Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Živo srebro v termometru 23.10.2008 20:24:29
|
|
|
|
Felicita
|
če je blo srebrne barve, potem je blo živo srebro in ni moglo kr zgint in ja, je nevarno, sej je težka kovina. če je blo rdeče, modro,... je verjetno izhlapelo, ker je to neka sorta alkohola. in mislm da dandanes praktično ne prodajajo več termometrov z živim srebrom.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 23.10.2008 20:33:36
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita če je blo srebrne barve, potem je blo živo srebro in ni moglo kr zgint in ja, je nevarno, sej je težka kovina. če je blo rdeče, modro,... je verjetno izhlapelo, ker je to neka sorta alkohola. in mislm da dandanes praktično ne prodajajo več termometrov z živim srebrom. Hvala za odgovor. Bilo je modre barve. Saj mi je bilo čudno, da bi bilo not živo srebro, pa še bolj čudno, da ga ne bi našla.
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 23.10.2008 20:34:58
|
|
|
|
Felicita
|
no, pol 100% ni blo živo srebro... mislm da je neka sorta alkohola notri... lahko pa še vedno vprašaš pri prodajalcu oz. zastopniku za vsak slučaj.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 23.10.2008 23:26:02
|
|
|
|
katra55
|
Če je bilo modre barve sigurno ni bilo živo srebro. V teh termometrih za v vodo je ponavadi alkohol.
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 24.10.2008 9:32:30
|
|
|
|
Šaki
|
zdj sploh več ne prodajajo takih termometrov.tko sos meni rekli v lekarni.
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 24.10.2008 11:31:58
|
|
|
|
NEVA-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl zdj sploh več ne prodajajo takih termometrov.tko sos meni rekli v lekarni. seveda jih prodajajo, sem ga prejšni teden kupila, navaden termometer za pod pazduho
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 11:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Živo srebro v termometru 24.10.2008 13:35:28
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 IZVIRNO SPOROČILO: bad girl zdj sploh več ne prodajajo takih termometrov.tko sos meni rekli v lekarni. seveda jih prodajajo, sem ga prejšni teden kupila, navaden termometer za pod pazduho Jaz tudi 10 dni nazaj, ker je bil mož boln in je nama digitalni nekaj nagajal, pa sem šla v lekarno in kupila navaden termometer z živim srebrom...on se na tega najbolj zanese. Ne vem od kje vam info, da jih ne prodajajo več Za otrok pa valjda ne uporabljava tega, pač pa digitalnega, za v vodo so pa tako ali tako drugače polnjeni. pa kaj je z vama .sm rekla da so men tako rekli v lekarni. sj se nism jz tega zmisnla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?