|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽURKA CEL DAN
2.5.2009 9:52:27   
Lidy
Ko sem v drugo zanosila mi je postalo jasno, kaj sem pogrešala iz 1 user posted image  . Premikanje v trebuhu, malega razgrajača, ki me opominja, da je z mano.
Ampak tole je pa too much hahaha. Cele dneve se premetava, obrača, muva, štima....kaj pa vem, igra fuzbal, pleše step user posted image  .

To kar ta počne ni normalno, sej ima vmes premore ampak, ko pa miga pa konkretno miga, včasih se malo pretegne takrat zaboli drugače pa kar naprej valovim user posted image .

Prvi ni bil toliko aktiven pa smo ga, ko je shodil (mislim stekel, ker shodil ni) komi dohajal...ta bo pa sploh naspidiran user posted image  

Lepo se mejte in veliko se smejte....meni uspeva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽURKA CEL DAN
2.5.2009 10:32:52   
pokica_
Naš user posted image  je čisto isti. Glihkar mi trebuh valovi! user posted image  Js tudi ne morem verjet, kako živahno bo moralo bit to dete. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2009 10:57:55   
bjondi
Tudi moja 1user posted image  je bila glede miganja čisto nekaj drugega kot v drugo.V prvo sem komaj naštela tistih deset gibov na dan čez celo nosečnost...
Zdaj v 2user posted image  pa je piko naspidiran sto na uro,sploh zvečer okol osmih pa do enajstih in zna na čase kar zabolet ko brcne...tko da bomo vidl kako bo ko se rodijo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2009 10:59:46   
bjondi
Aja moj ta drug bo plavalec,ker tist k me zaboli okol popka ko rukne je obrat na konc bazena user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2009 13:39:17   
mateyka
naša je bla cel manijak in je migala po ure. začela pa ob 23h! user posted image  user posted image pa trebuh mi je postal asimetričen ko se je spravila migat. prav šute mi je spuščala, skoraj vedno v iste dele. sem mela skoz občutek, da misli, da je še vedno mala kot na začetku in da lahko nori kot takrat, ko je mela 10 centimov user posted image

poleg tega me je skoz en del trebuha bolel, kot bi mela modrico tam, samo globje. in ko sem to omenila babici (sem mela babico namesto ginekologa čez nosečnost na švedskem) mi je rekla, da se lahko zgodi, da ima dete priljubljeno gubo v maternici, ki jo skozi drgne in zato se tam naredi boleča točka. mislim, of all things to happen.. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.5.2009 13:43:00 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2009 15:02:58   
Čebel@
moja je čez dan full skos migala,ponoči pa spala......in sedaj ko je rojena,je popolnoma istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je pa včasih že res vse bolelo-sploh rebrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2009 15:16:13   
tašy
 V moji prvi user posted image so bili gibi in telovadba v trebuhuuser posted image v mejah normale,včasih sem sicer dobila kakšno pošteno brco med rebra.
V drugi user posted image pa se mi je včasih zdelo,da nosim v trebuhu kakšnega poklicnega nogometaša,ni bilo miru ne podnevi ne ponoči.Nonstop se je nekam raztegoval,preobračal,brcal.Se mi je včasih zdelo da bo vsak trenutek pogledal skozi trebuhuser posted image .Ko sem vprašala G zakaj,mi je odgovoril,da se gibi drugič bolj čutijouser posted image Sedaj je star 19 mesecev in še vedno kot raketa,povsod ga je polno,vedno je za akcijo.Je dosti bolj živahen kot njegov starejši brat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?