|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žuri za vikend
6.11.2007 20:18:15   
sončnica24
En kolega nama je reko da sva čudna, ker skoraj noben vikend več ne greva ven. Pa sva res?

Nisva še stara, on 26, jaz 24. Pa res je da sva rajši v petek in soboto skupaj, gledava tv, ali pa greva samo na kakšno večerjo tu pa tam. Zadnjič se je ta kolega hecal z bratom od mojega, če se je po njem vrgo da bo zvečer doma.

Sva res tako čudna, ker se nama enostavno ne da več celo večer preplesat v diskoteki pa zapravljat denarja in sva rajši skupaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žuri za vikend
6.11.2007 20:20:39   
tanikaa
Kakor komu paše. Pa zato še ni čuden. Midva, ko še nisva polizala vsega medu, sva bila tudi vse vikende doma. user posted image  Dve leti. No, potem pa sva hodila in še hodiva ven. H kolegom domov. Smo trije pari, vsi mamo otroke približno iste starosti. Tak se družimo skoraj vsak vikend.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 20:21:51   
Petraa
Jaz ne hodim že od svojega 19 leta.Pač mi ni več to "zabavno"

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 20:26:25   
Anonimen
Midva greva sam če je kkšn roj. dan, kkšn piknik, al pa po kkšni tekmi al turnirju...drgač pa ne. Pa bovlat gremo kdaj s kolegi al pa v kino. Večinoma se pa pri komu doma dobimo in kej spijemo in se zafrkavamo.
V diskoteke in po lokalih pa že par let ne hodva. Edin jst na kafete z babami, on pa na pivo po treningih.
Smo ble z babami v diskotu par mesecev nazaj. Sami mladički, smo se k stare mame počutleuser posted image . Resnično dvomim da je bil kkšn tam nad 25 star.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 20:37:06   
Moyca_
midva še hodiva vsake toliko
pa ne vedno skupaj, ker ne marava enake muzike
drugač pa kakor ti paše

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 20:50:15   
lelaval
Mi se tudi dobivamo 4 družine (vsakkokrat pri drugih doma). Otroci se družijo, mi pa načvekamo. V diskoteki skupaj pa se mi zdi, da sva bila 9 let nazaj. Če že greva, greva vsak posamezno - s svojo družbo, ke eden mora doma pazit otroke.
Ne skrbi - tudi midva sva že postala zapečkarja user posted image . Če pa si doma lahko tako komot user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 21:06:24   
smrka
jest sploh nisem bila nikjer zvecer zunaj odkar imam hcero.. kva pa vem.. me ne vlece... ko gremo pa na dopust gremo pa na skoraj vse feste z tamalo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2007 22:41:53   
Anonimen
Khm, jst imam 18 let pa vsak petek prezivim skoraj izkljucno z mojim dragim (8,5 let vec) user posted image  Zurat ne hodiva - kam ze? Vsake tolk greva v kino, Atlantis, enkrat na Brnik zvecer avione gledat, drugic v Kranj, al po trgovinah (dokler so se odprte), ponavadi pa kaj pojest in pac bit v miru drug z drugim brez mojega psa in njegovega otroka. Ob sobotah sem pa itak ponavadi doma, ali pa greva se v soboto na kaj podobnega.

LP

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2007 22:46:44   
MAŠKA
Če vama obema tako paše in sta zadovoljna, nista prav nič čudna. Hja, tudi jaz se ne spomnim več kdaj sem nazadnje v diskoteki plesalauser posted image , pa nič ne pogrešam. Se pa dobivamo s kolegi na kakšni pijači ali pa čez vikend gremo na kakšen hribček ali pa kar kakšen sprehod..

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2007 22:49:00   
Anonimen
Že veliko let je preteklo, odkar sem bila zunaj res vsak vikend in za Kamikazo velja enako. Kar pa seveda še ne pomeni, da pa sedaj nič več ne hodiva ven. Sedaj je pač tako, da imava dve službi in dva otroka in je to prioriteta, ampak ko pa imava prost vikend, pa greva. Včasih skupaj, včasih posamezno. Jaz raje zavijem v kakšen lokal ali predvsem diskoteko, Kamikaza pa k prijatelju na pivo in Play Station igrice. Če greva skupaj, greva npr. na pijačo, na biljard, kam na obisk,... V kino ne hodiva, v raznorazne Drame in Opere tudi ne, enkrat na kvatre greva na kak mini koncertek (nazadnje Parni valjak v BTC-ju), nekajkrat letno pa se spakirava na kakšen izlet (letos sva šla npr. čez Brnik na Gorenjsko in čez Žiri na severno Primorsko ter potem nazaj v LJ, spet drugič pa na Štajersko). Skupaj v diskoteki sva bila letos samo enkrat (pa sva šla hitro domov, ker se noter ne sme kadit) in lani tudi enkrat v Bar-u, ampak sva tudi šla, ko je Kamikaza začel zehati v kamero.

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2007 22:52:16   
Marogica
Ma kakšni žuri čez vikend. Ni časa, ni energije...Midva "žurirava" (beri počivava) čez teden, ko so otroci v vrtcu/šoliuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2007 22:54:39   
natasaom
midva ne hodiva veliko ven,ker nimava varstva.če je tamala pri moji sestri greva na kako večerjo..v kino ne hodiva,ker jaz zaspimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2007 23:02:44   
mami_miki
men oz. nama se tud ne da...smo svoje odžuraliuser posted image
si pa doma nardiva kdaj, kake kolege povabiva, pa kako rečemo in kaj popijemo, mi je bolj všeč, kot se zunaj gužvat...ali pa če je kak rojstni dan...

drugače se men to ne zdi čudno...mogoče pa si ta vaš kolega tud želi raj z nekom bit, pa mu ne ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2007 23:06:23   
Anonimen
IZV Pa sva res?

