Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 18:21:19
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi se pogovorila z očetom. Valda ni tako slepo zaljubljen v njo, da bo vaju s sestro pozabil oz. se oddaljil od vaju?
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 18:54:14
|
|
|
|
mika
|
škratek, če praviš, da jo ščiti se nima smisla pogovarjati o njej, ker bo še samo slabše in se bosta še bolj oddaljila. mene bi že to prizadelo, da bi lepo sprejemal tujega otroka, mene bi pa odrival. pusti mu življenje tako kot si ga je izbral, opekel se bo in to zelo. takrat bosta lahko obnovila odnos kot sta ga imela prej. eni so pač slepi in gluhi, dokler jih ne dobijo po glavi. vem, da te boli, ampak da ne boš še bolj prizadeta, pusti tako kot je.
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 19:12:36
|
|
|
|
lenika
|
Jaz pa gledam še malo iz druge perspektive in sicer njene. Zakaj pa ne bi smela pripeljat svojega otroka? Mogoče se pa samo brani v odnosu do vaju, ker čuti, da je ne marata. Torej potrebno bi bilo slišat dve plati zgodbe.
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 19:13:40
|
|
|
|
ANOIMEN
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 Na začetku sm ji nasedla."Boga ona"...tako tiha in mirna in bla,bla,bla. Želela sem jo sprejeti,da nebi naredila še večjega brezna med mano in očetom.Čeprav je 20 let mlajša od njega in UKRAJINKA za povrh. Dokler je ni poročil je bilo vse v redu....zdej pa se je vse spremenilo. Načrtno ga oddaljuje od mene in moje sestre,izborila si je da pripelje svojo hči in on ji naseda. Ne vem kaj naj naredim.Res ful trpim zaradi tega in ne vem kaj naj,ker jo on non-stop ščiti. Prosim pomagajte.
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 19:39:32
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz te popolnoma razumem kako je to ko ima oče drugo žensko.tud moj jo ima in z njim-očetom imam le malo stikov.nNe bom rekla da se ne razumeva ampak sva bolj malo na vezi čeprav živiva narazen le 10minut.Pri meni je bil na kavi le malokret-tolikokrat sem ga vabila in vabila da sem sedaj že obupala.včasih grem jaz tja,ker tam živi še ata tko da se edino tam kaj pogovarjava in na svete čase me sam od sebe pokliče.Meni je to zelo hudo in ne vem kaj naj si mislim. Probaj se z očetom pogovoriti,toda ne smeš mu reči glede te ukrajinke ampak mu reci,da pogrešaš njegovo bližino,pogovore z njim..reci mu da bi rada imela očeta takega,katerega skrbi tudi zate ne samo za druge.Kajti če mu boš omenjala njegovo ženo,to ne bo nič spremenilo.To je moje mnenje-mislim da ima žena mal premočno moč nad njim in ga kontrolira! Jaz žal nimam poguma da se z njim -mojim pogovorim...jaz sam čakam da bo čas pokazal svoje. Želim ti vso srečo in upam da se res pogovorita
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 19:42:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
Meni se zdi normalno ,da jo ščiti..saj bi ti tudi svojega moža,kajne?Nisi napisala,kaj ona dela,da vas načrtno oddaljuje? Če bi bila jaz v tvojem položaju,bi se skušala z njo pogovorit.Tako boš najbolje vedela,pri čem si.
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 20:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Oče ima svoje življenje, ti imaš pa svojega. On ima svojo družino, ti pa jo boš imela, če je še nimaš. Tako je v življenju in prav je tako.
