|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   število ultrazvokov
29.5.2011 21:47:34   
Anonimen
Ojla. Sem drugič noseča. V prvi nosečnosti mi je G naredil ultrazvok na vsakem pregledu. Vem, da nosečkam uradno pipadajo samo 3. Sedaj imam drugega G in očitno samo 3 ultrazvoke. A vam uspe kdaj ,pojamrat, da vas uslišijo in naredijo še kak utrazvok. Vem da je vse odvisno od G.Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: število ultrazvokov
29.5.2011 21:56:25   
Anonimen
Če smo že pri tem, nam po tanovem pripadata samo 2 uz in po moje je to dovolj ,če je nosečnost ok .
Meni na pamet ne pade da bi "fehtala" ginekologa še za kakega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2011 22:13:50   
Ancicici
Jaz sem imela do zdaj v obeh nosecnostih samo 2 ultrazvoka pri osebni ginekologinji (tolko ti jih pripada)...oziroma pri drugi nosecnosti sem imela potem se v bolnici enega ker sem bila hospitalizirana. Ce bi bilo po mojem bi dodala samo se enega na koncu, da se vidi priblizna kilaza otrocka in velikost. Drugace pa se mi zdi nesmiselno delat ne vem koliko ultrazvokov ce je z nosecnostjo vse ok. Mislim da celo ni prevec zdravo. Ce pa si mocno zelis se kaksnega, pa lahko pri vsakem ginekologu samoplacnisko prosis, da ti ga naredi. Jaz sem v prvi nosecnosti to naredila ker sem sumila, da je otrok velik, ginekologinja pa je trdila, da je drobcen. Pac seveda bi bila vesela, ce bi bil zastojn, ampak ker ginekolog ni bil prepricanja, da je to potrebno, sem pac placala in sla rodit bolj pomirjena.
Drugace pa: vprasati ni greh...najslabse kar ti lahko rece je, da pac moras to placat sama...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2011 22:19:08   
luštek
jaz sem imela 3 ker G nima UZ v svoji ambulanti ampak je napisala napotnico za drugam 

(odgovor članu Ancicici)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2011 23:50:17   
Anonimen
Jaz seem imela v nosecnosti cirka 10 UZjev. Sem imela v zacetku neke komplikaciije pa mi je potem skos preverjala se z UZjem. Pa se cisto nakonc sem imela fajn povisan pritisk, tako da so mi samo zadnje 4 dni v P 3 UZje naredili. Nevem no... men je bilo kar fajn tamalo tako pogosto videt.

< Sporočilo je popravil Otika -- 29.5.2011 23:51:37 >

(odgovor članu luštek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2011 6:14:52   
aelail
Zdi se mi da je to zelo odvisno od ginekologa. V obeh nosečnostih sem imela uz vsakokrat ko sem bila na pregledu, brez plačila.
Moja kolegica pa je imela tri brezplačne, potem pa je sama plačala, da ji je naredil uz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2011 6:58:27   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če smo že pri tem, nam po tanovem pripadata samo 2 uz in po moje je to dovolj ,če je nosečnost ok .
Meni na pamet ne pade da bi "fehtala" ginekologa še za kakega user posted image

Lahko je nosečnost ok pri morfologiji, ko ti dela 2 uz, pol se pa morda kej zakomplicira notri, pa znajo biti grde posledice, tako da jest bi fehtala, če bi bla na tem oz. bi si pač plačala...

Preveč slabih izkušenj okoli mene, hb se je moja nosečnost zaključila super, pa imela sem vsakič uz in mi je všeč, da na našem koncu ne šparajo s tem, če pa bi, bi si verjetno še kakega plačala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2011 7:16:40   
november2010
pri nas ga G vsakic na hitrco naredi.... to je po mojem cist odvisno od dobre volje oz. nacina dela G.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2011 9:47:44   
Medea10
Uf, jaz sem jih v 1. nosečnosti tud imela okol 10. Je vedno bil nek razlog, da mora pogledat, če je vse ok. In moram priznat da mi je kar pasalo videt user posted image .

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2011 10:42:59   
UOBERC
tudi meni so pripadali samo 3je, s tem, da je ta tretji za plačat 50 eur. Sestrična k pa hodi k dr. Cerarju ji je pa skoraj vsakič. Jaz se grem k mojemu G sam prfočkat. Vpraša me kako sem, rečem vredu no pol pa adijo. Kar se nosečnosti tiče je kr mal šlampast. Upam, da samo pri tistih, ko nosečnost poteka normalno, tako hitro opravi. Vso srečo še naprej!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2011 13:43:00   
SaaS
Jaz če se prav spomnim sem imela pri vseh treh otrokih 2 na zavarovanje in 2 samoplačniško, 4 skupaj.
Prvi je bil takoj na začetku, vaginalni, da je videl, če sem res noseča, izključil izvenmaternično itd. Drugič je bilo smoplačniško - ns, tretjič spet zastonj in četrti spet samoplačniško. Eden zadnjih dveh (ne spomnim se kateri) je bil morfologija..
Glede na to, da so bile nosečnosti normalne in ni bilo težav, se je meni zdelo to dovolj. Če pa bi bilo kaj narobe, bi jih pa verjetno bilo več. 

