|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalost
11.2.2008 9:56:49   
Anonimen
Verjetno to ne sodi ravno na ta forum, vendar trenutno je ta forum edini prostor, kjer lahko povem, mogoče najdem kakšne besede tolažbe... sem v 22. tednu, nosim fantka in se ga zelo veselim, vse bi mu rada dala, pa mu lahko trenutno samo eno veliko žalost. Vem, da bi moral ta otrok biti svetla točka mojega življenja in ne morem opisat, kako se obtožujem, ker jočem, ker sem žalostna. Ne bom razlagala ravno v podrobnosti, je pa vzrok vsega tega, da ne poznam več človeka, ki je oče mojega otroka... zanj sem samo še smet na tem svetu, nima kančka srca, ni mu mar zame, za tega otroka... Saj verm, da mi ne morete pomagat, mi je pa lažje, če lahko napišem, vsaj delček te bolečine delim še s kom, ker trenutno res nimam nobenega, na katerega bi se lahko obrnila. Res se bojim, da s tem škodim svojemu otroku. Ne vem, kaj je bolje, da tiščim u sebi al da se pošteno zjokam....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalost
11.2.2008 10:03:00   
madela
Zelo mi je žal zate in usodo,ki te je doletela.Ti se kar zjokaj in jokaj,tako da boš vsaj del bolečine zjokala iz sebe. Verjamem,da ti bo vsaj malo lažje.
Glede partnerja pa nimam besed. Na žalost je takih zgub še zmeraj preve na svetu. Sedaj,ko bi moral biti ob tebi in bi se morala skupaj veseliti,te pusti na cedilu. Ni te vreden,raje glej v prihodnjost zase in dojenčka,ki bo kmalu v tvojem naročju.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 10:18:34   
Tini75
Sočustvujem s teboj. Dajem pa ti čisto en preprost nasvet. Čimprej vstran od človeka, ki te ne spoštuje in ne spoštuje novega življenja, ki se razvija v tebi. Sedaj sta najpomembnejša ti in tvoj še nerojeni otrok. Bodi močna zase in za otročka in tudi zjokaj se. Včasih bolj pomaga zjokati se, kot pa vso bolečino držati v sebi. Oglasi se še kaj, da vidimo, kako ti gre.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 10:54:14   
nikolaj
Sočustvujem s tabo. Ti le daj bolečino ven. Huje je, če jo tiščiš v sebi. Enkrat bo itak izbruhilo in takrat ima lahko še večje posledice. Moški pa so res zgube. Nimajo kančka vesti. Drži se, vse bo še dobro. Le času pusti čas.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.2.2008 18:27:22 >

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 10:59:44   
Rahela
Samo pogumno in ne obupavaj! Posveti se otročičku, poskusi si narediti čim lepše dneve, pojdi na sprehod v naravo, na klepet s prijateljico, v knjižnico po knjige in revije, razmišljaj o lepih stvareh. Če pa pride stiska, se zjokaj, potoži komu svojo bolečino, potem gre lažje. Čez leta boš vesela, da imaš otročička, ki bo v tvoje življenje prinesel sonce. Sem prepričana. Drži se!

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 11:09:50   
tteeaa
Draga Anonimka, verjemi, da te povsem razumem. Oče mojega otroka je odšel en mesec potem, ko je izvedel za nosečnost, čeprav je prej cel čas poudarjal, kako zelo me ljubi in kako zelo si želi preživeti celo življenje z mano, imeti otroke z mano itd. Skratka, v enem tednu se je tako spremenil, da nisem mogla verjet, da je kaj takega sploh možno. Odšel je k svojemu nekdanjemu dekletu, zame in za tega še nerojenega otroka sploh več ne vpraša. Kot da ne obstajava. Verjemi, da vem, kako se počutiš, ker sem se jaz počutila enako. In to žalost moraš dat iz sebe. In, čeprav se mi je takrat podrl svet in sem mislila, da si nikoli več ne bom opomogla, je sčasoma vendarle postalo lažje. Zdaj sem v 23. tednu, torej nekaj podobnega kot ti in moj smisel življenja je postala ta majhna pikica v mojem trebuhu, ki postaja vedno večja in me z vsakim svojim gibom razveseli. Če se želiš pogovoriti še o čem, mi lahko brez težav pišeš na ZS.

Drži se…..

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 12:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2008 12:40:31   
MissLady
Draga anonimna!

Žalostna sem skupaj s tamo... me je kar stisnilo pri srcu ko sem brala tvoj post.

Bodi pogumna. Misli na svojo srečo, ki raste v tebi. Ko se bo rodil ta čudež, ti bo vseeno za kretena, ki te je zapustil. Ni te vreden, če tako ravna s tabo.

Razumem, da ti srce krvavi, ampak vedi, da nisi sama. Če ne drugega imaš nas na ringaraji, da se nam lahko zaupaš.

Če želiš, mi lahko pišeš na ZS.

Mislim nate!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 12:56:02   
mala pikica
Kar ne morem verjeti, anonimna in tteeaa user posted image

Jaz sem prepričana, da je vsekakor boljše, če se zjočeš in daš to ven iz sebe. Pogovarjaj se s kom o tem, tudi tukaj, če ti bo le kaj lažje. Zato smo tukaj, da si pomagamo, vsaj s toplimi besedami. Kot so punce že rekle, pojdi ven na sprehod, jokaj, kjer te ne bo noben slišal... Pa veliko božaj trebušček in misli na to, da je tvoja pikica sedaj najpomembnejša. Pa mogoče bi bilo dobro, če bi se s tteeoo dobili na kakšni kavici. Veliko lažje se zaupaš človeku, ki se mu podobno dogaja kot tebi.

