|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ženski bodiji
18.10.2005 19:06:17   
baguSka
Kje se dobijo?? Namreč men gre full na živce, ker mi majčke non-stop lezejo iz hlač in potem me vedno zebe k cucka. Kako ve rešujete te težave? Ker nazadnje, ko sem jih šla u štacuno iskat, so mi povsod rekl, da se teh ne prodaja več.. :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ženski bodiji
18.10.2005 19:13:26   
polona2
Videla sem jih v Hervisu, v Kranju.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 19:13:45   
Anonimen
Kupi si bolj dolgo spodnjo majico, pa take spodnje hlače za stare mame, pa si majico za hlače zatlači. Kaj boš zdaj šminkirala!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 19:17:23   
ZARA
Ja, mater....k bo pa treba rodit, bo pa.... tle me boli, ledvica me bolijo, križ me boli...drgać pa polona2 prav v Hervisu, da jih majo...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 19:18:55   
Anonimen
Jst ti lahko dam še kakšne sp. hlače od moje stare mame. So ful dobre, pa kašna majca bi se tud najdla user posted image

Drgač pa ne vem, kje majo bodije, kaj pa če bi kar enodelne kopalke kupila user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 19:22:13   
ZARA
Od Volge gatke lahko dobiš, baguSka user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 19:23:39   
Anonimen
Ja, od Volge. Sej na tvojo ritico malo, Zara, bi tud pasale user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2005 19:23:40   
Anonimen
Ali pa kakšni dolgi spodnji majici med nogami drukerje prišiješ, pa je.
A  pa v kakšen sex šop si kaj zavila zadnje čase? Tam bi jih znali imeti, vsaj moške. Pa saj so tudi dobri, a niso?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2005 19:24:15   
Anonimen
Kaj? A moški bodiji obstajajo al kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 19:28:06   
Anonimen
Ja, po moje da. Saj če se hoče moški v žensko preobleči, se najbrž ful v redu počuti v bodyju. Sicer ne vem, kje sem to pobrala, ampak zdi se mi. Mogoče je pa Freddy Mercury v bodyju sesal v enem komadu. Ali pa je imel le negliže ... ne vem. Za pogledat je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2005 19:32:12   
Anonimen
Aha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2005 22:40:15   
baguSka
Hm. Zanimiv. Vidš na take gate se pa še spomnla nism. A pol pravš Albi, da jih maš še dost na zalogi? Ja lahko bi se kej zmenile brez problema. Bom vesela. Pa tudi tista ideja mi je všeč, da si kupm eno večjo majco in si jo uspod pršijem, sam ni mi še čist jasn, kako bom pol šla scat pa srat, sej to kako bom sexala me niti najmanj ne skrbi. Verjetn bom mojga tko uzburjala, da si me bo kr sam postregu. Vse sam zato, da me ledvice in jajčniki ne bojo bolel.. Spodne majce sm pa že gledala, ampak mariiija k dab mela joške 90 ne pa 75 user posted image da mi je vse tko kratko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2005 22:42:08   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: polona2

Videla sem jih v Hervisu, v Kranju.

Hm predvidevam da jih majo mogoče tud na Jesenicah. Bom preverla. Če ne se bo pa treba na poti s šihta u KR ustavt. Ni druge. Hvala polona.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2005 10:29:00   
baguSka
Matr a sm jst pol res tko za cajtom al kuko, da jih nikjer več nimajo?? Zakaj pa ne u bistvu.. men ni nč jasn..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2005 10:50:36   
Anonimen
Baguska, lahko grem jaz v Hervis gledat, imamo pisarne nad njim. Samo res ne vem, na keterm oddelku naj gledam. Vprašat pa ne upam, ker me na videz poznajo ...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2005 13:36:49   
mamci
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kje se dobijo?? Namreč men gre full na živce, ker mi majčke non-stop lezejo iz hlač in potem me vedno zebe k cucka. Kako ve rešujete te težave? Ker nazadnje, ko sem jih šla u štacuno iskat, so mi povsod rekl, da se teh ne prodaja več.. :(

bodije dobiš v Benettonu, Nami (šiser in komet). Cena cca 5 do 6.000 sit.

