Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 12:07:06
|
|
|
|
nena80
|
Ooo super , tega pa nisem vedela, 4-5 let nazaj, ko sem zavarovanje sklenila, je agent rekel da ti dajo na polico določen znesek ob rojstvu, nisem pa vedela, da ti takoj izplačajo denar.... No vsak evro po prav prišel, ko bomo nakupovale za svoje ! Sicer pa lahko nekaj tudi vrnejo, če te skoz sam dajamo zavarovalnicam....
|
|
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 12:09:55
|
|
|
|
Freycha
|
so opravičeni tudi moški/očetje, ki pričakujejo?
|
|
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 12:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, ko sem sklenila zavarovanje na Mariborski zavarovalnici pred 3 leti, mi je agent povedal, da dobiš ob rojstvu otroka 50.000 sit. Juhu , vse bo prav prišlo, če ne za drugo pa za plenice . Srček
|
|
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 13:05:58
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo! Kako pa kaj na Slovenici in Merkurju potekajo te stvari, a katera mogoče kaj ve? Lp, Maja
|
|
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 17:36:05
|
|
|
|
Caarmen
|
Tudi zavarovalnica Triglav ti izplača za vsakega otroka okoli 500 eur. Za znesek nisem čist prepričana če je pravi, se bom pa pozanila pri prijateljici, ki je ta znesek koristila. Pogoj za izplačilo je, da sta oba starša zavarova pri njih najmanj eno leto. Če imaš polico sklenjeno več let ( preden se sprenimjali pogoje) se ti znesek ne odšteje od končne glavnice, po novih policah pa se ti! Škoda....
|
|
|
|
RE: Življenjska zavarovanja 24.2.2007 19:03:18
|
|
|
|
Bibyka
|
Hojla Ali katera ve kako je pri zavarovalnici Adriatic slovenika? Iscem po netu pa nikjer ne najdem Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?