Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
študentka in otroški dodatek 12.8.2005 7:49:09
|
|
|
|
eya
|
Zanima me, če veste, kako obračunajo otroški dodatek, če si študent. Sama štipendije nimam, rodila bom aprila in če bom mogla, bi rada do takrat čimveč delala, da mi bo potem lažje. Vem, da se pri obračunavanju otr. dodatka upošteva tudi študentsko delo, samo zanima me, če kaj preverjajo na študentu, ali sam poveš cifro, ki naj bi jo dobil zadnje mesece. Ne bi rada, da bo otrok dobil potem manjše dodatke, ker bom jaz pridno delala. Razumem, da upoštevajo plačo pri obračunavanju otr. dodatka, saj to dobivaš tudi potem, ko rodiš. Ko pa rodi študentka, te plače več ni... Lp!
|
|
|
|
študentka in otroški dodatek 12.8.2005 8:15:54
|
|
|
|
mia-1
|
Hoj jest sm jim poslala samo letni izpisek od studentskega servisa.Pa verjemi da preverjajo se vseeno.Mojo kolegico so takoj nasli da ni nic napisala glede studentskega dela.So ji pa potem od tega dalje izplacevali manj otroskega dodatka.Ona je sicer porocena studentka njen dragi tud in se steje delo prek studenta od obeh.Najprej je dobila ok 20.000sit potem pa mislim da ok. 15000sit.Po moje boljs da ti gres kr delat bos od tega mela vec denarja kot od otroskega dodatka.LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?