|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želja
5.2.2006 20:05:33   
Anonimen
Lep pozdrav,sem nova članica. Zmožem sva se odločila za še enegaauser posted image ,18.1.06. sem imela zadnjouser posted image  potem pa sva začela user posted image  in sedaj čakam in upam da naslednje user posted image  ne bo. Malo me špika v jajčnikih, imam tudi pekočo bolečino, pa tudi zgaga me je včeraj zvečer pekla. V prvi mosečnosti je to bilo vseh 9 mesecev,. Test bom naredila 14.2. Upam, da bo pozitiven, ravno na Valentinovo. Lep večer vsem članom in vso srečo našimuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želja
5.2.2006 21:03:53   
Anonimen
Tudi jaz upam, da bosta kmalu zagledala user posted image . Bom držala pesti.
Koliko pa je star vajin otroček?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2006 21:34:17   
KODA
Držim pesti za+.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2006 21:40:06   
lucika
helou, anonimna...lahko kar tvoje podatke skopiram. datumi štimajo. oglasi se se, pa daj tole anonimnost nekam, nooo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2006 22:04:55   
pikica123
Držim pesti!

Lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 7:10:33   
NATAŠI
Želim vama da bo to valentinovo nekaj posebnega in ugledata user posted image user posted image . Držim pesti user posted image

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 8:04:17   
Azaleja
user posted image user posted image , da bodo user posted image user posted image !!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 8:51:14   
Barbk
Tudi jaz vama iz srca želim najlepše valentinovo dosedaj, ki naj bo poleg srčkov obsijano tudi s +.

Lp,
Barbk

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2006 9:54:01   
Ocenia
Srečno user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2006 9:57:54   
Monika79
držim user posted image user posted image user posted image  da zagledaš dve magični črtici user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne pozabi javiti user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2006 10:23:20   
Grizo
Hoj.
Tudi jaz sem nova.
V zacetku leta me kar naenkrat zbodla mocna bolecina v spodnjem delu trebuha. Pa sem sla od zdravnika do zdravnika in pristala v klinicnem na ginekoloski. Naredili so mi laparoskopijo in ugotovili, da sem imela cisto na levem jajcniku, pa vrascen desni jajcevod.
Prej o user posted image se razmisljala nisem (vsaj ne resno), ko pa sem ugotovila, da se lahko zgodi, da jih ne bom imela me je cisto pretreslo.user posted image
Zdaj z mozom ze pridno delava na tem. 8. feb naj bi imela menstruacijo, pa mocno upam, da je ne bo.user posted image
Enako zelim tudi ostalim!

Ta teden knjižna nagradna igra na http://www.facebook.com/knjiznikoktajl . Nagrade: Nesbo & Juul.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2006 10:32:02   
KODA
user posted image dobrodošla Grizo.Držim pesti,za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2006 14:49:52   
nanina
Pa sva že dve, ki bosta 14. 2. delali test. Da bi le obe zagledali user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2006 16:05:18   
Anonimen
Zdravo,moj otročiček jih šteje že 5let in bo šel jeseni že v šolo.Meni bi prav prišel še en user posted image . Ali katera ve kako je kaj z zanositvijo v drugo ,namreč ene pravijo da je lažje oz.hitreje, druge obratno. Vsem članicam želim lep sončen popoldan, vsem, ki čakamo na user posted image user posted image  pa veliko sreče. 
                                                                                          Bejbi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2006 19:02:05   
yennika
Moja sodelavka pravi, da je šla pri drugi user posted image  samo mimo moževih gat in je že zanosilauser posted image .

Torej, vso srečo!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2006 20:35:17   
Anonimen
Držim pesti za user posted image .
pri nas ne gre v drugo nič lažje, kot v prvo user posted image . Gremo po isti poti. Se "matramo" že 15 mesecev.
Ampak enim uspe vse to na brzino narest user posted image . mimogrede user posted image

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2006 22:09:36   
mis

Joj, Grizo, tudi jaz upam, da je ne bo 8.2. Sicer bom pa ze jutri vsaj priblizno vedela, ker si merim BT. Ce jutri ne pade, potem je vec verjetnostiuser posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2006 7:46:38   
Grizo
user posted image user posted image user posted image  Mis, drzim pesti za obe! Da bi Presernov dan minil brez user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2006 11:10:37   
Anonimen
Tudi jaz sem nova med vami. Zadnjouser posted image  sem imela 16.1., test bom delala 13.2. in z mozem drziva pesti, da bo kmaluuser posted image . To so najini prvi poskusi, zato ne vem kako hitro gre vse to. Tudi znaki, ki se pojavljajo so mogoce le plod moje domisljije. Zdi se mi da sem imela prvi teden po o cel teden slabosti, zdaj pa ze dva dni cisto nic. Bomo videli, zelja je mocna!
Upam, da bo valentinovo za vse, ki bomo delale test veselo!

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2006 19:13:19   
Anonimen
Jaz pa mojo user posted image ne čakam danes, pa jo tudi ni, pa upam, da tudi jutri ne pride (drugače je točno kot urica), pa da tud naslednjih 9 mesecev NE pride.
Sicer je to šele najin prvi mesec delanja na user posted image , ampak upam, da bo kr takoj uspelo...

Vas obveščam.

LP, pa čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2006 19:45:51   
mis

Grizo, hvala za pesti, so pomagaleuser posted image . Naredila sem test, ceprav naj bi sele jutri prislauser posted image , ampak sta vseeno dveuser posted image . tudi tebi zelim veliko srece. Ce ti uspe se srecava med oktobrkami. Drzim pesti!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2006 20:23:12   
Anonimen
mis, ČESTITKE !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.2.2006 14:23:58   
Grizo
user posted image user posted image user posted image  Super!!! Cestitam, Mis. user posted image  Vsaj za eno se je dobro zacelo. Upam, da ti bo slo se naprej vse kot po maslu. Iz lepe user posted image  v se lepsega user posted image ! Pa obvescaj nas, kako gre.
Jaz se cakam, si mi pa polepsala dan. Hvala za lepe zelje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.2.2006 16:46:44   
Monika79
čestitke mis za user posted image  uživaj v user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.2.2006 18:20:06   
t*e*j*k*a
ČESTITKE VSEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?