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2005 14:36:51   
viv_
Jaz jih kupim v Kranju v ZUJI in stane 2.000 en, so pa čist gladki bombažni, beli, brez čipk, tko da mam moderc še spodi...

Jaz ne morem brez bodyja.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2005 19:46:24   
baguSka
Hvala vsem. Bom šla počekirat. Sama Splišni (vseen hvala). Nej bo sam men nerodn, da nau še teb. :))

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2005 20:14:42   
tjaga
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jaz jih kupim v Kranju v ZUJI in stane 2.000 en, so pa čist gladki bombažni, beli, brez čipk, tko da mam moderc še spodi...

Jaz ne morem brez bodyja.

Viv pomagaj z lokacijo. A je to tam v Dolnovu?

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2005 20:20:02   
viv_
ja tjaga, v Dolnovu...

Mater, pa sem mislila da sem sam jest taka stara mama z bodyji, k vse kolegice se mi smejijo... Vse neke čipka tangice pa mini modrčki, jest pa body user posted image  ampak če toooooooooook fajn greje čez ledvica

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.10.2005 6:50:48   
. ču
Baguska jes sm bla pred ene 14 dnevi ravn v fazi iskanja bodijev in se mi je že kr mešal k nikjer nism dobila...nčuser posted image ....sm pa tud že živce zgublala s temi bombažnimi majcami k tko vn lezejo...ful dolgih ne maram,da se mi poj za hlačami en kp materiala valja,kratke so pa tko koj zunej...

Hotla pa sm čist navadne,se pravi na majčko-brez udelanga modrca in pa tanga-seveda....nčuser posted image
V Avstriji sm dala vse skoz Palmers,H&M,C&A,New Yorkers....
No in poj sm se še po Jesenicah podala na lov....nekej so res imel v Lenki-samo ne na tanga varjantouser posted image ,šla sm pa še v Radovlco v Galo....in poj,ko v Radovlc ni blo nč sm šla nazaj v Lenko...
No in po težkem odločanju,da vzamem poj navadne bodije "na gate"...ker povem prodajalki,da se mi že meša od bombažnih majc k so skoz zunej...mi predlaga spodnje majice iz MIKROFIBREuser posted image user posted image user posted image
Ker nikol še nism slišala za take majce mi jih pokaže in jih probam...ej ti jih ne morm prehvalt,resnično!!!Tople,čist se oprimejo in ko jo "dol nategneš" oz. zatlačiš v hlače TKO OSTANE!!! Res!!!
Mela jo je gor tud ta prodajalka in to na kavbojke s ful nizkim pasom....sicer so mal dražje sam ti povem,da so dobre in se splača.
Jes sm bla čist srečna k sm tole najdla..sicer je v marsikera verjetn že vedla za te majce in nism glih tople vode odkrila....

Pejd pogledat v Lenko!

Papa

Kadar si v težavah se spomni na to,
da najboljši učenci vedno dobijo najtežje naloge!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.10.2005 6:57:07   
. ču
A,ja pozablauser posted image in se morm še mal dopolnt...
Imajo pa vse barve,kere se zmislš...bež,rdeča,črna,modra,roza,viola,zelena,....in men ni tko ni panike,če mam mal krajšo majčko zgorej in se poj ta vid....
Sej zastopš kaj sm ti hotla povedat....

Papa..zej pa res grem mal delat...

Kadar si v težavah se spomni na to,
da najboljši učenci vedno dobijo najtežje naloge!

(odgovor članu . ču)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.10.2005 17:55:04   
baguSka
Hvala .ču za tvoj al kaval za tale izčrpn odgovor. Bom skočila pogledat, ampak blage veze nimam kje je ta Lenika??user posted image

Vsem puncam hvala - jutr grem v akcijo.user posted image

(odgovor članu . ču)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.10.2005 20:27:08   
Urška//
ojla

v benettonu majo ful dobre,ta mikro material, pa ful lepe barve

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.10.2005 20:39:06   
baguSka
Beneton mi je mau drag, ampak če druzga ne bo, bo tud to dobr. ;)

In btw: sm že zvedla tud kje je Lenka. :)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?