bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1 IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: viroza Še za plačo se borimo,ne pa da bom regres dobila . Bo treba v javni sektor it, tam so jim takšne tegobe prihranjene. Kaj ti mogoče kdo brani? Mogoče nisi imel šanse it v javni sektor? Lej, vsaj za en dom upokojencev vem, da rabijo enega pridnega, močnega medicinskega brata, ki bi imel čez oddelek z nepokretnimi. NIč kaj takega ne zajema njegovo delo, pač pride, obriše ves drek iz vseh riti, obrne te ljudi, ki se ne zmorejo premaknit, pač mrtva teža, ampak kaj je to za take silake, jih umije, vse od riti do mednožja, preobleče jih, nato jih nahrani, saj nič hudega, če jim teče vse iz kotičkov ust in da tu pa tam kdo bruhne po njem in to dan za dnem, noč za nočjo, praznik za praznikom in nedeljo za nedeljo. In to je samo en primer iz javnega sektorja. MIslim, pojdi tja delat, plača je za delo, ki ga ta fant opravlja, več kot odlična, sej kaj pa je skrbet fično in drugače za bolane in nebogljene ljudi - to za vas, velegospodarstvenike, ki vtikate svojce v domove, očitno ni nič vredno, in tisti fakin regres od 680 bruto je temu fantu res odveč. skoraj mislim, da bi ga moral tebi nakazat. Priznam,nič kaj lepo delo.In vsaka čast tistemu,ki ga opravlja. Ampak tudi delo v lakirnici ni nič kaj zdravo.Tudi za živce ne..... Se strinjam, delo v lakirnici ni zdravo. Hlapi, strupi, to mora bit grozno biti ves dan v takem zraku! Izpostavila sem samo en primer iz javnega sektorja, na katerega je Colt tako alergičen, kljub temu, da mu nihče ne prepoveduje, da se preusmeri in zaposli tam, kjer pravi, da se cedita med in mleko. Saj bi lahko že zdavnaj šel študirat nekaj, s čimer bi se lahko zaposlil v opevanem sektorju, ne nazadnje pa lahko res prime cunjo in gre brisat riti v bolnico ali dom, saj to je tudi javni sektor... Po drugih poklicih in zaposlitvah pa jaz ne mislim udrihat, ker od blizu poznam samo svoje delo in delo moje družine ter bližnjih. NIkomur se ne upam sodit, ga smešit in žalit, kot si v tej in ostalih temah upa Colt.
|