muška
|
Mi smo bili in smo bili zadovoljni. Vzeli smo "večjo" superior sobo, vendar ko sem v njej potem razprostrla prenosno posteljo z možem skoraj nisva mogla kam stopit , s tem da smo že predhodno dali stol na hodnik , ampak OK, takrat smo bili 3 No kaj me je zmotilo! Kmalu po odhodu iz Žusterne - slaba 2 tedna, sem rodila. Ker nam je bilo tam res OK smo hoteli čez ene 3 mesece ponovno tja. In kaj izvem? En otrok ima zastonj, drugi otrok ima doplačilo takrat še v tolarjih, ne vem ampak menda 5.000 sit na dan (nisem sigurna za cifro, ampak vem, da ni bila mala). Vse lepo in prav, ampak! Prvi otrok je bil star takrat 18 mesecev, živel je od jagod, juhe in fruhzvergov. Drugi otrok je bil novorojenček (star 3 mesece). Dali bi nas v enako veliko sobo kot takrat - tukaj OK, vem kakšna bo, ampak spet doplačilo za otroško posteljo - dobro, imam svojo prenosno! Ko sem jih klicala v hotel, jim razložila kako majčkena otročka imam in če bi mi spregledali tisto doplačilo za drugega otroka,ker je res star komaj 3 mesece, niso hoteli niti slišat o tem, torej nismo šli! Smo šli raje v Umag, plačali 200 € za teden dni v hotelskem apartmaju, mala dva sta imela zastonj, dobili smo brezplačno dodatno posteljo,.... a čem še kaj razlagat? No, vsekakor pa pohvala iz moje strani za bazene, ki so super! Meni in mojima otrokoma niso prehladni (se gremo vedno kopat tja, ko smo na primorskem), tudi sprehajalna pot do KOpra je čudovita, sam Koper pa tudi luštno mesto.
|