|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna
17.2.2006 9:34:29   
Barbk
Ojla punce,

kaj bi jaz brez vas?Danes nimam nič dobrih novicuser posted image .Včeraj sem namreč začela krvaveti(danes sem ali pa sem bila v 6.tednu).No ker me moja G ni hotela sprejeti sem šla na urgenco-tam so pa res krasni G in sestre.Krvni test je pokazal še rahlo pozitivnost.Pravi, da je šlo lahko za SS ali pa bo vse ok.V ponedeljek grem še enkrat na krvni test pa bomo vidli.Na žalostuser posted image pa se ne počutim več user posted image .Saj vem, da če je šlo za ss, da je pač šlo zato, ker nekaj ni ok, ampak jaz vseeno čutim praznino in žalost...

Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna
17.2.2006 9:54:31   
Irena88
Barbk samo ne se sekirat, počivaj, počivaj in misli pozitivno user posted image  tudi sama sem začela krvaveti v sedmem tednu in to kar močno, tudi sama sem mislila, da je vse narobe no pa se je vse dobro izteklo. Poskusi se umiriti, potolažiti in razveselitiuser posted image , saj so ti v krvi še vedno zazanali pozitivnost. Poskušaj čim več časa preležati v postelji in čakaj na ponedeljek, ko upam, da boš prišla z veselimi novicami nazaj. Držim pesti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2006 10:18:21   
Anonimen
Upam, da ni šlo za SS, držim pesti, da boš ostala srečka user posted image
Ta je samo zate user posted image
Nati

(odgovor članu Irena88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 10:30:08   
tasha23
Barbk, tudi jaz držim pesti, da bo vse OK. Ti se skušaj umirit in počivat, pa bo šlo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pikapolonica za srečo!!!)

LP

Nataša

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2006 11:41:46   
SM10
Barbk najbolje bo da veliko počivaš.
Predstavila ti bom mojo zgodbo. Tudi jaz sem dobila malo roza izcedek v 5t in 5d. Naslednje jutro pa se je ulila kri. Včeraj se tako cel dan po malem krvavavela in spremljale so me bolečine. Zvečer se je vse umirilo. Sem pa opazila, da v času počivanja nisem kaj dosti krvavela in bila brez bolečin, zato veliko počivaj. Danes zjutraj pa se je izločila nekakšna vrečka, ki je bila podobna želatini. Na njej je bila prilepljena mala rumena jajčka velika kot kuhano zrno riža. Tako, da danes vem, da je bil ss. Tudi krvavitev je danes čisto mala - samo sled in moje počutje se je spremenilo. Barbk želim ti več sreče in dokler se ti kaj ne izloči  vstrajaj v upanju, da je to samo začasna krvavitev.

Zanima me a je katera imela podobno situacijo moji?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 13:09:52   
natja_
Ja, jest sem imela. Prejšnje leto sem pred novim letom zagledala user posted image , po enem tednu (6t) pa se mi je samo ulila kri, skupaj z vrečko, tako da...... Potem smo šli dalje in zopet sem zanosila, vendar se tudi naslednjič ni izšlo (8t), sedaj pa sem spet noseča in me je tako grozno strah (se probam brzdat), vendar sem po drugi strani  optimistična, tako, da tokrat upam na najbolje...

Saj bo.... samo korajžno naprej.... natja

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2006 13:17:41   
SM10
Natja_ ali si morala na čiščenje in po kolikem času si ponovno zanosila?

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 13:39:38   
Barbk
Punce meni je G rekla, da v maternici ni še nič videti?Zaenkrat se ne obremenjujem več preveč, ker če se je kaj zgodilo se je že in moram biti pozitivna, da bova z lubijem lahko(če je res prišlo do ss) kmalu ustvarila zdravo pikico.Irena88 a si mogla potem ko si začela krvaveti samo počivat do poroda?Sem pa nekje prebrala, da vsaj od začetka nimaš nobenega vpliva na preprečitev ss, čeprav strogo ležiš.To je baje stvar narave.

Barbkuser posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2006 14:08:19   
Irena88
Barbk, ja počivat sem mogla - strogo ležanje sem imela en teden, nato kontrolo pri G no potem pa me je dala na bolniško in vsake 14 dni kontrola. Po dveh mesecih, ko so bili vsi UZ O.K. pa mi je rekla, da sem lahko do konca nosečnosti doma, vendar sem se počutilauser posted image in sem šla v službo. Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2006 14:09:14   
muki1
Ojej punce....user posted image  user posted image  user posted image .
SM10, žal mi je, res......... user posted image
Barbk, stiskam pesti in močno upam, da se bosta s pikico zmazali.
Natja....veš, pravijo da v tretje gre rado user posted image , čisto mala pikapoka, za tvojo malo pikico, naj ji prinese srečo...okej?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2006 14:32:00   
minka74
Ojla,

ko berem take zgodbe me kar strese. Punce držim pesti za vse, da bi bilo Ok, če ne sedaj naslednjič,  ker upanje zadnje umre. Sama sem med tistimi, ki še niso imele sreče. Se trudiva 6 mesecev pa nič, me malo grabi panika, ampak se prepričujem, da se bo tudi to zgodilo slej ko prej.

pozdravček.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2006 14:51:15   
lucika
tudi jaz ti mocno drzim pesti. tudi sama sem dvakrat dala tole skozi; zdaj je moj tretji poiskus in komaj diham na trenutke ko me zasraufa, tako me je strah.

jaz upam in ti res zelim, da se ti lepo iztece. saj ves kak pravi pusenjak, za pol jih je se vedno vse vredu"! 50% da bo ok pa tud ni tako malo, ne???

drzi se!

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2006 17:51:37   
Naja30
Barbk, ful mi je hudo zate. Vem, kako se počutiš, ker sem sama morala na čiščenje v 10t in sem bilačisto sesuta. user posted image user posted image  Ampak poskusi misliti pozitivno in tudi če se je to zgodilo, vsaj na čiščenje ti ne bo treba, tisto je pa živa groza! user posted image
Je pa res, da do 12t tedna nekje je možnost ss zelo velika. Zdaj pa so mnenja deljena - po eni strani bi naj se ženska do 12t ful pazila, po drugi strani pa bi naj živela normalno, saj ss se ponavadi ne da preprečiti. user posted image  

bodi močna, imej upanje in počivaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2006 18:48:45   
nelly
Tudi jaz upam da bo s tvojo pikico vse o.k.Saj vem da je težko da ne bi mislila skoz na to , vendar poskusi malo odmisliti in se sprosti. Držim pesti da se vse dobro izteče.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2006 20:27:44   
KODA
Držim pesti,da bo vse O.K.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2006 9:50:14   
Paci
Barbk, nestrpno čakamo tvojo zadnjo novico in upamo, da si še vedno noseča.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2006 20:32:54   
kasija78
Barbk,

Midve se sicer še ne poznava, ampak sem ves čas spremljala tvojo zgodbo - od sporočila o nosečnosti naprej. Upam, da je vse v redu s tabo. Kako je bilo danes na pregledu?
Drži se,   Kasija

(odgovor članu Paci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......