tanja1980
|
Groza, sama sem kadila 10 let kot turk, zdaj ze tri leta ne. In ne morem verjet, kar vidim. Matr, da se ne morte odpovedat čikom, vem kako je hudo, ko se ti ga "zlušta" sam odkrito povedano, ste navadni slabiči. Dejte no, ne morem zdržat brez čika. Halooo. Meni se se zdej vcasih zgodi, da bi si ga kar przgala, pa si ga ne, ker sem se pač tako odločla. Zdi se mi pa total neodgovorno, da si tuki na forumu dajete podporo, kolko lahko ktera skadi. Bogi dojenčki. Če se slučajno katera spomni, kako je, če človek ne kadi 2 dni in si potem prizge čik...cist si moten, vrti se ti in prav čuden si...do tretjega cigareta sploh ne uzivas. In kaj mislite, kako je vašemu bitjecu notri. In to da si dojenček vzame tisto dobro je tut glupost. Sej je nima antivirusnega sistema kot kak računalnik proti slabim stvarem! In izgovor, da samo 5 krat potegnes, ma dejte no. ... Nočem bit preveč agresivna, na zivce pa mi grejo fore, ko se folk kolektivno podpira v nečem, kar ne skoduje samo njim, ampak tudi se nerojenim bitjem! Če kadite, otroku skodujete. Boljš da nehate takoj, otrok bo ta šok ze prenesu, vi ste problematicne! Če ze delate svinjarijo, vsaj prevzamite odgovornost za to, ne pa da iščete podporo za svoja dejanja! Če bo kaj narobe z otrokom, boste tako vi krive in nihče ne bo mogel takrat tega vzet iz vaših pleč! lp
|