Anonimen
|
Sej že v naprej vem, kaj boste rekle, sam vseen moram dat iz sebe. Z otrokoma živim v kleti stan. hiše bivše tašče, ki je čist ok. Problemi so z bivšim partnerjem. Za otroka se itak ne zmeni, ko pa kdo pride k hiši, mormo pa igrat happy famili. in dons je blo spet tko, da so prišli eni njegovi sorodniki, pa je prišel po tamalga dol in reku, dej da ga gor nesem. bila je že tema, padal je dež, pa še tamal se je začel dret, ko ga je hotu vzet, pa sm rekla, da mi je dost, da se zmer pred drugim nekaj gre, da ne bo nikamor šel. če ga hoče kdo videt, naj ga pride pogledat dol.to ga je tok razjezil, da se je zagnal proti men, sam me ni udaru, ker je ta večji začel vpist, pust jo, tko da me je ''sam'' porinu'', ta mal je pa itak v histerijo padu. Do zdaj me je 3 x fizično maltretiral, psihično pa je itak skoz. Najbolj me boli to, da me je pred otroki. Če bi mela tisti trenutek kam it, bi spokala pa šla, tko pa na žalost zaenkrat ne mrorm. (čist iz finančnih razlogov). Tok me boli, smili se mi ta večji sin, boji se zame, tamal se pa itak že joka, čim kdo kaj bolj naglas reče, ker sm mela zelo stresno nosečnost in mislim, da je to prnesu s sabo. Sej pravzaprav ne vem, kaj bi rada povedala, sam to sm mogla nekomu povedat. Aja, še to, se pa trudm, da bi si našla prostor za nas, kjer bi v miru živeli. Hvala, ker ste brale.
|