Anonimen
|
Me je vrglo ven, ne vem zakaj. Torej stvar je taka. Z možem sva ta mesec pričela delati na , ampak kaj se meni dogaja, to ni res. Že prejšnji mesec sem se zelo slabo počutila, pravzaprav ne vem, če bi temu tako rekla. Ni se mi dalo sexat. Mož se mi prav smili. Ponavadi imam največjo željo po sexu po , takrat si ga tako želim in moja je vlažna, da me ne rabi prav nič pripravljat. Tako se je mož najbrž navadil, da ne rabim predigre in je kar takoj skočil. Zdaj pa ko sva se odločila za je pa moja suha kot poper in kar nekaj časa rabi, da se ogreje. Moj pa tega ni navajen in bi spet skočil name pa ne gre in ne gre. Ne vem kako bova nardila , če se pa men ne da, pravzaprav meni se, ampak moja spodnja polovica štrika. Na sva začela delat ta mesec, ker si ga res noro želiva, toda brez sexa ne bo . . Včeraj me je komaj pripravil, potem je začel skakat, jaz pa kot mrtva, tud premaknila se nisem. Na sredini sem mu rekla, da naj neha, ker nimam sploh filinga, da seksam, da nič ne čutim, pol je pa tud njemu vse dol padlo. Na sredi sva se ustavila in tako je blo konec, čeprav sem mu rekla, da naj vsaj on skače do konca, mu ni blo več do tega. A ta tema sploh sodi sem? Kako naj se pripravim do sexa, kaj naj naredim, da bo moja vlažna, še preden se moj spravi name? A so to živci. No zdaj imava še tri dni časa, da se spraviva delat , pol pa spet en mesec ne bo nič. Rada bi zanosila v tem mesecu, da bi rodila enkrat junija, čeprav se seveda zavedam, da ne uspe vedno v prvem poskusu, toda probat (če lahko) ni greh. POMAGAJTE, sama sebi se smilim, a se vam je to že naredilo? ( upam, da tega primera še ni blo)
|