tinkatonka
|
Jaz sem tista, ki sem pred parimi meseci pisala, da si je mož kupil motor in bila jezna, besna,....... Kmalu zatem, je naredil še izpit in zdaj se vozi. Mogoče se 1× na teden zapelje za kakšno urco, na kak sestanek gre z motorjem, al pa po sladoled na pumpo, ko meni zapaše in ga jaz pošljem Razumem tvoj strah. Lahko mi pišeš tudi na ZS, za bolj obširen roman. Jaz nikoli ne razmišljam, da bi se mu na cesti kaj zgodilo. Če ne bi lahko pristala že v norišnici. Želim pa vedeti kam se zapelje in kdaj približno bo doma, če ve, če ne pa mora vsaj sporočiti. No in moram rečt, da se tega res drži. In ja tud jaz sem misila, da je divjak, sploh zato, ker ima cestni motor, 650 kubični. Men se je kar rolalo takrat. No zdaj vidim, da nekdo ki ima že nekaj let za sabo, ki je drugače odgovoren mož in oče, vozi čisto drugače kot mladi motoristi, ki jim je najbolj pomembno dati samo gas do daska (no ne vsi, večina pa). Vglavnem povedano tako, njegovega hobija ne podpiram, ga pa sprejemam, ker je del njega. On ve, da tega motorja ne maram, čeprav si močno želi, da bi se kdaj z njim zapeljala.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.8.2008 10:06:47 >