|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽALOSTNA
11.12.2007 13:58:29   
smetanca
Na začetku meseca sem rekla, ta mesec bo pa sigurno ratalo, ker sva bila z mojim zelo pridna. Pa zgleda da zopet ne bo nič.
Sicer  user posted image  nisem pričakovala 19.12., vendar sem danes že opazila roza-krvav flekec, tako da mislim da se bo jutri samo ulilo.  Tudi BT mi je padla, tako da gremo v nove boje.
Vsem drugim, ki še čakate ta mesec ''dan D'' ŽELIM VELIKO SREČE in da ZAGLEDATE user posted image  user posted image !!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽALOSTNA
11.12.2007 14:02:42   
Anonimen
Tudi zate bo prišel čas, ko boš zagledala user posted image  user posted image .... Vso srečo in ne obupaj user posted image

(odgovor članu smetanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 14:04:42   
METULJ1
smetanca - kaj pa če je to vgnezditvena krvavitev. No sej boš kmal vidla.
Če se bo hitr končal, pol zihr ni user posted image .
Če pa se user posted image  res prikaže v vsej svoji veličini, držim pestke zate v naslednjem krogu.

Pozdravčki

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 14:13:22   
VITA79
Smetanca,
ne bodi zalostna....men tud ni ratal.
kako dolgo pa ze načrtujeta?

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 14:25:31   
Taula
100 rečeno..ne sekiraj se in boš prej user posted image .

user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 14:27:30   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 14:32:02   
smetanca
Ja na user posted image  delava že kakšno leto in pol.  Pač ene nimamo sreče, da bi nam takoj uspelo, a misim da res ne smemo obupati.
Samo je res zanimivo, prej paziš, da ne bi slučajno prišlo do nosečnosti, ko pa si želiš enega otročička ga pa ni pa ni. user posted image  user posted image

METULJ1 - tudi sama sem najprej pomislila na vgnezditveno, samo mislim da ni ker mi je BT padla.

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 14:48:07   
VITA79
kaj pa kaksen pogovor z dobrim ginekologom?
Ravno sem se pogovarjala s prijateljico, ki ima
prijateljico ginekologinjo, ti imajo kar nekaj
nasvetov, ki mogoče pa le pomagajo...?????
Kaj pa sluz, ki jo izloča maternični vrat, opazujes?

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 15:15:35   
smetanca
Ja seveda da opazujem sluz, merim  BT... Saj januarja grem zopet k G, pa bomo videli kako naprej.
BT si mreim šele par mesecev in v teh mesecih je prišlo do manjše zmede. M sem prejšnji mesec dobila šele po ene 45 dnevih, naseldnji mesec normalno na cca. 30 dni, ta mesec na 20... Noro. Mislim da tudi psiha svoje dela.

Najboljše bi bilo malce pozabiti na vse skupaj, pa bi sigurno ratalo. Samo to je pa veliko lažje napisat, ko pa to tudi dejansko naredit.

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 15:47:33   
Blejka26
razumem tvojo žalost..in upam da bo kmal minila..vso srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 16:51:50   
trinity22
drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi ti in jaz in me vse bomo enkrat mamice - ne obupat

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 9:17:48   
ključek
mogoče sem nevedna...ampak kaj pomeni vgnezditvena krvavitev? večkrat sem že zasledila, da se naj bi to dogajalo ko zanosiš? mi lahko nekdo razsvetli mojo pamet in mi razloži, ker me res zanima??user posted image
hvala in srečno vsem, ki načrtujemo user posted image .
pozdravček.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 9:21:14   
KAHLO
MATEJCK  meni so to tako razložili, da do te krvavitve pr enih pride k se oplojen jajček zasidra v maternično steno.., se pa ne pojavi pr vseh ene to krvavitev imajo druge pa ne

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 9:22:21   
Naja30
Držim pesti, da bo kmalu ratalo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 9:23:36   
ključek
o hvala, zdej mi ja pa mal bolj jasno. user posted image
pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2007 12:13:22   
bastian111
Bo Bo boš videla sam se ne sekiraj! Držim pesti da boš hitrouser posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.12.2007 12:22:49   
oktavija
Smetanca jaz pa imam občutek da imaš ugnezditveno krvavitev ki se pojavi približno en tedem pred M, tako da ne obupaj prehitro!!!!

Želim ti veliko sreče in da 19.12. skupaj z mano ugledaš user posted image user posted image , a prav!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.12.2007 13:00:51   
hmm
smetanca, pri vgnezditvi BT tudi pade za kak dan, tako da je še malo prehitro za obupat. Mogoče pa bo jutri spet narasla, držim pesti!!user posted image

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.12.2007 13:50:08   
smetanca
Oktavija, Hmm  -  kaj bi dala, da bi bilo to res kar pravita.
Drugač pa user posted image  še ni pršla, še vedno samo flekec, me pa na vsake toliko časa malo špikne tam okrog jajčnikov. Samo kakšnih drugih znakov pa ni pristonih.

Ja Oktavija, sem za to da 19. 12 skupaj zagledava user posted image  user posted image   , in da najinima dvema podariva najlepše darilo za božička.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2007 14:12:27   
oktavija
user posted image user posted image user posted image ja za božička!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.12.2007 15:19:27   
trchy
smetanca in oktavija, jz verjamem in mam kar tak občutek, da bo ata božiček prinesel user posted image ! sporočita, ko pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2007 20:14:56   
Hator
tudi jaz navijam za vaju obe, meni ta mesec ni ratalo

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?