Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 14:14:31
|
|
|
|
Daschi
|
O, madonca, pis of kejk Bon za Qulandijo, bon za masažo, bon za frizerja, bon za kozmetičarko ...
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 14:17:53
|
|
|
|
LuLu
|
Ima isti problem. Rojstni dan če slab mesec pa ista vprašanja... kaj bi rada? Vem, da rabim eno merilno posodico v kuhinji, tako za pol deci, deci,... ampak to verjetno nimajo v mislih Jaz tudi resnično ne vem, kaj bi mi lahko kdo dal za darilo... ti boni... ja, saj so ok... porabla bi jih ziher
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 14:25:24
|
|
|
|
Pia73
|
Ste pa hecne. Jaz pa toliko želja pa me nihče nič ne vpraša,...imela bi kak parfum, bon za masažo, pedikuro, manikuro, za kakšno fajn kopel,... Če imaš kak hobi, stvari zanj,...uf, veliko je tega. Če pa nič materialnega ne želiš / ne potrebuješ pač reci, da želiš dan na off pa naj ti čuvajo otroke. Ali pa kakšno karto za kako fajn predstavo bi imela, pa kak bon v turistični agenciji,..uf, koliko je tega.
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 14:28:39
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Če pa nič materialnega ne želiš / ne potrebuješ pač reci, da želiš dan na off pa naj ti čuvajo otroke. Pametno... Ja, njihov čas naj bo meni darilo... to bi jaz znala uporabit
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 14:39:53
|
|
|
|
Daschi
|
No, sej, če boste kake bone dobile, jih komot men pošljete.
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 15:03:57
|
|
|
|
sanasan
|
evo, moje trenutne želje, sem kar zahtevna , sicer za njih šparam sama, ampak ker imam čez par mesecev okroglo, sem vse svoje bližnje 'obvestila', d a če se le da sprejemam le denar... - notesnik vaio / iPad - čelado za smučanje - parfum Roma ali Dolce G. - dober športni pulover - en vikend na off z mojim možkom - capucino v Piranu (prav tako z možem), ko mine tale mraz - en dan smučanja - kruhomat - kakšna dobra knjiga - da mi kdo prispeva za zavarovanje za avto naslednji mesec - ena dobra tuina masaža - kakšna gospa, ki bi mi hišo sčistila v nulo ..... a je dovolj predlogov?
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 15:07:21
|
|
|
|
pomlad08
|
To je res izi! Kadarkol me vprašaš, si želim še ene camperce (čevlje), pa en hud telefon, pa kakšno zbirko zborovskih not, za nižje zneske pa recimo tulipane/narcise v loncu (zemlji).
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 15:09:47
|
|
|
|
sanasan
|
v zadnjem mesecu sem si sama uresničila: - spodnji del trenirke - zunanji mini disk za laptop - 2 usb ključka - roza vazelin, 2l sladkega refoška, dober nalivnik -parfum Vanderbilt ....opravičilo: od poletja sem investirala le v otroke! (šola, krožki-večino plačala kar za celo leto, rojstni dnevi, oblačila, obutev.....)
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 15:18:48
|
|
|
|
LuLu
|
Zdaj vidim, kje moj zajec tiči Jaz razmišljam kaj rabim... torej, načeloma nič. Boljše je razmišljat kaj bi bilo fajn... Moram ugotoviti, kako me folk sprašuje.. zdaj sem malo zmedena. Ali kaj si želim,... ali kaj rabim? Vem, da starši vedno vprašajo, če kaj rabim... Starši pač Hvala za ideje...
