Maja22
|
zivjo, laky! veliko punc ti je ze opisalo svoje obcutke v enaki oz. podobni situaciji. moja zgodba je sicer podobna tvoji (in njihovim), toda moji obcutki so bili nekoliko drugacni, zato sem se odlocila, da ti tudi jaz napisem nekaj besed. torej, ko sem prvic zanosila, je ravno v tem casu zanosila tudi moja zelo dobra prijateljica. to sem sicer zvedela kasneje, ko sem ze imela ss, pa sem bila se toliko bolj zalostna, ker z njo biti hkrati nosec bi mi bilo pa res fino. smo pa imeli takrat v druzbi ze dva druga dojencka in ko me je moj prisel iskat v bolnico, sem ga prosila, naj me pelje k eni izmed prijateljic, ki je pred kratkim rodila. pa me je cudno pogledal, ces a sem prepricana, a ne bo prevec hudo zame, ampak jaz sem takrat res cutila potrebo po tem, da drzim v rokah enega dojencka. mogoce cudno, toda to mi je dajalo upanje, da bo tudi meni nekoc ratalo (se posebno ker je ravno ta punca pred tem tudi imela en ss). potem pa je zanosila moja svakinja in moram priznati, da takrat sem bila pa res rahlo ljubosumna. pa saj ne, da ji ne bi privoscila, toda sprasevala sem se, zakaj je njej takoj ratalo, nama pa ne, ce pa ze rata, pa se ne konca dobro. kakorkoli ze, kmalu za tem sem zanosila tudi jaz, a se je zal spet slabo koncalo. jaz pa zopet k prijateljici (tisti, ki je zanosila ob istem casu kot jaz prvic in je ravno rodila) in sem se zopet pocutila bolje. seveda sem tudi jaz jokala, velikooo, se posebno po drugem splavu - takrat me je res hudo zadelo. no, pa je bilo potem tako, da sem ravno takrat, ko je svakinja v bolnici rojevala, jaz zacutila prve brce svoje takrat se nerojene hcerkice. in seveda sem bila potem necakinje zelo vesela (je pa sigurno, da mi je bilo lazje, ker je v meni ze raslo bitje in tisti kriticni meseci so bili mimo, tako da sem se lahko malo sprostila). no, nekaj mesecev nazaj, je svakinja zopet zanosila, kmalu zatem tudi jaz, pa spet pri meni ss. hudo!!! pa sem sla na histeroskopijo, zdaj pa upam, da bo vse o.k. tudi tebi drzim pesti, da bo kmalu ratalo. pa kot so ti povedale ze ostale, veliko joci, da ti bo potem hitreje lazje (ceprav nikoli ne bos pozabila na angelcka, ki ti ni bil dan) in govori o tem, ce tako zelis (s tistim, ki te bo poslusal - prijateljico, mamo, partnerjem). normalno je, da ti je hudo, in vem, da si kljub mesanim obcutkom vesela za vse svoje prijateljice, sorodnice..., kljub temu, da ti je hudo zate. upaj in me bomo upale s teboj in bos videla, da bo bolje.
|