Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Žalostna ali jezna??!!?? 21.12.2005 14:05:57
|
|
|
|
tasha23
|
Uff, pa smo spet na začetku[sm=smiley24.gif" border=0>. Dopoldne se je pojavila kapljica rjavega izcedka, kar ponavadi naznanjuje . Tokrat pa sem se odločila, da ne bom več gledala na nič. Poskušala bom samo uživati in ne misliti na željo, ker me vsakokrat vrže dol. Prvič, se spomnem sva pazila, da ne bi zanosil, ker je bilo prezgodaj, pa se je takoj prijelo, a žal se je končalo s SS močnejše in dosti bolj boleče . Fuj!!! Ma kaj ni mogla kan na dolgotrajen dopust in se prikazat naslednje leto za novo šolsko leto (če bi nama ratalo, bi imela PDP konec avgusta, začetek septembra) . Ah, saj se mi že meša . Punce HVALA, za podporo, res ste zlate in veliko mi pomagate v težkih trenutkih. Želim vsem, ki čakate na Darilce pod drevčkom, da ga Božiček prinese, ter veliko zdravja in veselih dni. SREČNO Nataša
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 21.12.2005 14:16:49
|
|
|
|
petraz
|
Takrat ko boš najman pričakoval pa bo! Pri meni pa je takole, da se do nedavnega nsiem nič pazila, sedaj pa mi prijateljica reče, da je že pri 3. mesecih dobila M., čeprav polno doji. Pa ti povem, da me je skoraj kap. Sedaj me pa grabi panika, da ne bi prehitro zanosila. Lepe praznike tudi tebi in čimveč lepih in !!!!
|
|
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 21.12.2005 17:04:43
|
|
|
|
lelaval
|
Upam, in želim vama, da se vama izpolni najbolj vroča želja.
|
|
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 22.12.2005 7:45:56
|
|
|
|
girly
|
žal mi je... ampak ne obupaj! mogoče ti res ni prinesel miklavž, mogoče pa ti da bo prinesla teta zima. pogumno naprej!
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 22.12.2005 8:24:03
|
|
|
|
hebeba
|
Nataša... Resnično sočustvujem s teboj..a ne bit žalostna, pa ravno v teh dneh, ko so tako veseli za vse ! Saj bo, ne samo na to mislit, pa se malo s čim drugim zamoti. Verjetno e je pikica odločila, da še zdaj ni pravi čas za njo..pa pride leta 2006! Kar veselo..Če pa boš imela še kakšen žalostne dan se pa kar javi! Kako dolgo pa že delata na ? En čudovit, sončkast pozdravček
|
|
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 22.12.2005 9:02:56
|
|
|
|
tinaaja
|
Tasha, evo mene je tudi vceraj obiskala in sem bila tud ful razocarna, sem se v 5 dneh zamude ze zacela potiho veselit, ceprav se mi je dozdevalo, da se bo razpletlo kot se je... tko da greva skupaj naprej :) jaz se tud ne mislim vec obremenjevat, ampak s e prepusti uzivanju in upat na najboljse :)) drzim pesti za vse nas, da nas cim prej presenetita lp
|
|
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 22.12.2005 11:59:44
|
|
|
|
tasha23
|
Punce hvala, morda se pa res preveč obremenjujem s tem, ko pa si to tako želiva. Pa okoli mene toliko prijateljic, lepih s trebuščkom ali pa novopečene mamice. Še najbolj mi je hudo (istočasno pa sem tako vesela zanjo), ko grem k prijateljici na obisk s katero sva imeli isti PDP, če samo pomislim, da bi čez en mesec lahko pestvala ... AH,nič glavo gor pa pogumno naprej. Še enkrat hvala za podporo, zlate ste Lepe praznike vsem Nataša
|
|
RE: Žalostna ali jezna??!!?? 22.12.2005 12:06:36
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
Nataška a ni ratal al kva??pa sej to ni res...a test si nardila-poznam eno k je mela dva mesca normalno in sploh ni vedla da je noseča... ampak zdj ma pa takšnga cukrčka no kokr kol jst še naprej vrjamm da ti bo ratal in držim pesti zate in za vse ostale tuki k se res vidi da si močno želite bebic in si jih zato tut pošteno zaslušte...jst morm pa še mal počakat srečno,lp nina
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.