Anonimen
|
Mi bomo pa že kmalu 5.mesecev stari ;) 24.08.smo bili stari 4.mecece. Jaz imam se kar precej mlekca,pa sva vseeno zaceli s sadnimi kasicami (1xdnevno), pa vsako stvar po malem ji dam pokusit. Drugace cez dan moramo vsaj dvakrat spati - dopoldne in popoldne, drugace smo sitni, je pa ful zivahna - samo v narocju bi sedela in tolkla z rokicami po mizi,pa brca zivahno,maha oz.krili z rokicami,naglas se smeje,vcasih zavriska,pa pogovarjat smo se zaceli(ejej,ooo,aaa,...) Sama se ne sedi - jo naprej vlece,se bi pa kar sama rada pokonc dvigovala, v vozicku in v banjici najde oporo, pa iz lezanja na hrbtu se mi kar obrne in zacne pasti kravice, kar kobacala bi ze, ja pa vse v usta - mora vse probat :) , zanima jo okolica - ribice v akvariju, svetloba, kuža, premikajoci se avtomobili na avtocesti(je v blizini). Zvecer se podojimo in spimo kakor je, se pa vsaj 2x ali veckrat zbudimo, popapcamo in spimo naprej. Zgleda da kaj sanja,ker zacne stokati. Se pa malo zamoti pod Tomijevo telovadnico z igračami, jih prijemlje in brca, včasih pa jo kar premakne :hudicek: Je dobrovoljček 9nebesa se rada smeje, pa prste v usta tlaci, zobkov pa se nimamo ceprav jih je videt pod dlesnijo. Spodnjo dlesen ima belo. a bodo kmalu zunaj zobki??? Rada si jo drgne s skorjo :) l.p.
|