< Sporočilo je popravil SaaS -- 30.5.2011 13:50:43 >

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2011 18:41:46   
nusi
meni jih je moja naredila več - brez nekega hudega vzroka, mislim, da mi je naredila 3 ali 4 plus ns , ki je bila samoplačniška. Ne vem zakaj eni tako vztrajajo pri 2, saj ko je enkrat aparat za UZ kupljen sama uporaba pomoje ne predstavlja dodatnega stroška, s tistim 1 minutnim drgnjenjem po trebuhu se pa sonda tudi toliko ne obrabi user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 30.5.2011 18:42:06 >

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2011 21:27:02   
suzanica
Oj, zanima me kateri G na štajerskem naredi več  uz. Trenutno jih sicer plačujem vendar se mi zdi neumno hodit na pregled kjer te vpraša kako si in je pregled zaključen. Zfravstveno blagajno pa še dovolj dolgo polnim. Lp.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2011 7:25:50   
butt3rfly
nevem, kaj ti bo toliko UZ, če se dobro počutiš in če je potrjeno, da je z otrokom vse ok... ne rečem za tiste, ki imajo kakršnekoli težave in ki morajo biti pod nadzorom. jst sm trenutno v 38. tednu nosečnosti in sem vsega skupaj imela 3 UZ + nuhalno samoplačniško. za kaj več sploh ne vidim potrebe, ker sva oba zdrava. dohtarji se naj rajši posvečajo tistim, ki so tega res potrebni, da se nosečnost lahko pozitivno do konca pripelje. tiste, ki pa bi imele UZ zarad lepšega, si jih pa naj plačajo, če mislijo, da jih tolko potrebujejo.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2011 8:06:30   
Anonimen
Vsakič ko sme prišla sme imela uz.In tako se mi tudi zdi prav

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2011 14:43:24   
binkolina

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Oj, zanima me kateri G na štajerskem naredi več  uz. Trenutno jih sicer plačujem vendar se mi zdi neumno hodit na pregled kjer te vpraša kako si in je pregled zaključen. Zfravstveno blagajno pa še dovolj dolgo polnim. Lp.

jaz sem iz maribora drugace in mi vedno dela ultrazvok. sicer je privatna ambulanta. ampak morem rec da mi je fajn ko mam vedno uz sem bolj pomirjena. saj pravim
da je odvisno od ginek do ginek. mogoce pa moja pac nima tolko neke kontrole in lahko sama kontrolira kako zeli

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2011 18:33:17   
fatima
Tukaj v avstriji sem pri drugem user posted image imela UZ vedno ko sem bila na pregledu pa tudi slikice mi je vedno dala...ceprav proti koncu samo od rokic ,nogic in obraza saj je ze bil prevelik.....je pa privat ambulanta.
Mislim,da je odvisno od same ambulante kako in kaj. Za v sloveniji pa vem ,da ti pripadajo 3 UZ ce je po potrebi pa vec.
Bye

(odgovor članu binkolina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2011 19:22:12   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: fatima
Za v sloveniji pa vem ,da ti pripadajo 3 UZ ce je po potrebi pa vec.

2 uz

(odgovor članu fatima)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2011 19:47:13   
Anonimen
3 ultrazvoki, pri 3. mi je bilo rečeno, da ima DS, ob čemer sem se čisto sesula. Danes imamo doma (hvala naravi) zdravo dete in pričakujemo drugega, tokrat sem mnenja - manj, kot mi naredijo UZ, raje vidim. Kaj pa nam pomagajo slabe novice v 31. tednu??

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.6.2011 14:55:12   
babika2
Meni je moja ginekologinja v  obeh nosečnostih na vsakem pregledu naredila UZuser posted image , pogledala pa je kako bije srček. Imela sem pa še potem poleg njenih UZ še nuhalno in morfologijo. Hvala bogu, da mi jih je delala vsakič, saj se je na koncu izkazalo, da se moj sinek user posted image ni obrnil in je sprva bil v medenični, rodil pa se je v nožni vstavi (s carskim rezom).  Mene je vsak mesec pomirilo, da je vse ok, ko mi je po pregledu še naredila UZ. Mislim pa, da je resnično vse odvisno od ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.6.2011 15:16:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babika2

Hvala bogu, da mi jih je delala vsakič, saj se je na koncu izkazalo, da se moj sinek user posted image ni obrnil in je sprva bil v medenični, rodil pa se je v nožni vstavi (s carskim rezom).  

pogledajo te tudi v porodnišnici z UZ, ko prideš roditi. nikoli ne rodiš na "slepo", kajti res se lahko otrok še vedno obrne v kakršni koli položaj.

(odgovor članu babika2)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.6.2011 15:20:00   
Anonimen
Anonimna 2x sem rodila in ko sem prišla rodit nisem nobenkrat imela   uz. Tako da tvoja trditev ne drži

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.6.2011 7:05:24   
Anonimen
3x sem rodila v celju pa so mi zmeraj ob sprejemu naredili UZ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.6.2011 7:38:41   
Anonimen
Meni vsakič naredi UZ. user posted image

Jaz nisem imela nobenih težav, dobro sem se počutila, pa so mi na koncu nosečnosti odkrili, da moje dete ne bo preživelo. Tako, da je pomembno, da ti naredijo več UZ, tudi če nimaš težav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.6.2011 8:21:53   
babika2
V prvi nosečnosti mi kljub temu, da je časa bilo dovolj, mi niso pred porodom naredili UZ. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?