|
Žalostna ,namesto vesela !! 19.9.2008 10:50:15
|
|
|
|
nadaklemen
|
Pozdravljene, Moram se malo potožit,saj upam na kakšno spodbudno besedo od vas v teh mojih trenutkih. Žalosti me moja situacija , dva meseca pred mojim drugim porodom.Izseliti smo se morali do konca decembra,v začetku decembra pa pričakujem novo dete. Na občinskem razpisu mi je bilo dodeljeno stanovanje ,ki se je pravkar sprostilo. Hvala bogu. Vendar včeraj ko sva dobila ključe ,sva bila kar razočarana ,saj je bistveno manjše kot sva imela zdaj.Sedaj smo lepo živeli na 70 kvadratih,čeprav v 5 nadstropju brez dvigala. Sedaj pa 52 kvadratov minus 20 stopnic manj.Najino pohištvo se nenajbolje ujema z prostorom, najboljša rešitev je da bomo vsi štirje spali v spalnici in tako prihranili teh 10 kvadratov dnevne sobe za igro čez dan,druženje.... Kako ve živite v 1 in pol sobnem stanovanju,posebno sprašujem tiste ki vas je štiri v družini. Kako uredite spalnico,dnevno? Mogoče boste rekle ,da eni še toliko nimajo,pa vendar ,oba sva žalostna ,ponoči nisem spala ,pa tudi on ne najboljše,trebuh me je bolel,mislim da je še mali v meni,čutil mojo stisko. Tako, naslednji teden bom še brala RR,potem pa na žalost ne,ker interneta tam ne bo.Nasmejte me še kaj v prihodnjih dneh,prosim . Zapuščam vas v lepem spominu na vsa ta leta ko sem z vami,čeprav nisem pri tistih znanih RR-evkah. LEP POZDRAV in HVALA!!
|