|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna...
4.12.2007 14:09:34   
SAFIRA
.... ni uspelo....  user posted image user posted image user posted image

Tudi danes zjutraj mi je Clear blue pokazal plus, pa se je kljub temu slabo izteklo. Zjutraj sem dala kri in ko sem se vračala v bolnišnico po rezultat sem dobila Muser posted image .  Imela sem še malo upanja, vendar mi je kaj kmalu zdravnica povedala žalosten konec. Rekla je, da sem noseča, vendar se po izredno nizki vrednosti nevem česa v krvi, ne bo obdržalo. Sedaj M ne teče, ampak lije.  Oh, kako sem žalostna,

Naslednji postopek imam komaj januarja, ker se laboratoriji zaprejo nekje 20.12. user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna...
4.12.2007 14:14:11   
Pija76
Safira sočustvujem s tabo, škoda da vama ni uspelo. Izjoči se, prežuraj december potem pa pogumno v nove boje. Pa še en user posted image , da ti bo lažje!

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 14:17:02   
tinkamiška
Joj Safira....tako hudo mi je...ne morem napisat česar čutim...iz srca bi ti privoščila srečen konec...

drži se...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2007 14:17:06   
citrončica
Joj, Safira, pa ne no.....
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ,
vem da ni besed zdajle, ki bi te potolažile, zato le
user posted image !!!!

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2007 14:17:27   
konina
Safira, žal mi  je, da ni uspelo. user posted image

Lp, Nina 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 14:25:40   
zorica

Safira tudi meni je ful žal.Sočustvujem s tabo user posted image user posted image user posted image Ampak ne izgubi upanja !!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 14:26:11   
Sulfinija
Safira,user posted image user posted image user posted image user posted image .Tako krizo sem jaz doživela po 2.IVF test pozitiven kljub user posted image ,hormon rastel lilo ko iz škafa pol pa puf.Tudi tale tretji iVF me je potlačil na tla vendar sem se dokaj pobrala.In sem sama sebi rekla raje vidim takoj na začetku,da je - kot pa da je + na koncu pa nič.Točno čutim z teboj zelo mi je žal zate.Pošiljam ti en velik user posted image .

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 14:26:20   
sayuri
Safira en velik objemček zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2007 14:28:25   
arneja
Safira, v tolažbo ti morda lahko rečem to, da bo januar zelo kmalu tu. Preštej, koliko dni te le še loči do njega. Do takrat si pa naberi čimveč moči, da boš šla čimbolj psihično pripravljena v nov postopek. Zunaj je sonček, in kmalu bo posijal tudi samo zate, boš videla user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2007 14:28:28   
Abra
Safira user posted image user posted image user posted image tko hudo mi je, ko to berem. Sploh ne vem več, kaj reč, že druga taka novica danes. Še včeraj smo se s tabo tko veselile, zdaj pa ta šok. Ma res ni fer.
Januar bo pa definitvno tvoj. Bomo tko navijale!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2007 14:28:38   
Linda25
Safira,

tudi jaz sem sedaj žalostna, ker ti ni uspelo. Veliko težje je preboleti plusek, kot pa že od začetka neuspeh, torej minus.

Ni še vse izgubljeno. Glavo pokonci in pogumno v nov boj.

Lp

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2007 14:45:00   
T1979
Safira user posted image  user posted image  user posted image .

Včeraj sva še obe upali, danes user posted image  user posted image  user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2007 15:08:42   
Goldy
Safira, žal mi je, da se je tako končalo. na krvnem testu merijo vrednost ßHCG (nosečniški hormon).
Mislim, da imava podobno zgodbo, le da sem jaz dobila M že 9 dan in je takrat Clear blue pokazal -, čez 14 dni pa je sem imela ßHCG še vedno povišan, ampak se je na 48 ur nižal, kar je tudi pomenilo konec. Jaz sem bila pa šokirana, ko so mi v laboratoriju rekli, da sem noseča, če je bil CB - (res da 9. dan, kasneje pa testa nisem več delala, ker je se mi je na količino krvi in krče zdelo brezveze). In morda je bilo bolje tako, da nisem prej videla +, čeprav bi se morda dalo še kaj rešiti, čeprav dvomim, ker bi mi verjetno to kdo rekel. Samo ob tem koliko je lilo iz mene in kašni košči so padali, bi človek res ne rekel, da bi lahko bila noseča. Jaz sem vesela v toliko, ker prej sploh še nisem bila noseča in zdaj vsaj to vem, da lahko zanosim. Kar pa je bistvenega pomena - to je rekla tudi moja G.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2007 15:30:54   
mirabela
Safirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2007 15:58:59   
Anonimen
O, Safira, zelo mi je žal. user posted image

(odgovor članu mirabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 16:02:00   
bumbum
To je pa tako žalostno! Jezna sem na vse skupaj! To ni fer, da enim tako dolgo ni dano postati user posted image . Katero leto bo naše?

Objemček zate, Safira!user posted image user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2007 16:54:08   
emaa
Žal mi je Safirauser posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2007 17:00:28   
tassi1
boš videla,drugo leto bo vajino leto

pošiljam ti engauser posted image  za srečo,izjočta se in pogumno v nov boj!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2007 17:04:26   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo 2008 lepše za vse. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.12.2007 17:12:18   
Lotty
O ne Safira
zelo mi je zal za to kar se ti dogaja.
Zjoci se, naspi se, pocartaj se pri ragemu, ...
skratka naberi si novih moci in jnuar bo kamlu tle.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.12.2007 17:18:06   
Anonimen
Draga SAFIRA , samo obupat ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lotty)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.12.2007 17:46:31   
spelka12
Joj ubožica user posted image , pa tako sem bila že vesela tvojega +.
Res mi je žal user posted image . Bova šle januarja obe spet v boj, pa nama bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.12.2007 17:52:28   
Anonimen
SAFIRA, takšne stvari nas še bolj okrepijo. Vem, da je hudo, vendar boš kmalu šla z novimi močmi v boj za otročka.Drži se.user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.12.2007 18:10:48   
MARTINŠČICA
Safira, user posted image

... če ne prideš ne prvič,
ne drugič do krova in
pravega kova, poskusi
vnovič in zopet in znova.

(Tone Pavček)

200% MAMI

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2007 18:21:11   
pika74
Oooo SAFIRA... žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Naj bo leto 2008 vajino!!!

Lp
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?