Gina
|
Aha, se spomnim, kako je bilo to pri našem. no, ti povem, kako smo mi to rešili. Moj:love: je naredil tako fajn ograjo, ki gre okrog najine postelje, pa jo komot gor pa dol snameš. Visoka je toliko, da ob njej stoji ali skače, pa ga lepo drži. Ponoči jo pa prestavim na posteljo od malega. Potem ko malega skopam in oblečem, pa nafutram, zihr kdo od naših leži na postelji pred tem TV-jem, ki je v spalnici in jaz dam malega lepo k njemu. Malemu je vseeno, kdo je z njim. Če ni nikogar, pa se tudi meni ne ljubi gledat TV, pa ga dam tja in se usedem pred računalnik, ki je v isti sobi. Ker ve, da je nekdo z njim, je pomirjen, se začne igrat in slej ko prej zaspi. Včasih traja tudi uro ali dve, včasih pa takoj dol pade. Če je zelo siten, potem sem zihr pri njemu, pa pleza po meni in se crklja. Ampak meni je fino, ker zraven malo tv bulim, malo se crkljam, mali pa ne teži. Zato jaz pravim, da je taka ograja zakon. Vsaj zame. Mogoče bi to šlo tudi na postelji od malega, samo to bi bilo meni bolj komplicirano, tako pa zdaj ne zgubljam energije s tem, da bi čakala, kdaj bo zaspal. Ko zaspi, pa zaspi.9nebesa
|