Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 28.2.2006 12:16:46
|
|
|
|
pikica123
|
Verjetno bi zdej že lahko naredila test. Al pa do konca tedna sigurno. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 28.2.2006 12:40:41
|
|
|
|
cocki
|
TIAZ DRŽIMO PESTI !!!!
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 28.2.2006 13:28:50
|
|
|
|
tiaz
|
Tako sem ......... , da bi najraje šla po test in ga naredila ! Upam, da mi bo tokrat uspelo !
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 28.2.2006 13:29:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Držim pesti, da bo vse vredi.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 28.2.2006 14:10:59
|
|
|
|
Ženkica
|
Čao. Ti si pa isti primer kot jaz. Zadnja M 31.1.; klomifen 2tbl/dan; moji ciklusi so bili prej vedno na 27 dni, razen zadnji je bil na 30 (sem bila že vsa vesela, ker je zamujala). Torej, danes je 29 dan, jaz pa še vedno čakam. Tudi jaz sem vsa živčna in depresivna. Imam vse znake za in . Od O naprej me noro bolijo joškice in bradavičke, danes pa me je začelo že tudi nekaj zvijat oz. špikat tam doli, tko da najbrž ne bo nič z . No, dokler je ni, upanje še vedno ostaja. Poročam, kaj in kako. Lp Ženkica Sicer pa držim pesti za vse nas; vedno in povsod.
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 6:58:32
|
|
|
|
tiaz
|
Sedaj pa sem res žalostna! Kot sem že včeraj omenila, se mi je kazal rjav izcedek, ampak ker mi ni dalo miru, sem naredila test (Baby check), a kaj ko ni bilo dveh . Na žalost pa je danes zjutraj že prišla . Ne vem od kod so pa tisti znaki : slabost, napet trebuh, povečan apetit, boleča prsa. Ne vem. Zelo sem . Zdaj pa več ne vem, kaj naj in kaj je narobe. Že leto dni se z dragim trudiva, pa nič. Niti po Klomifenu ne, čeprav sem že 2x poskusila s terapijo. Enostavno ne vem. Problem pa je tudi v tem, da moj dela na terenu in ga sedaj ne bo doma. Lp Tiaz
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 7:17:04
|
|
|
|
PIKA
|
Ne zanašaj se na znake! To so bolj znaki PMS, kot nosečnosti. Jaz sem v dnevih pred nepričakovano M imela krče v levem delu trebuha, kot bi kaj težkega pojedla, nisem bila nič napihnjena, le drisko sem dobila brez razloga, prsi me niso bolele in me tudi zdaj ne, imela pa sem rahle slabosti cel dan, na dan, ko bi M morala priti, pa sem dobila belo-rumen izcedek, M pa ni bilo. Ko boš noseča, bodo opisani znaki drugačni, kot jih opisuješ sedaj.
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 7:47:19
|
|
|
|
cocki
|
Tiaz, dosti teh "nosečniških znakov" je v glavi - psiha, psiha je tista, ki te prepriča o teh znakih, saj si neznansko želiš ! NE OBUPAJ, BOMO NA KONCU VSE ZMAGALE BOŠ VIDLA!
