|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šum na srčku
13.4.2007 15:45:38   
Anonimen
Pri enem letu starosti, to je en mesec nazaj sva imela posvetovalnico in zdravnica mi je rekla, da sumi, da sliši šum na srčku in kontrola čez šest mesecev. Danes sva imela razvojno ambulanto in zdravnica je tudi slišala šum, vendar me je malo potolažila in rekla, da naj nebi bil nevaren in, ko bova imela kontrolo se bo videlo, če bojo potrebne nadaljne preiskave EKG itd. Slišala je šum, ko je otrok ležal, ko je pa sedel pa ne. A je katera tudi imela takšne težave, seveda me skrbi in nevem kako bom čakala še pet mesecev, da bom vedela, a je vse ok?user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šum na srčku
13.4.2007 15:59:22   
madela
Moja hči ima šum že od rojstva,zdaj pa je stara 7 let. Na mojo zahtevo so opravili uz in res ni nič pokazalo. Baje je kar pogost pojav,ta šum in ponavadi ni nevaren.
Druga zgodba pa je moj sin,ki je tudi ob rojstvu imel šum,ampak so takoj vedeli,da mora takoj na dodatne preiskave,par dni kasneje pa je bil operiran na srčku.
Smatram,da zdravniki po tem ko slišijo šum vedo,če je lahko nevaren in v tem primeru te ne bi dali na tako dolgo čakalno dobo,torej si lahko brez skrbi.
Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 16:04:11   
lojzika
Pri nas enako, ko je ležal, sedečki pa ne, imel ga je kmalu po rojstvu, prehodili okrog in okrog od kardiologa, ampak ni to nič takšnega.

Nič bat urška Žolnir ga tudi ima pa nosi Olimpijske medalje domov

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 16:23:01   
Anonimen
Hvala vama sta me malo potolažile, upam, da nebo nič hudega.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 20:54:16   
Gordana-3
pri naši ta večji je zdravnica tud zaslišala šum in nas takoj napotila h kardiologu. mislim, da lahko to tud ti zahtevaš. to je bilo pri njenih 22 mesecih. smo šli h kardiologinji, ki je ugotovila luknjico na srčku, ki pa je zelo majhna, lahko zaraste, ni pa nujno, vendar nima nobenih omejitev pri gibanju. na kontrolo moramo it pri njenih 4 letih. tud pri ta manjši je zaslišala šum in nas spet takoj napotila h kardiologu, ravno zaradi ta večjine luknjice. jaz bi jo kar prosila za napotnico za kardiologa. sicer pri mnogih dojenčkih slišijo šum, ampak največkrat ni to nič resnega in potem pediatri sploh ne pošljejo dalje na pregled. npr. pri večji smo mi ravno takrat zamenjali pediatrinjo in nova je TAKOJ zaslišala šum, prejšnja ga ni nikoli niti omenila in ne verjamem, da ga ni slišala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?