|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalost + foušija
15.2.2008 11:30:54   
Anonimen
Nekomu moram potožiti ...
Danes sem izvedela, da je moja sodelavka zagledala user posted image . Full sem vesela zanjo in ji privoščim, po drugi strani pa sem ji "fouš", res ji zavidam in tudi jaz bi že končno rada tudi zagledala user posted image . Ko mi je zjutraj povedala, sem se iskreno veselila z njo, potem pa je prišlo za mano in zdaj se že kar nekaj časa jokam. Sploh si ne želim, vendar solze kar vrejo iz mene. Še dobro, da sem že doma ...
Se opravičujem, ker morim, ampak moram dati iz sebe, sicer bo samo še hujše.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalost + foušija
15.2.2008 11:34:35   
Anonimen
To je nekaj najbolj normalnega.
Saj bo boljš, pa tud ti boš zagledala tisti user posted image  in takrat bo vse pozabljenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2008 11:38:40   
Anonimen
Vem kako je to hudo. Lani se je moja nosečnost končala v 8 tednu. Komaj sem se pomirila, ko mi povesta dve kolegici, da sta noseči. V prvem trenutku sem bila ful vesela. Ko pa sem ostala sama sem se tako razjokala, ful mi je bilo hudo. Še zdaj, ko cartam njuni bebiki me  stisne pri srcu. Mi je pa zdaj že lažje in sem res vesela, da se je vsaj njima uresničla želja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2008 11:40:29   
Petra1111
se povsem strinjam s karin. To je res nekaj normalnega. Meni se je zgodilo isto, ko mi je pred 3 meseci prijateljica povedala, da je user posted image .  Res ji iz vsega srca privoščim, vendar pa sem imela samatisti dan tako krizo, kot že dolgo ne.
Tudi me bomo zagledale user posted image user posted image , boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2008 11:40:51   
srki
Se mi zdi, da ni to nič katastrofalnega. Vsak to drugače občuti. Ti tako, nekdo drugače.

Želim ti, da čimprej zagledaš tisti magični +!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2008 11:49:34   
karinka
Poglej, jaz imam že eno hčerko, ki je največja sreča mojega življenja. Ampak priznam da me včasih še vedno stisne, ko izvem da kakšna kolegica pričakuje drugega ali celo tretjega otročička.

Jaz zaradi svoje bolezni otrok ne smem imeti več otrok, čeprav sva si oba z možem zelo želela vsaj dva otroka.

Sem pa zelo vesela, da imam vsaj eno zdravo in navihano deklico.

Tako da tvoje občutke zelo dobro razumem.

Glavo pokonci, tudi ti boš mamica. Samo obupat ne !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2008 11:52:46   
anadejka
Jest tut vem kako to boli.Draga Anonimna večina tukaj te razumemo in podobno doživljamo.Zjokaj se danes če tako čutiš, ampak boš videla jutri bo že bolje.Žalost bo manjša če daš ven.Vendar pa upanje umre zadnje in tam kjer je volja tam je pot.Zato ne obupaj, ker nekoč se bo ta prijateljica s tabo veselila ob tvojem plusku.
Jest ti želim čimprejšnjo srečo in lepega sončka za boljšo voljo.Drži se!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2008 13:14:07   
cukerček
Jaz tudi vem ksko je to hudo in prav je da daš to bolečino ven iz sebe, da te ne razjeda od znotraj...
Vendar je res upanje umre zadnje in tudi jaz držim pesti da čim prej zagledaš plusek in boš lahko jokala od sreče

pa le glavo gor

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2008 13:47:25   
mandarinca
še ena, ki pozna takšne občutke user posted image .

Jaz sem imela novembra abrazijo (plodkoma nehali bit srčki), po postoku IVF, in takrat so skoraj vse okrog mene zanosile; zelo dobra prijateljica, bivša sodelavka, soseda, moževa sestra, ... Mene je totalno sesulo user posted image user posted image user posted image !

Ampak mine, zdaj že čakam, da se user posted image narodijo, da jih bom hodla mal kukat user posted image !

LP

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2008 15:41:12   
YULIAH
Draga anonimna, popolnoma te razumem. Ker se tudi midva trudiva zanositi že tretjo leto, sem že večkrat bila v podobni situaciji, ki si jo ti doživela. Priznati moram, da me pa zadnje čase vedno bolj prizadane taka novica. Pa ne da bi bila jezna, samo zelo žalostna sem, tudi jočem potem ko ta oseba odide. Tako pač je, saj smo samo ljudje s čustvi in veliiiiko željo po svojem malčku.
Držim pesti zate, pa zase in vse ostale, ki čakamo.

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2008 17:34:19   
tassi1
draga anonimna-veš,ko je lani moja sodelavka povedala šefici,da je user posted image ,se mi zdelo,da se ni je življenje ustavilo-nisem mogla zadržat solz,sem morala se iti skrit v skladišče in se izjokat-pa nisem tako čustvena!ampak takrat,so solze same tekle,,,sem bila tako iz sebe,ker ji je takoj ratalo zanosit,midva se pa matrava že 10 let,da sem šefici celo rekla,naj mi zamenja smeno!vendar drug dan,ko sem zadevo prespala,sem ji tud jes čestitala iz srca in se lani tudi veselila z njo,ko je rodila svojo bebico!!
vse me poznamo ta čustva,pač včasih privrejo na plan,pač drugič pa jih zadržimo zaseuser posted image

AMPAK VEDI-TUDI ME BOMO MAMICE-ENKRAT IN NEKOČ NAM BO VSEM RATALO IMETI NAŠEGA user posted image user posted image user posted image  in še nekaj-NE OBUPAJNIKOLI NE OBUPAJ!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2008 10:44:59   
Anonimen
Punce, hvala. user posted image
Po prespani noči sem danes že bolj optimistična. Mi je pa pomagalo, da sem dala to iz sebe in da vem, da se tudi druge ubadate s podobnimi čustvi. Bila sem full jezna nase, ker sem tako mislila, ampak vem, da so to povsem normalne reakcije za človeka, taki pač smo.
Hvala še enkrat za vzpodbudne besede. Vsem želim, da se nam čim prje izpolnijo želje ...

(odgovor članu tassi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2008 10:48:17   
Marogica
Tudi jaz mislim, da so to normalni občutki pri ženskah, ki dolgo ne morejo zanositi. V bistvu ti v osnovi tej sodelavki čisto nič nisi "fauš", bolj si žalostna ker ti ne moreš zanositi.

Pa saj bo, anonimna, tudi tvoj čas bo prišel....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2008 16:48:01   
andreja2000
Tudi jaz sem doživljala enako.Bolelo me je ko sem videla user posted image ,bolelo me je ko sem videla user posted image  v vozičkih in razmišljala kakšni bi že bili mojiuser posted image  če se user posted image  ne bi tako žalostno končale.Pa zakaj nam tako dolgo ne rata in še in še........pa solze in žalostuser posted image
Tako kot pravijo ostale punce,je to nekaj normalnega in strinjam se z marogico ,ki pravi da v bistvu nisi fauš,temveč si žalostna ,ker ti ne moreš zanosit.
Želim ti,da bo prišel  tudi zate tisti dan,ki ga tako čakaš.Enim je ta sreča dana hitro,drugi pa morajo prehodit strmo in vijugasto pot do svojega sončka user posted image ,važno je upati in ne obupati,če prav vem,kako težko je to.
Drži se in veliko moči za naprej ti želim.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2008 18:42:18   
amor real
Sw podpišem pod Andejo 2000. Anonimna tudi zate pride tisti dan, ko bo vse to kar sedaj čutiš le spomin user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?