Nisva še stara, on 26, jaz 24.

Res sta, malo....user posted image  user posted image ..za moje pojme...

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2007 8:50:13   
srki
Mogoče sem vsak vikend ven hodila tam do 23. leta, potem pa se tudi nama ni več dalo, tudi bolj malo izbire je pri nas, meni pač v oštarijah ni za viset, pač, ratam zaspana. Čudna se sama sebi nisem nikoli zdela. Mi je pač mir in počitek več pomenil, glede na to, da zgodaj zjutraj vstajam, mi ni bilo za ponočevanje med vikendi. Seveda da greva še sedaj, vendar redko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2007 9:03:01   
Anonimen
Že leto in pol več ne hodim ven žurat. Mi ne paše, raje grem na kakšno mirno večerjo. Ali pa na sprehod, ma vsega se najde, žuranje pa ne..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2007 10:10:14   
Nenya
Midva nisva nikoli preveč rada hodila v disko, na kakšen koncert, kino, Drama, Mgl, ja, po otrocih pa kakšen kino morda. Najbolj me je motilo kajenje in pa teženeje raznih nalitežev. Nama pač ni nikol veliko pomenilo, da bi v pon lahko s ponosom razlagala kako se nič ne spomnim ker smo se meli tako 'fajn'.
Mava pa zato, za moje pojme, boljši odnos in se bolje poznava.
Ne rečem da kdaj ne bova spet kam šla, a kot je ena napisala, v diskotih so sami mladiči, grem raje na koncert glasbe, ki nama paše.

Če je obema lepše da sta skupaj, pol ni nobenga problema, ko bosta pa oba za to da se žurira, bosta pač žurirala, al pa ne.

Pri nama so se moje prijateljice (najraje tiste brez partnerjev) nekaj utikale in mele razne komentarje v slogu 'fajn je da sta mal tudi vsak zase, to ni normalno, itd' (BTW, to je bilo cca 6 let nazaj, pa sva še kar rada v družbi drug drugega) ne se ozirat na take komentarje, vajin odnos sta vidva, drugi majo pač take kot jih sami želijo.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2007 11:01:21   
jakoLUlana
user posted image In kaj zdaj, ce vama je kolega rekel, da sta cudna?
A to je problem al kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2007 11:23:18   
viv_
Midva pa greva ven, nekak takole:
- 1-2x na mesec grem ven sama z raznimi babjimi družbami
- 1x na mesec gre moj ven s svojimi kolegi, na biljard ali pa tarokirat

Skupaj pa:
- greva na koncerte, če nama je kej všeč, bila sva recimo na Vaya con Dios
- zvečer dava otroke spat, jokovčka k našim, pa greva na špancir v mesto, pa na drink
- kakšni rojstni dnevi (je bil en hud ravno to soboto na Štajerskemuser posted image )

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2007 11:43:22   
Fiona23
Jst pravim kakor komu paše. Jst sm tudi več ven hodila žuart, ko sem bila samska kot pa zdej. Pa sej je to nekak normalno.

LP, Bejbika

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2007 11:50:23   
Anonimen
Žurat user posted image
Kdaj že? Ko padem ob 21h dol?
a-a to ni več zame user posted image

Ne, in nisi čudna.

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.11.2007 11:51:37   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

- kakšni rojstni dnevi (je bil en hud ravno to soboto na Štajerskemuser posted image )

Pa se nisi oglasila? Ti je lahko res žal...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.11.2007 11:55:17   
Anonimen
Ah, kje pa, meni se to že par let ne ljubi več. Grem zvečer raje spat. V disku nisem bila že kakih 5 let, sploh ne vem kaka muzika se vrti sedaj v teh časihuser posted image . Pa jih imam 28 in se počitim ko mama Zemljauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2007 14:42:23   
Mariposa
No mene se pa še vedno da srečat v kakem lokalu ali na kaki dobri žurki. Včasih smo prevozili celo Slo, da smo prišli na kako fešto, dober lokal,...ni bilo problem se vsest in odpeljat iz LJ npr. na Ptuj žurat za par uric. Zadnjč pa sem presenečeno ugotovila, da se mi pravzaprav ne da več tako...mogoče se bom pa tudi jaz že počasi umirilauser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2007 15:24:50   
baguSka
Jah ves, mogoce nimas nobenga doma da bi se stisnila k njemu!?user posted image

Jaz sploh nikol nisem glih neki zurala... oziroma tam nekje v sr.soli mal, pa pol na vsake tolk... Da bi pa namenoma sla nekap zurat oz plesat, se pa sploh ne spounem kdaj bi to lohk blo nazadnje!!??user posted image  U bistvu grem na kaksen caj, kavo, sok... na kaksen rojstni dan, piknik... to je pa to.user posted image  Pa sem tud mogoce cudna... Ker sem zadnjic dobila lepo kompliment glih zarad tega: da sem cist nedruzabna in zahojenka...user posted image  Jah prav ne, ce ne hodim ven zurat, pa pit, pa pohat travo... In ce mi taka druzba pac ne sede!user posted image  Ampak ker je moj dragi glih tko nekak, da ne hodi zurat, ampak gre pac na pijacko po sihtu, vsaj za njega nisem cudna.user posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?