Nia30
|
Ojla! Na tem forumu sem danes prvič No ja, tud drugje nisem ravno aktivna, vendar pridno berem. Zanima me kako se kaj počutite ženske oz. dekleta po dopolnjenem 30. letu. Jaz se počutim bolj žensko in to v čisto pozitivnem smislu. Imam pa dneve (in danes je eden tistih dni), ko mi po glavi rojijo vsa mogoča vprašanja. Nič globokoumnega ali filozofsko pomembnega, pa vseeno. Ko gledate nazaj, ali ste zadovoljne z odločitvami, ki ste jih sprejele, ali pa bi kaj spremenile? Jaz sem definitivno zgrešila poklic - to pa sem ugotovila, ko sem vpisala absolventa in dobila prvega otroka:zmeden: Kako ste zadovoljne s svojim življenjem, službo, partnerjem, s svojim izgledom (o.k., o kilah ni treba govoriti, jaz sem v zadnjih dveh letih pridelala 12 dodatnih kg), ali se vam že kaj vidijo gubice, ali že uporabljae kakšne kremice, ali delovadite, ali skrbite za svoje zdravje,... Vse to in še marsikaj se sprašujem jaz ob dnevih kot je danes. S svojim življenjem sem zadovoljna in kot 30 (31) - letna ženska se počutim odlično. No, ne letim ravno po zraku in nisem nabita z energijo kot pred 10. leti - takrat sem bila vegetarijanka in sem se ukvarjala z jogo, mogoče bi morala to ponoviti in bom spet lahko letala po zraku. Ali pa je bil vzrok moji breztežnosti rosna leta, zdaj pa me k tlom tišči 12 dodatnih kg in 10 dodatnih let:)- So pa tudi področja (k sreči čisto površinska, plehka) kjer se iščem kot najstnica - kako se naj oblačim, kakšno frizuro naj imam,... Slednje je še posebej hud problem. Ste ve spremenile svoj slog, stil oz. ste ga že našle? Kaj naredite za sebe, ko imate čas - berete, grete v kino...??? O, in tu še zadeva, ki je dokaj izrazito nastopila po 30. rojstnem dnevu - PMS. Do prvega poroda nisem verjela, da kaj takega obstaja, po prvem porodu sem bila teden dni prej samo tečna, po drugem porodu in tako tudi po 30. rojstnem dnevu pa je stanje ob teh dnevih zelo resno :hudicek: - od depresije, nervoze, tečnosti, do vročinskih valov, prenažiranja, odvisnosti od sladkarij,... in še bi lahko naštevala. Če je PMS tak, kakšna bo potem mena:) Lp in
|