|
RE: Ženskice moje,na pomoč!(abrazija) 8.9.2007 16:37:48
|
|
|
|
hmm
|
aspirin, na vsa vprašanja ti sicer ne znam odgovoriti, lahko pa ti vsaj na nekatera oziroma ti povem kaj so meni svetovali. Jaz sem bila pred manj kot tremi tedni na abraziji (zaradi prazne vrečke). - Kapljice je dovolj, če jih jemlješ samo v bolnici, potem jih ne potrebuješ več (razen če bi ti kako drugače napisali na odpustnico, a najbrž ti niso, ker ni potrebe).
- menstruacijo punce ponavadi dobijo v roku enega normalnega ciklusa ali kasneje. Jaz na prvo še čakam, pa mislim, da bo kasneje, saj še nisem imela O (si merim BT), razen če ta ciklus O sploh ne bom imela, kaj pa vem
- po abraziji se naroči na pregled pri svoji g., da ti z UZ pogleda, če je vse ok, meni so v bolnici rekli, da se gre na pregled po kakšnih šestih tednih, me je pa naša sestra naročila že po dveh tednih in bom morala iti še enkrat, saj se baje po koncu M najboljše vidi kakšno je stanje v maternici. Na pregled vzami s seboj histološke izvide (jaz sem jih v MB dobila čez 10 dni), da jih pokažeš svoji g. Moja jih še pogledala ni prav kaj šele komentirala .
- po abraziji nekaj časa odsvetujejo večje napore in dvigovanje, jaz sem se tega držala pač po občutku, če me je bolelo, sem več počivala, trajalo pa je kakšen teden, da me je nehalo pikati v maternici.
- posteljne aktivnosti so prepovedan sad dva tedna, nama je celo uspelo se tega držat
Drži se, pa lepo počivaj .
|
|
|