Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
žalosten začetek novega leta 3.1.2006 12:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav! Že tri dni sem popolnoma na tleh. S partnerjem sva že od starega leta na bojni nogi, ker sva se na smrt skregala. Silvestrovo je bilo katastrofalno, prve tri dni v novem letu pa preživljam sama z otročkom in sem zelo, zelo žalostna. Najraje bi spakirala stvari in šla. Šla od njega, ker so mu prijatelji več kot midva z otrokom. Zdaj opažam, da sva bila premlada oz. nepripravljena za otroka kot partnerja. ( A žal poti nazaj več ni. Jaz bi za svojega otroka ubijala, žal partner ne čuti tako.) Jaz in otrok sva mu v breme. Z otročkom paradira in ga crklja le takrat, ko sva kje na obisku. In takrat igra srečnega očka. In tako drugi verjamejo, da smo srečna družina. Jaz enostavno tega več ne zmorem. Dovolj imam njega, njegovih prijateljev, njegove nesramnosti. Pa še alkohol mu je zadnje dni postal prijatelj. Tu sem se izpovedala. Enostavno ne vidim več naprej.
|
|
|
|
RE: žalosten začetek novega leta 3.1.2006 13:18:33
|
|
|
|
SIJA
|
Živ, poznam tvojo srčno bolečino in mi je hudo zate. Saj veš pravega nasveta ni, vem pa to; seštej pluse in minuse zveze-odnosa, pa se ti bo laže odločiti. Bolje prej kot potem. Srečno, S
|
|
|
|
RE: žalosten začetek novega leta 3.1.2006 15:58:02
|
|
|
|
janjja
|
Poznam nekaj takšnih primerov. Vem da ti ni lahko, ampak, če nisi srečna in če misliš da otrok trpi, boljše da nekaj ukreneš. Jaz na tvojem mestu bi. Upam, da imaš kam iti z otrokom, mogoče pa bo pol prišel k sebi. Al pa tudi ne. Vendar moraš vedeti da imaš pravico biti srečna. Če mu prijatelji več pomenijo kot družina? HALLO??? In potem cele dneve paradira z njimi ti pa si doma nesrečna. To vendar ne gre. Idi ven iz hiše in z malim obiščita koga, daj si duška, idi na sprehod. Samo ne biti doma, ker boš potem samo tuhtala. Jaz bi mu dala ultimat, če se ne bi strinjal pa bi šla. To je pa seveda samo moje mnenje.
|
|
|
|
RE: žalosten začetek novega leta 3.1.2006 17:44:16
|
|
|
|
Pupica
|
Pa si to povedala tudi njemu? vseeno želim da se ti stvari razpletejo kot sama želiš...
|
|
|
|
RE: žalosten začetek novega leta 3.1.2006 21:52:33
|
|
|
|
Joe
|
Velikokrat se lahko razmere prav pasje zapletejo, če pri osnovnih potrebah partnerjev nekaj časa ni prave usklajenosti. Preden narediš plan za naprej in preden se odločiš, katere kovčke boš izbrala, se vprašaj (in vprašajta, vsaj nato), kaj sta si zadnje čase želela in pogrešala tako ti kot tvoj dragi. Išči dobro in morda najdeš kakšen vzrok (npr. pomanjkanje seksa, pogovor še o drugih temah, ne le nosečniških, neubeseden partnerjev strah itn. itn.). Problem je namreč, ker večina ljudi, sploh moških, ne zmore(mo) povedati/ugotoviti pravih razlogov splošnega nezadovoljstva, sploh pa ne že na začetku, ko se šele pojavijo, brez negativnih obresti kasnejših mesecev. Torej: tvorni premislek, ki bo nujno zahteval tudi nekaj časa, in tudi slednjega naj še nekaj preteče, preden se dokončno (od)ločita, nemara bolj vsak zase kot skupaj.
|
|
RE: žalosten začetek novega leta 4.1.2006 10:00:03
|
|
|
|
modromorje
|
Oj Ugotavljam, da se moški ne spremenijo. Vedno znova najdejo izgovore, da uveljavljajo svoje in delajo po svoje. Midva sva urejala stanovanje in se ni brigal za mojo nosečnost in zame popolnoma nič. Še sama sem morala pospravljati in delat generalno, tako da sem dobila prezgodaj popadke in sem ležala v porodnišnici pa me tudi ni prišel pogledat. Ko je bilo stanovanje končano sem mislila da bo bolje. Najprej je tri dni samo spal, potem pa začel hoditi ven s prijatelji. Je rekel, da je ravno tak čas (veseli december pa to) Sedaj ni več decembra pa je še vedno isto. Vedno novi izgovori. Čez 12 dni imam rok pa sem ves čas sama tko da niti ne vem kako naj pridem do porodnišnice če se bo začelo. Meni je že popolnoma vseeno, se sploh ne sekiram več. Ko bo prišla prava priložnost bom naredila korak naprej in šla svojo pot v življenju. Zaenkrat pa sem preračunljiva in raje ostajam v najinem skupnem stanovanju. Moža ne vidim, imam svoj mir in rihtam stvari po svoje. Tko da dobro premisli, kaj boš naredila. misliti moraš na veliko stvari (kam boš šla stanovat, kako boš finančno zmogla, imaš koga na katerega se lahko zaneseš in ti bo pomagal...). izberi pravo taktiko, ni ti potrebno riniti z glavo skozi zid. Ko boš naredila načrt ga pa le pogumno izvedi. Na srečo smo ženske pametnejše od moških in jih lahko elegantno zjebamo (kok sem besna na vse moške), oni pa itak znajo samo v gostilni viset in se smilit sami sebi. Kakšni egoisti. Veliko sreče pa pa
|
|
|
| Stran: [1] |
spol, nuhalna svetlinautripekKaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini?
Pri dr. Kudrovi.pravilna (
86%)
zmotna (
14%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!