špaca
|
Ojla! Jaz pravim, vse se da, če imaš voljo in željo. Jaz sem stara 26, sem v 4. letniku, še en mesec do konca, nato še diploma in grem končno delat V 2. letniku sem rodila hčerko, danes je stara 2 leti in v začetku junija pričakujemo drugega člana naše družinice . Sem pa redna študentka, tako da imam obvezne vaje čez cel teden, samo prve dva meseca, ko se je hčerka rodila, me ni bilo na faks, vse ostalo pa sem opravila z odliko. Se da tudi s profesorji kaj zmenit, če vidijo, da si priden. Res pa je, da sem se učila ponoči in čez vikende malo več, ko je malo imel mož , mi je res pomagal, brez njega ne bi šlo. Mož pa je v službi, tako da smo s temi financami prišli skozi, jaz pa imam zdaj dve leti štipendijo, tako da gre. Če si se pripravljena potruditi in če si želiš še enega, zakaj pa ne..Jaz menim, da imam za otroke zdaj celo več časa, kot pa, ko bom v službi..pa še, ko so bolni, lahko lažje ostaneš doma, kot če bi morala koristit bolniško To je moje mnenje, jaz res uživam biti študentka in mamica, ni pa lahko, to pa dam vsem prav Lp
|