Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje 28.5.2007 9:28:09
|
|
|
|
Tia27
|
Adriatic Slovenice ne priporočam, so obupni kar se izplačil tiče in grozno komplicirajo,v glavnem katastrofa,ni čudno da jim je delež zrastel rekordno,če šparajo na tak način da ti ne izplačajo,ker najdejo razloge,mislim obup!
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje 28.5.2007 14:34:23
|
|
|
|
Sončni žarek
|
GUPPY - življenjsko zavarovanje je hkrati zavarovanje (v večini primerov za primer: naravne-bolezenske-nezgodne smrti, kakšnih težkih bolezni, invalidnosti,bolnišničnega in dnevnega nadomestila, nezgodnih rent, nadomestila zaradi bolezni...) in varčevanje. Če pa želiš samo zavarovanje, pa je lahko npr. samo za primer smrti (plačuješ in če se nič ne zgodi, ne dobiš nič), zavarovanja za primer invalidnosti in bolnišničnega ter dnevnega nadomestila (če te res zanima samo to, potem je zelo primerno, če se mož pozanima v službi kakšno kolektivno zavarovanje imajo - je fajn da je 24ur na dan in mogoče tam plačuje kakšen euro več) --- je namreč veliko cenejše, kot pa da si gre pri kateri zavarovalnici sklene samo nezgodno zavarovanje. Tako da mislim, da morata razčistiti, kaj želita: ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE ali pa SAMO NEZGODNO ZAVAROVANJE. Jaz imam tako zavarovanje, da dobim denar za vsakega dojenčka.... Vendar je pogoj, da od sklenitve do rojstva otroka mora preteči 1leto (temu se pravi čakalna doba). Če rodiš prej, denarja ne dobiš. Upam, da sem ti malo pomagala
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje 28.5.2007 21:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pri Generali samo življensko.Za primer smrti.Pa plačjem mesečno nekje 11 evrov.Moj ima tudi tako plus nezgodno in plačuje 17 evrov.
|
|
|
| Stran: [1] |
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
81%)
ne (
19%)
Število vseh glasov: 16Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!