|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   že četrti dan premočen zjutraj
14.11.2007 8:48:13   
tančica
...do sedaj nisem imela teh problemov,uporablam Pamperske zelene in je vsako jutro mokeruser posted image . Probala sem s Huggies, ker sem imela že enkrat to obdobje in so mi pomagale,zdej pa isti šit. Pri pamperskah mu uide ven na hrbtu, pri Huggies pri straneh. A je možno da zaradi tega ker so mu 3 rabno premajhne in 4 mogoče prevelke. Danes sem probala od DM in isti šit. Študiram če bi bile Activ fit boljše sam a ni samo fora da imajo elastične trakove pri straneh, spredek in zadek sta istauser posted image  Mogoče bi probala tudi od Mullerja?? A ima Muller tudi mogoče svoje pakirane po 2 komada kot DM naprimer, da vsaj sprobaš...ne pa da moraš kupt celo pakungo pa vidš da je ista zgodba kot prej...mislem men že rjuh zmankuje, perem ravno vsak danuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: že četrti dan premočen zjutraj
14.11.2007 8:51:06   
mojčca
Vsedi se v avto, zapelji se do mene (Goriče), pa ti jaz posodim dve pamperski iz Muellerja št. 4. Imam pa na zalogi tudi acitive fit, tako da ni panike. Nam edino te plenice ne premočijo, če npr. kupim Pamperske v Šparu je katastrofa. Moker je bil non stop. Lahko pa ti jih jutri pripeljem v Kranj, ko grem z zdravstveni dom in sicer ob 13.30.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 8:58:43   
Teja N
Pri meni je bilo, kadar sta bila mokra, kriva velikost plenice. Ko je postala premajhna, sta bila premočena. Smo zamenjali za eno cifro večje, pa s eje nehalo. Vedno je bilo tako.
Probaj dat večjo cifro pa malo bolj zategnit na začetku - toliko da ga ne bi tiščalo. Ali pač ponoči vstat in previt - to mi pri našem dveletniku še vedno včasih počnemo, ko zvečer pije kot žolna...

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 9:12:16   
tančica
Mojčca,
A res praviš da pamperske ki niso kupljene v mullerju niso ok, ja jest sm jih kupla v šparu. Res ti hvala za ponudbo ampak mi jih bom itak kmalu zmankalo pa bom kupla activ fit v mullerju. Če pa še te ne bodo držale bom pa probala z mullerjevimi.
Kolk ste vi stari, oz. koliko tehtate in katero številko imate? Naš ima nekaj čez 7kg in mava 4.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 9:17:57   
juniorka
Leclercove so 4 mal manjše od pampersk, pa debele in še elastične trakove imajo, pa ugodna cena- če želiš, ti lahk pošljem vzorec- pošlji zs!

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 9:19:54   
muck
Mi smo imeli podobne izkušnje. Več smo jih probali ampak edine, ki niso premočile oz. ki ni nič mimo prišlo so pamperske. Najboljše so nam pamperske activ fit iz muellerja. Teh ne zamenjamo nikoli več. Sedaj smo na 3 (imamo 6,5 kg). 

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 9:21:05   
juniorka
active fit pa so povsod made in Germany ali uk, tako kot v mullerju!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 9:23:46   
DANVARI
mi smo pa zmanjšali pitje pred spanjem, ker NOBENE plenice niso zdržale. Zdej smo pa dali tamali cucelj (dve luknjici) za zvečer, pa smo lih polni do zjutraj user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu muck)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2007 9:30:30   
muck
Kje si jih pa videla. Jaz jih ne dobim (mercator, bc, spar).

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2007 9:34:26   
tančica
Misliš activ fitke? imajo jih v šparu, mercatorju...

(odgovor članu muck)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2007 9:39:07   
mojčca
Pri nas je bilo pri tavelki hčerki čisto vseeno, katere plenice uporabljamo. Pri Maticu smo pa na začetku imeli šparove, ko pa smo pričeli z 3, pa je bila katastrofa. Plenica skoraj prazna, on pa ves polulan in to non stop. Ko sem že čisto zgubila živče, pa sem za foro kupila en paket v muellerju (te, ki imajo trakce) in od takrat naprej mi plenica ni več premočila. Imava pa sedaj 4, pa mislim, da ima nekje okoli 9 kg. Če želiš, ti lahko jutri prinesem dve plenički in jih poskusi. Kot sem napisala, tam okoli 13.30 bom v zdravstvenem domu. Če želiš, pa ti lahko pustim svojo tel. št. na ZS in me pokliči.

Bom pa naslednjič, ko bom hodila v Ljubljano v Leclercu kupila njihove pleničke, ker jih punce ful hvalijo. Pa še cenovno so ugodne.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2007 9:50:18   
tančica
Mojčca, že danes letim v Mullerja po Activ fitke da jih sprobam. So mi pamperske najbol všeč in bi rada pri njih tudi ostala. Že včeraj sem jih imela v roki pa sem si rekla bom te ki jih imam doma naprej pokurla...mi je sedaj žau. Najlepša ti hvala za tvojo dobro voljo vseeno,ampak bom te že danes sprobala....sem pa neučakana aneuser posted image
Drugače se pa lahko kdaj dobimo tudi v Kranju na kavici, če si večkrat tukaj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2007 10:05:06   
mojčca
Kar se tiče pijače, ni problema.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2007 10:20:55   
piščanc
poizkusi mu plenico malo pritisniti - npr. z bodijem, ali tesnejšimi oblačili - žabice npr.

drugače sem pa včeraj videla, da v Mullerju prodajajo prav nočne pamperske - bolj vpijajo in manjše luknje ob nogah

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2007 10:22:14   
tančica

drugače sem pa včeraj videla, da v Mullerju prodajajo prav nočne pam

A res kakšne pa so, kakšna pakunga?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2007 10:29:25   
Aja32
Mi uporabljamo od samega začetka pri obeh pamperske iz Mullerja. Ampak je bil moj sin vseeno ponoči velikokrat premočen.
Tako, da zdaj za ponoči pri sinu uporabljamo Pretty baby (dobiš jiih sparu) - pa zamenjam mu jo predno grem spat. In tako smo suhi celo noč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2007 11:16:13   
Anonimen
Jaz že od začetka uporabljam Pampers Sensitive, toda obvezno kupljene v Italiji in so super! Niti 1x nam niso premočile.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2007 16:16:37   
sandra85
js sem najprej kupovala pampers sensitive v baby centru, merkatorju ali v tuu (kjer sem pač bila) pa te plenice smrdijo kot user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj pa kupujem samo še v DM-u  active fit (vijola) in so super-pa tut dišijouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2007 20:15:42   
tančica
Sem dons kupila te pamperske za ponoč v Mullerju in moram rečt da zgledajo fenomenalno. Podložene, da bolj vpijajo in imajo tudi te elastične trakce kot activ fit. No rezultat bom povedala jutri zjutraj in upam da tamau ne bo ves premočen.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2007 20:21:05   
Maleal
Mi imamo tudi avctiv fitke pri obeh in še nikoli niso premočle.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.11.2007 21:07:03   
Naja30
Smo imeli iste probleme, pa ni šlo za velikost plenic. Enostavno ji niso nobene pasale, dokler nisem v leclercu kupila Mots denfants in je bilo super. Celo noč je zdržala plenička.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2007 23:19:12   
kšpela
jaz kupujem pamprske activ fit v dm pa sem ful zadovoljna z njimi.men se najbolj activ fit ustrezajo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2007 9:16:54   
tančica
user posted image user posted image user posted image  te pamperske za ponoč so ful dobre, ni bil čisto nič premočen.

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!