|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Želimo si drugega člana
25.2.2008 17:14:41   
pikipu
Odpiram novo temo, ker ko berem tale forum, opažam, da nas je kar nekaj, ki imamo doma že enega, mogoče že dva sončka in si želimo še enega. In imamo pred seboj takšna in drugačna vprašanja in dileme.

Torej, imam falota, starega 19 mesecev, in z možem sva si rekla, da mu bova naredila družbo. In seveda se včasih sprušujem, kako bo v drugo. Ali nama bo uspelo tako kot prvič, kako bo to zgledalo in tako naprej.

Če je še kje kakšna, javite se punce, da kakšno rečemo! Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Želimo si drugega člana
25.2.2008 17:26:47   
glen
Ko je bila naša pupa stara dve leti sva se tudi midva odločla da počasi začneva delati drugegauser posted image in žal imam za sabo že dva ss(prva user posted image je potekala BP).
Zdaj so minili trije meseco od zadnjega ss tako da sva od gin. dobila zeleno luč.
Zdaj imam user posted image in pol pa veseslo na delo in upam da v tretje rata bp.
Pridruži se nam na forumu želimo si novega člana tema nepričakujemo marca.
Lp

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 17:30:36   
Alkestis
Živijo!

user posted image user posted image user posted image  za temo. Sicer ne vem, če spadam na to temo. Tudi mi že imamo doma enega navihanca. Mi je pa prejšnji teden test pokazal user posted image , tako da sem že v pričakovanju drugega.  Je pa uspelo v prvo, tako kot prvič. Vidva pa kar pogumno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 17:32:06   
šnucika
Tudi pri nas bomo verjetno poskrbeli še za enega.Glede na mojo starost (38 in pol) se že kar mudi.user posted image
Še nekaj izvidov in pregledov me čaka,potem pa v akcijo.Mogoče že marca,čeprav je verjetneje aprila.Če pa bo prej,pa ravno tako nič narobe.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 20:41:00   
issa
pozdravljene!!

no tudi mi imamo že18 mesečnika doma,a si želimo še kakšnega,..delamo že na tem,....upampa da bo hitro kaj ratalouser posted image
morem prizat da sem še mlada samo bi pa rada imela kakih tri ali štiri otrok,..no še drugega nimam pa si že delam načrte za tretjega user posted image user posted image user posted image ,v glavenm koliko bo pač finance dovolile,.....

upam da bo vsem ki si želite,hitro uspelo!!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 8:06:32   
pikipu
Ja, Šnucika tudi nama se malo mudi. Midve sva kar podobne starosti, imam jih 38 in 4 mesece (nov 69), edino moj dragi je mlajši od mene user posted image . Mu vedno pravim, da mi lahko posodi kakšno leto. Upamo, na najboljše, pa seveda tudi, da ne bomo čakali predolgo.

Issa, ti jih kar imej, finance se na koncu vedno najdejo.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2008 8:10:51   
pikipu
Alkestis, bravo, čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Se te spomnim, da sva ob istem dnevu ne pričakovali M, hvala bogu, da ti je ratalo. Pa srečnih user posted image . Mene pa je tečka user posted image  celo prej obiskala, kot sem pričakovala user posted image , tako da bomo zdaj videli, mogoče bo marec naš mesec. Saj veš, da bi vse rade, da takoj rata. Bomo videli, kako bo v drugo. Vsekakor sporočim novice. Pa piši kaj, kakšni so občutki, ko si drugič noseča.

LP

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 8:33:45   
šnucika
pikipu - a si tudi ti oktobra rojena?user posted image  Ker zgleda,da sva čist enako stari?user posted image

a,ne sem sedaj videla...november si.
Ja,upam,da nam bo ratalo,ne!!user posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 26.2.2008 8:34:50 >

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 13:50:01   
mojčika
Se prijavljam, doma imamo 20 mesečnico, se pa že 10 mesecev trudimo na drugem, a ne gre in ne gre.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 14:07:20   
Anonimen
Mi tudi spadamo sem. user posted image Doma imamo 11 mesečnika, za drugega pa se trudimo do oktobra. No, trudimo... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 16:27:15   
YOZIKA
Ojla,

Tudi mi imamo doma 2 in pol letnega navihančka in bi mu rada naredila družbo pa nama nekako ne gre najbolje. Ravno je okrog eno leto odkar delava na tem Sva mislila, da bo takoj ratalo kot prvič pa žal ni tako. Bo že, vse ob pravem času

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2008 18:17:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Mi tudi spadamo sem. user posted image Doma imamo 11 mesečnika, za drugega pa se trudimo do oktobra. No, trudimo... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam. user posted image user posted image user posted image

šele sedaj sem videla kaj sem sklobasala - pravilo je OD...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2008 19:35:37   
pikipu
EnaNobena, brez panike, saj razumemo.user posted image  Ti si zadnje časa dala dosti skozi.user posted image user posted image

Midva sva zdaj šla v drugi krog, no res me firbec matra, če nama bo uspelo. Oba si ga ful želiva in zdaj, ko gledava nazaj, kar ne veva, zakaj sva toliko časa mečkala. HM, celo zaščitena sem bila user posted image  No, ja, najprej si ves v oblakih od ta prvega, pa malo moraš priti k sebi, in ko je bil mali še res mali, si kar nisva še enega zamišljala. Zdaj ko je pa falot že pravi korenjak, star 1,5 leta, pa začneš razmišljat o družbi. Bomo pozitivno razmišljali, pa bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2008 19:43:01   
pikipu
Yozika, mojčika želim vama, da čimprej rata. user posted image  Midva sva optimistično mislila, da nama bo kar v prvo, pa sva se malo uštelauser posted image  Upam, da se ne bova preveč.

