Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 17:05:00
|
|
|
|
Hope2
|
Imaš v štacunah, sam moraš mal pobrskat. Sem videla v leclercu (največ), merkatorju, tušu in tudi v šparu. Sem iskala dajza in strelo za našga 2 letnika. V otroške trgovine sploh nisem šla. Aja v mullerju so tudi, ampak zelo, zelo skopa izbira, skoraj nič.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.12.2010 17:07:08 >
|
|
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 17:56:10
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Imaš v štacunah, sam moraš mal pobrskat. Sem videla v leclercu (največ), merkatorju, tušu in tudi v šparu. Sem iskala dajza in strelo za našga 2 letnika. V otroške trgovine sploh nisem šla. Aja v mullerju so tudi, ampak zelo, zelo skopa izbira, skoraj nič. Vse naštete trgovine sem že obrnila. Strelo in Dajza imajo, pa neke dirkalnike in serijo toon tudi, Žige Živca in ostalih glavnih junakov pa ni več. Če jih iščeš tudi ti, jih je še največ v Direndaju.
|
|
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 18:24:10
|
|
|
|
Hope2
|
Mi imamo že vse, pa še preveč. Žigeca sem dobila v tušu v grosuplju in v leclercu sem ga videla. Šetkaš po štacunah , nekje je še ziher, stare zaloge. Lahko pa pogledam ob priliki, ko spet zavijem v te trgovine
|
|
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 19:01:46
|
|
|
|
HHH
|
V nedeljo bla v leclercu. Imajo zelo malo. Glavnih ni.
|
|
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 19:04:08
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Šetkaš po štacunah , nekje je še ziher, stare zaloge. pri nas že meji na obsedenost. V vsaki štacuni jih iščemo. Menda samo še v lekarni nisem njuškala.
|
|
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 7.12.2010 21:45:22
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem jih lani našla na ebayu (enih 20 kom., sploh ne vem več, koliko jih je...rabljenih, ampak ne bi vedeli, če ne bi pisalo ), v kompletu za 40 eur s poštnino iz GB vred ampak zaenkrat še niso za nadaljnjo prodajo, ne vem, če sploh kdaj bodo, ker so to res super in kvalitetni avtomobilčki se izplača pobrskat
|
|
RE: Žiga Živec in drugi carsi 8.12.2010 8:28:05
|
|
|
|
čmrgelj
|
Nevem katere iščeš prav avtomobilčke iz kovine te sem vidla v direndaju ali bejbi centru, če pa želiš od megaboksa te se pa res težko dobijo, ponavadi imajo po dva različna in teh celo polico, no jaz sem Žiga in Kralja po naklučju našla v City parku v Ljubljani pa ne vem zdaj točno v kateri trgovini , bila je ena večja otroška samo z igračami. Imamo tudi že skoraj vse, razno nekaterih iz vasi Flore, Mama Avo, Vojaka, Hipija ...če katera ve kje so ti skriti samo morajo biti megaboks.
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?