Obema pošiljam user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2008 13:39:03   
bastian111
Zdaj misli samo na otroka! Pazi na svoje zdravje in z dvignjeno glavo naprej!
Čas bo naredil svoje.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2008 14:33:05   
N.SI
user posted image  sočustvujem tudi jaz...

bi pa delila z vama/vami eno: "Vse je za nekaj dobro!" Kljub temu, da v tem trenutku ni videti tako, pa verjemi, da ti (kmalu vama user posted image ) je bolje brez kot s takim človekom...

Žalost mora ven, da bi sreča lahko prišla user posted image  in pa glavo gor!

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2008 15:36:13   
jaša2
lahko le ponovim besede ostalih tu zgoraj - zelo zelo mi je žal zate!!!!user posted image   ne znam si predstavljat, kak se morš zdaj počutit, samo...če ti je to nardil, vaju res ni vreden in boljš da ti je že zdaj pokazal svoj pravi obraz.user posted image    izgubila si enga človeka, čez nekaj tednov boš pa dobla nekogauser posted image , ki je xkrat več vreden kot ta tvoj bivši butelj! tak da se veseli TVOJE bebice in se 100% posvečaj zdaj temu - prebiraj knjige in revije za malčke, hodi na kavice, sprehodeke... sem ti pa tud jaz na voljo na ZS.

glavo pokonci, punca!!!!!user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2008 16:04:09   
silvya
Žal mi je, da se moraš spopadati z žalostjo, ko bi se morala pravzaprav samo veseliti.
Partnerje verjetno ne boš mogla spremeniti, zato spremeni svoj način razmišljana. Naj ti bo pomembno tvoje in otrokovo dobro. Boš videla koliko veselja ti bo prinesel tvoj sinček. Vse hudo enkrat mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2008 17:47:49   
halep
Anonimen,

mogoče ti bodo v pomoč strokovnjakinje na forumu Obporodne stiske na MON http://med.over.net/forum5/list.php?123 

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2008 18:03:46   
*zoe*
Vem da to je v tem trenutku neznansko težko, ampak misli na sedanjost in prihodnost kako bosta z otročkom srečna. Čim prej pojdi stran od človeka ki te ponižuje in vedi da ni vreden tudi centa več od tebe. Vzemi stvari v svoje roke in vedi da je vse za nekaj dobro. Tudi jaz sem imela težko situacijo in sedaj po 10-ih letih vidim za kaj je bilo dobro iti skozi vse to. Nikoli ne obupaj, vedno v življenju pridejo take situiacije, ki smo jih sposobni premagati (tudi če misliš da ti ne bo uspelo). Veliko optimizma ti želim in živi in si kreiraj ta trenutek sedaj. Vse niti so v tvojih rokah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE:Žalost
12.2.2008 8:45:14   
Anonimen
Hvala vam punce, prav vsem res hvala za vse vzpodbudne besede. Včeraj je bil res težek dan zame, pa sem ga nekako preživela... Res me je potisnil na najnižje dno, zdaj pa bo treba navzgor in vem, da mi bo uspelo. Že marsikaj sem preživela, pa tudi to bom. Pravijo, da kar te ne ubije, te utrdi... Jaz čakam na svojega sončka, da prikuka na svet:) On je sedaj moje upanje in sreča!

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: RE:Žalost
12.2.2008 13:02:52   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pravijo, da kar te ne ubije, te utrdi...

Točno tako! Le drži se tega. Tudi moj podpis je takšen....user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2008 16:28:16   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Draga Anonimka, verjemi, da te povsem razumem. Oče mojega otroka je odšel en mesec potem, ko je izvedel za nosečnost, čeprav je prej cel čas poudarjal, kako zelo me ljubi in kako zelo si želi preživeti celo življenje z mano, imeti otroke z mano itd. Skratka, v enem tednu se je tako spremenil, da nisem mogla verjet, da je kaj takega sploh možno. Odšel je k svojemu nekdanjemu dekletu, zame in za tega še nerojenega otroka sploh več ne vpraša. Kot da ne obstajava. Verjemi, da vem, kako se počutiš, ker sem se jaz počutila enako. In to žalost moraš dat iz sebe. In, čeprav se mi je takrat podrl svet in sem mislila, da si nikoli več ne bom opomogla, je sčasoma vendarle postalo lažje. Zdaj sem v 23. tednu, torej nekaj podobnega kot ti in moj smisel življenja je postala ta majhna pikica v mojem trebuhu, ki postaja vedno večja in me z vsakim svojim gibom razveseli. Če se želiš pogovoriti še o čem, mi lahko brez težav pišeš na ZS.

Mislim, da je ta pravi stavek. Živi za svojega otroka, saj je edini ki ti bo nudil neizmerno ljubezen. Vem, da ti je trenutno hudo in da ti bo še nekaj časa, vendar bodi močna in pokočna. Dokaži tvojim bližnim in predvsem sebi, da zmoreš, da si to želiš.
Jest vedno, ko sem slabe volje in imam težave si povem misel, ki me spremlja že od začetka srednje šole. Gre pa takole: Sploh ni težko doseči kar si želiš, samo želeti si moraš dovolj močno.
Tako, da tudi tvoje težave se bodo rešile in boš prebrodila krizo.

Sam takim decom bi pa j.. odrezala. Pa brez zamere, ampak me take stvari res razkurjo. Oni mirne vesti gredo ti se pa...

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?