Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žlička za samostojno hranjenje 7.1.2008 8:41:03
|
|
|
|
*erika*
|
jaz semm svojemu kupila komplet ki je v njem zlicka in vilca in nozek ampak je otroski set in s tem je sam.so iz jekla ali iz cesa ze delajo pribor in zelo lepo je
|
|
RE: Žlička za samostojno hranjenje 7.1.2008 8:47:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem mu kupila v Hoferju rostfrei kompletek, žlička, vilica in nožek, ter mala čajna žlička; bil je okoli 6€, luštkan je, mali je z vilico in žlico brez problema nekje od 11m dalje.
|
|
|
|
RE: Žlička za samostojno hranjenje 7.1.2008 11:15:36
|
|
|
|
Pinkyca
|
jaz imam komplet otroškega seta iz IKEA-e je poceni, luškan, organskih oblik, barvit in neobčutljiv za pomivalni stroj priporočam zelo imajo potem tudi kozarčke in krožnike v tem stilu vse je par €
|
|
|
|
RE: Žlička za samostojno hranjenje 8.1.2008 0:02:57
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca jaz imam komplet otroškega seta iz IKEA-e je poceni, luškan, organskih oblik, barvit in neobčutljiv za pomivalni stroj priporočam zelo imajo potem tudi kozarčke in krožnike v tem stilu vse je par € Tudi jaz imam kompletek iz IKEA-e, naš ga je dobil za božička. V kompletu pa je sklečka, žlička, lonček, slinček - vse v obliki žabice. Je pa neobčutljico za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?