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 8:27:08
|
|
|
|
tiaz
|
Res si neznansko želim in verjetno zaradi te želje tudi ti znaki, ki so me spremljaji ob čakanju. Upam, da mi bo naslednjič uspelo in upam, da bo to čimprej! Lp Karmen
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 8:38:47
|
|
|
|
Polona30
|
Kako sem vesela, ko prebiram, da nas ima več "enake" težave. Moja zadnja M je bila 2.2., spožena z Dabrostonom, potem pa Klomifen, in 20! dan (21.2.) naj bi bila ovulacija, tako mi je rekla moja G na UZ. Naj povem, da sem imela 21.in 22. male krvavitve-bolj izcedke, kar mogoče res lahko povežem z O, 27.2. (torej 6 dni po O) pa zopet opazim malo rdeče sluzi, kar povežem z vgnezditvijo. Punce, povejte mi razmišljam prav? Test delam 7.2. V telesu ne občutim nobenih večjih sprememb, čeprav, kaj pa vem, ne upam rečt, da me malo v trebuhu špika, kot pred . Za vse nas ! Lp Polona
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 12:00:17
|
|
|
|
kasija78
|
Punce, Sem se kar morala še jaz oglasiti, čeprav nimam nič novega za povedat. Samo najdem se v vaših besedah, kot bi jih sama napisala. Midva zdaj poskušava pol leta. Štejem dneve, razmišljam o tabletkah (trenutno še na dabrostonu, kmalu klomifenu) in vsak dan, kdaj tudi dvakrat, prebiram sporočila na tem forumu. Pa ves čas čakam in delam teste preden pride, čeprav vem, da bi morala počakat. Veliko razmišljam o vzrokih - sicer sem bila vedno zdrava, zakaj zdaj problem? Je to lahko stres v službi (ki je res zeloooooooo stresna), se preveč obremenjujem z nosečnostjo? Kako naj vem, ali imam ovulacijo? Ali bo ob vsakodnevnem merjenju kaj bolje ali slabše? Tako samo sebe morim s takimi temami cele dneve. In iz meseca v mesec upam, da zdaj pa morda bo . Pa bi želela razmišljati bolj pozitivno "ko bo pač bo" ampak me mori služba za določen čas, pa skrbi o morebitnih težavah z zanositvijo, pa... No, zdaj sem to napisala in ne vem, če bo kateri v pomoč, ampak meni je lažje, ko berem vaše misli in vidim, da v tem poskušanju nisem sama. Da se tudi kateri drugi cefra . Želim nam vsem čimprejšnje ! Lep dan vsem, kasija
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 12:04:40
|
|
|
|
tiaz
|
Sedaj pa mi ni nič več jasno. Prej sem pozabila še omenit, da imam vsak dan vročino enkrat 37,6 °C, čez ri ure pade na 37,2 °C, že 10 dni. Ne vem zakaj. Prej sem omenila, da sem včeraj delala test, ki je bil negativen in da sem imela še do zjutraj kar močan rjav izcedek, sedaj ko pa grem na WC, pa skoraj nič. Ne vem kaj naj bi to pomenilo. Če morda katera izmed vas ve, kaj bi bil to vzrok, prosim, če napiše ! lp Tiaz
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna - pomagajte 1.3.2006 23:28:52
|
|
|
|
malička
|
Danes sem se pridružila ringaraji, in ko sem tak na hitro prebrala par člankov sem ugotovila, da nisem edina, ki si želi , midva se trudiva že leto in pol pa nič. prejšnji mecec mi je zamujala 7 dni pa sem bila že vsa blažena ampak se je potem osmi dan vseeno pojavila. Imam eno vprašanje; na levem jajčniku sem lani imela ciste, pa me zanima če lahko morda to kaj vpliva na zanositev, ker si res želim zanositi.
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna 6.3.2006 11:58:32
|
|
|
|
tiaz
|
Pozdravljene ! Moram vam povedat, da na žalost nesem zagledala dveh , ampak je bilo razočaranje in bila je . Upam, da mi bo naslednjič uspelo. Zelo sem razočarana. Lp Tiaz
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna 6.3.2006 14:07:25
|
|
|
|
Manja77
|
Tiaz ne obupaj, vse bo še ok. Jaz sem imela zadno M 30.1. in nato od 5-9 dan jemala po dve tableti Klomifena. M za enkrat še nisem dobila, imam zelo boleče prsi (kar sem imela tudi prejšnja dva meseca ob jemanju klomifena) in skoz me neki zvija. Testa pa si kr ne upam it delat. Da ne bi bila spet tako razočarana. Joj sploh ne vem kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna 6.3.2006 14:57:46
|
|
|
|
cocki
|
Tiaz, žal mi je, upajmo, da nam bo naslednji mesec uspelo Glavo gor in veselo na za te, ne bodi žalostna!
|
|
|
|
RE: Žalostna in živčna 6.3.2006 22:43:20
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti za naslednji krog.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?