Šnucika, prav imaš, sem novembrka, rojena v letu cvetja - sixtynine. Hm, kje je že to!? Pa saj mi noben ne verjame user posted image .

Fajn bodite, moj sine se je zbudil iz popoldanskega spanca. Spet bomo imeli veseli večer!!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2008 21:32:22   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

... mož pravi, da je to najlepše opravilo kar mu jih dam. user posted image user posted image user posted image

hehe,moj se čisto strinja,glede najbolšega dela....user posted image user posted image user posted image user posted image
ja saj bi jih,no se popravljam,jih boma imela še nekaj.....oba sva iz družin z 3 ali 4 otroci tako da,zakaj bi bil samo en!!user posted image user posted image user posted image

vsem ki se trudite upam da vam čimprej rata!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2008 7:16:57   
šnucika
pikipu - prav fajn mi je še eno sixtynine najti tule gor...ker nas imajo večinoma za stare konzerveuser posted image user posted image ...sicer se tudi jaz ne sekiram...itak vsakega lahko nalažem s svojimi leti...hehe.
Zadnjič mi je sestra pri G rekla,da nas večina "ta starih" tako fajn zgleda, da mora vedno dvakrat pogledat  letnico rojstva, ko nam G daje napotnice za razne preiskave, ki so po 35 brezplačne.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2008 7:36:44   
pikipu
Šnucika, se strinjam!!! Včasih se počutim skoraj malo odveč tukaj na RR z vsemi mojim leti user posted image , ko neka stara babica. Ja, tisto s sestro je pa res, ko sem šla rodit, me je dvakrat prišla vprašat, kateri letnik sem, kot da ne bi verjela materinski knjižici. user posted image  Jaz pa s tistim velikim trebuhom na mizi in še voda mi je odtekala user posted image .

Sem rekla, da do dneva D ne grem več na RR, ker potem samo razmišljam sem, nisem, non stop nekaj tuhtam. Še posebej, ko že poznam znake za nosečnost user posted image .

Alkestis, kakšni so znaki pri tebi, zdaj ko si drugič noseča? Podobni kot v prvo, ali je kaj drugače?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2008 8:00:01   
sasa78
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo punce!  user posted image user posted image user posted image

No jaz sem verjetno edina tuki ki hrepenim po 3 user posted image ! tud moj pravi, da je to najboljši posel ki mu ga dam čez dan. user posted image user posted image user posted image .

Imava že dva sončka, sedaj je (vsaj mislim) čas za tretjega. Sem se pa kar namatrala da sem ga spodbudila k dejanju! Moški se pač težko odreče tako imenovani svobodi.

Punce navijam za vas in vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2008 8:52:20   
pikipu
Ej, dobrodošla Sasa78! Pa tudi tebi veliko sreče, navijamo zate. Midva z dragim, ki nam drugi še niti ni ratal, sva zadnjič nekaj fantazirala o treh user posted image  sončkih. No ja, najprej drugi, pa potem .... Ja, se pa strinjam z vami punce, da so naši dragi zelo navdušeni nad svojimi delom, kar naprej je akcija. Saj je tudi njim všeč tisti občutek - kaj pa če je zdaj ratalo?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2008 9:20:53   
tinkatonka
Pozdravljena.

Mi imamo doma 24 mesečnika in bomo začeli na drugem "delati" čez dva/tri mesece.

Komaj čakam.

user posted image

Upam, da vam tudi v drugo rata takoj in da boste že čez 9 mesecev zibali drugorojenčka/ko.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2008 9:33:13   
šnucika
user posted image user posted image  TUDI MOJ IMA PREDVSEM RAD AKCIJO...ups...velike črke,tamala mi tipka zraven....
Ko pa je takrat pred skoraj tremi leti ugledal en velik +,se je zamislil in modroval....user posted image vem,da bo sedaj isto...akcija juhuuu,potem pa upsss,kaj pa zdajuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2008 11:21:04   
sasa78
user posted image šnicka - tud pri nas je prvo na juriš pol pa upssssss! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak to je neki najlepšega.   user posted image user posted image user posted image

Če grem malo za hec po kitajski karti bomo spet zibal fanta, če se ta mesec prime - če ne pa naslednja meseca bi bila pa punčka.  Aja obakrat prej mi je pokazalo 100 % prav, pa mojga mal dražem da bi rada punčko.

Ugotovitev mojga prvega sina je da morata biti kar 2 punčki, ker smo pol lahko v parih 3 fantje in 3 punce. Celo imenaj je že zbral Saro in Ajdo

ha ha tud to se nebi branila nakar je moja mami dvojajčna dvojčica in po moževi strani sta tud teta in stric. Sam pol mu ne smem povedat da imava šans (no mal že ve od prej ampak vseeno).

lp in držim pesti za vse nas

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2008 13:11:07   
Anonimen
saša, mi bi po kitajskem horoskopu mogli imeti punčko, imamo pa fanta. Tko, da pri nas to ne drži. user posted image Drugače pa moj tud hudo navija za punčko, pa po moji mami imamo tudi v rodu dvojčke, ampak že zelo dolgo nazaj, od bljižne generacije jih imam edino od mami bratranec... ampak je že čas, da se dvojčki ponovijo. user posted image Sicer bi pa v tem primeru tud mojga kap. user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?