj ti izcedki pomenijo,vendar v vsakem primeru držim pesti,da vam čimprej uspe
|
|
RE: želja ali resnično noseča? 5.10.2008 10:11:09
|
|
|
|
pufi 2003
|
Hvala za spodbudne besede. Tudi jaz upam, da nama uspe.
|
|
|
|
RE: želja ali resnično noseča? 5.10.2008 10:15:55
|
|
|
|
mlinar
|
Če si želiš pravi odgovor počakaj še par dni nato uporabi test za nosečnost in odgovor izveš želim ti da se ti želja izpolni
|
|
|
|
RE: želja ali resnično noseča? 5.10.2008 10:18:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pufi 2003 Hvala za spodbudne besede. Tudi jaz upam, da nama uspe. za to pa smo tu
|
|
RE: želja ali resnično noseča? 5.10.2008 11:24:06
|
|
|
|
suzyka.m
|
pri meni se obakrat začela nosečnost z rjavim madežem, nekaj dni prej preden bi mogla dobiti M.. in jajčniki so me bolel, in ležat sem šla.. tako kot vsak mesec.. in potem je zginlo... in jaz še zmer nisem vedla zagotovo... srečno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Zaupate medicini?willmapopolnoma (
31%)
delno (
60%)
ne (
9%)
Število vseh glasov: 136Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!