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 16:09:32
|
|
|
|
HANYBANY
|
Ker imava midva z mojim skupni proračun, si kupim sama darilo, ki si ga želim, pridem domov in mu rečem: LUBI, LEJ KAJ SI MI KUPU ZA ROJSTNI DAN Pa sva oba srečna, on ko ne rabi več študirat, jaz pa ker dobim natanko tisto kar si želim. Letos naprimer mi je "kupu" zapestno uro, lani moj najljubši parfum, predlani pa kolo
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 20:06:03
|
|
|
|
roladica
|
- knjiga v povezavi s tvojim hobijem npr.: kolesarski vodnik, izletniški vodnik, vrtnarjenje, sobne rastline, ročne ustvarjalnosti... - bon za savno, masažo, bazen, letna (mesečna) članarina za fitnes - gledališki abonma - nočno sankanje, spust s sankami na Rogli, mesečna karta za drsališče - kozmetika L occitane ali Lush ali kaj drugega dragega kar si običajno ne kupuješ - jaz sem vedno vesela orhideje - pripomočke za v kuhinjo sem vse, kar sem jih dobila potem uporabljala, čeprav jih prej nisem rabila - izlet v Benetke, na Bavarsko, Plitvice... No pa sem iztrošila svojo domišljijo
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 20:56:11
|
|
|
|
enea
|
jaz pa imam eno in edino željo, da bi imela irobot ali kaj je že una micka k dela sama,. .. samo kaj , k me nobeden ne vpraša kaj rabim za roj. dan, ki pa bo točno čez dva meseca,...
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 21:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Bon za savno. Bon za masažo. Bon za savno in masažo. Bon za masažo in savno. Bon za masažo. Bon za savno. Vrstni red je poljuben. In seveda, sveže cvetje.
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 21:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, sej, če boste kake bone dobile, jih komot men pošljete. Še No2 naslov.
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 8.2.2012 22:09:06
|
|
|
|
ronja
|
Ste pa hecne. Jaz pa toliko želja pa me nihče nič ne vpraša,... Podpis . Mal heca, saj dostikrat vprašajo, ampak zdaj še niso . Ampak recimo kaj bi imela: - plastifikator/laminator - blago, recimo tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70211495/ - bi naredila fotru kak prt ali kaj takega ali pa tole bi tudi znala uporabit: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10185526/ sploh pa tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10154191/#/70154193 - za sling za bratovo punco. Sicer bi znala nabrat marsikatero blago tudi pri nas, samo tale so malo bolj cenovno dostopna . Če bi ravno finance ne bile nobena omejitev, bi si zaželela pa tačke za overlocka za mojo Elči, ali pa eno posebno tačko za šivalni stroj za obrobe za mojo Aurorico. Potem je moja wish lista na Amazon.de polna enih knjig, ki bi se baje čisto fajn počutile pri meni doma (čeprav jih nimam več kam dat;) Ampak ne vem, če bi ti naslovi kaj pomagali, ker ne vem, če te recimo zanima bookbinding, making dolls ipd Potem bi se sigurno kaj našlo v Prometeju, pa recimo če bi kdo zvohal kje kak poceni set za delat gumbke (tiste ki so na isti način kot broške), pa... bi se našlo še kaj, hehe. Sem ti kaj pomagala? PS: Če dobiš pa bone za ustvarjalne štacune ali trgovine z blagom, se pa name spomni . Pa za kako knjigarno tudi takoj vzamem, hehe.
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 9.2.2012 8:24:57
|
|
|
|
urška
|
Preprosto: roombo ali kindla. Ok, kaksen bon za camper tudi ne bi bil napacen. :)
|
|
|
|
RE: Želja za rojstni dan - darilo 9.2.2012 8:31:09
|
|
|
|
Tutan
|
Hehe, jaz imam tudi počasi rojstni dan, pa mi ni problema. Rabim rombo (je v Mercatorju menda spet v akciji - nepotrjena info ), kakšen fajn palični mešalnik z milijon nastavki (stari je že bolj bogi, jaz ga pa ogromno uporabljam), sokovnik, en lep plašč imam nagledan, bon za kakšno trgovino s čevlji (čevljev ni nikoli preveč )....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?