|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želja
22.8.2006 20:02:51   
temodora
Imam otroka starega 4 leta.Pred 6 meseci smo se začeli truditi za še enega člana,vendar ne uspešno.Pri kontroli je gin. pojasnil,da mi en jajčnik ne deluje,čeprav je z mano drugače vse o.k in da naj se dalje trudimo do konc leta pa potem naj pridem nazaj na kont..Ima mogoče katera podobne izkušnje?Kaj lahko pričakujem,ali naj kaj ukrepam???Moja želja po otroku pa je že mučna saj tudi psihično me to utruja,čeprav nerada pokažem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želja
22.8.2006 20:23:44   
mami darka
Pri nas sicer takšnih težav ni bilo, vem pa zagotovo, da tvoja psiha veliko vpliva na to. Bolj ko se boš sekirala in živcirala, slabše bo. Probej pozabit na vse skupi, sej vem da je težko, pa pridno delajta na tem in verjamem, da vama bo kmalu uspelo. Pa veliko sreše.

(odgovor članu temodora)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 22:12:11   
pot
temodora, reci, si, da zdaj pa imata nekaj mesecev pavze in raje uživajta v user posted image , kot da se trudita. Če dobita poleg užitkov še user posted image , pa toliko bolje, drugače pa spet na delo.

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 22:34:21   
ANA_P
težko je ne mislit na user posted image , ko pa se tak dolgo trudimo. Po mojem boš mislila zmeraj samo sekiraj se ne. Ko bo pa bo - tak si reči. Enkrat že bo.
Poglej mene, trudiva se že od lanskega maja, pa nič, pa tudi doma nimava še nobenegauser posted image . Tako dolgo se trudiva za prvega. Sem tudi sama šla skozi to fazo kot ti, saj bo minilo, samo sebe samo prepričaj, da bo že enkrat uspelo, pa ti bo pomagalo.
Vem da je težko ampak dano nam bo, ko bo usojeno.

(odgovor članu temodora)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2006 8:32:08   
Anonimen
naj te še jaz pomirim. če ti samo en jajčnik ne deluje, to ni še nič narobe, ker imaš tu še drugega. Če bi bilo kaj narobe ti ne bi rekla, da se naprej trudita. Zato, tako kot so ti punce napislae ti samo uživaj v user posted image in odmilsi črne misli. Druga stvar, jaz sem imela dva jajčnika ok, oba sta delovala, potem pa kar naenkrat en nehal delat, po določenem času se je zbudu in je pridelal 4-5 foliklov in 1 jajčece. Tudi kolegičin jajčnik ni deloval in se je naenkrat zbudu. Zato se ne sekiraj, pride pa odite, ti pa raje veselo telovadi. Prej ko slej bo.

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?