Anonimen
|
Jest ti pa iz lastnih izkušenj povem - ko boš dobila službo z boljšo plačo kot ma on, za nedoločen čas -- bo on najdu nov izgovor. Če noče - noče. Noče pa pomoje zato, ker še ni 100% a si ti ta prava al ne. Ko bo pa vedu, pol se bo pa tut pogovarjov s tabo o vajini skupni prihodnosti, al pa te bo vsaj poslušov kakšne so tvoje želje glede družine. To, ali si ti prava ali ne, pa jaz mislim, da eni ugotovijo zelo hitro, eni pa rabijo malo več časa. Ampak po 2, 3 letih bi pa moral to že vedet. Jaz sem bila v vezi 7 let, pa so bli vedno eni izgovori. Pa nimaš šole - sm nardila fax, pa nimaš službe, sm najdla službo - super plača, za nedoločen, ja pa ni to, pa ni ono.... skos eni izgovori. Pa sm kupila stanovanje, pa ni hotu z mano žvet. Potem je spoznal drugo. Po enem letu sta se poročila, ona noseča. Dela preko študenta, za minimalno plačo. Nima nič, niti avta. Živita pri njegovih starših. Tako da, to da moški želijo finančno stabilnost, ne vem no, meni se zdi da ni ravno tako. Veliko punc poznam, ki so doma, brez službe, in imajo otroke, in ne sam enga, ker so njihovi moški tko hotl.
|