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 20:49:28
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46 Na začetku sm ji nasedla."Boga ona"...tako tiha in mirna in bla,bla,bla. Želela sem jo sprejeti,da nebi naredila še večjega brezna med mano in očetom. Lahko sprejmes in poikusas iz tega narediti najvec kar se da, ali se lahko umaknes. Čeprav je 20 let mlajša od njega in UKRAJINKA za povrh. Ce je tvoj oce srecen in zadovoljen.... a se ti ne zdi, da iz tebe govorijo presodki? Dokler je ni poročil je bilo vse v redu....zdej pa se je vse spremenilo. Načrtno ga oddaljuje od mene in moje sestre,izborila si je da pripelje svojo hči in on ji naseda. Verjetno obstoja tudi druga plat medalje. Ona dva sta par in ce ima partnerka hcerko, ni videti, da obstoja razlog zakaj le ta ne bi zivela z njo oz. z njima.Ne vem kako vas lahko odaljuje od oceta in kaksno vezo ima to, da je ukrajinka, kvecjemu je lahko se bolj navezana nanj. Ne vem kaj naj naredim.Res ful trpim zaradi tega in ne vem kaj naj,ker jo on non-stop ščiti. Prosim pomagajte. Verjetno tudi ti scitis tvojega partnerja ce ga nekdo napada. Mogoce pa in oce in njegova partnerka slisita tisti ton v tvoji izjavi "ukrajinka za povrh", pa ima oce potrebo, da jo pred tem zasciti. No, izgleda da so taksni napori, da se ne bi odaljila od oceta kontraproduktivni. In ce si jo poizkusila sprejeti na nacin, ki ga preveva miselnost "ukrajinka za povrh" niti ni cudno, da se oce oddaljuje in da sciti svojo zeno. Sicer pa,0 kaj pravzaprav pomeni ta izjava "ukrajinka za povrh"?
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 9.3.2007 21:40:27
|
|
|
|
triša
|
Ma daj ne pretiravaj. Valjda da jo ščiti, če je njegova žena, on živi z njo in ne s tabo. Saj nisi več mala punčka ki rabi očija. On ima svoje življenje in pusti mu. Sicer pa to da je pripeljala sem svojo hčer, pa saj je to normalno. Če bi naredila kakor koli drugače bi bila slaba mati. Se ti ne zdi? Tudi ti bi verjetno vzela s sabo svojega otroka, ali pa se mnogoče motim? Naj še tolikokrat berem tvoj post, mi bode v oči eno in sicer: Ljubosumje. Me zanima kako bi se ti počutla če bi se nekdo tako obnašal do tvojega moža. Sorry ker vsem bila ostra, ampak enostavno ne morem drugače, če se pa obnašaš kot otrok, ki so mu vzeli liziko.
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 10.3.2007 10:16:28
|
|
|
|
nuala
|
Vsak moški, ki uspe dobit 20 let mlajšo žensko ( pa še ukrajinko, bravo ata ) jo bo ščitil, meni verjemi. Je pa velika možnost, da se je naveliča, ali pa ona njega. takrat bo pa spet tvoja šansa, če se seveda ne bojiš samo, da boš izgubila dediščino. Takšni so pač moški in se ni smiselno preveč sekirat, predvsem ne napadaj nje in imej toleranten odnos z očetom, pa bo vse OK!
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 11.3.2007 9:38:26
|
|
|
|
Skratek46
|
Najhuje je to, da pametujete o stvari,ki je sploh ne poznate. Žrnska je pasja do njega in vse ste glasne,ker tega ne doživljate na svoji koži. Pazite malo bolj na besede,ker z njimi nekoga močno prizadanete.
|
|
|
|
RE: Žena od očeta-Najraje bi ji zavila vrat 11.3.2007 11:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Želela sem jo sprejeti,da nebi naredila še večjega brezna med mano in očetom.Čeprav je 20 let mlajša od njega in UKRAJINKA za povrh. Očitno je brezno med teboj in očetom obstajalo že prej, nova očetova žena ga je pa še povečala, vsaj tako pišeš. To, da je Ukrajinka, pove o njej kot o človeku samo njeno poreklo, in nič drugega. Pove pa precej o tebi. Da si ljubosumna, po vsej verjetnosti si želela biti očkova ljubica, ki pa želene pozornosti in naklonjenosti pri njem ni dobila. Za površen odnos, ki ga imaš danes z očetom, si pograbila priliko in zdaj kriviš njo. Tvoj odnos z očetom se je gradil leta in dogodek kot je ta (nova žena), ga je gotovo postavil na preizkušnjo. Če bi bil vajin odnos trden, bi se (kljub možnemu začetnem ljubosumnju), veselila z njim, da si je našel novo partnerko. Logično je, da ti ni 100% všeč, saj si jo je izbral oče, ki ni kopija tvojih želja, ampak je osebnost zase, ki ima svoje želje in občutja, ne nujno enaka tvojim. Ti pa cepetaš na mestu in trmasto zvračaš krivdo na novo družinsko članico. Skuliraj se, ker s tem največ škode delaš sebi. Če pa meniš, da je to pravi način, kar vztrajaj. Samo pazi se še večjega razočaranja, če se tvoje manipualcije ne bodo izšle.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?