|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   številka nogice pri enoletniku?
17.10.2006 21:50:32   
eya
Moja mami bi rada svojemu nečaku kupila superge za čas, ko bo ta že hodil... Torej, kolikšno številko nogic so imeli vaši eno- ali enoinpolletniki? Je pa nečak precej velik za svojo starost (pri slabih 4ih mesecih je imel 7,7 kg)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: številka nogice pri enoletniku?
17.10.2006 21:52:31   
Aja32
Naš ima 21 - pa je tudi med bolj velikimi... Naj kupi 22, pa bo sigurno prav, če ne zdaj, pa malo kasneje... LP A

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 21:54:46   
žlička
mi imamo 20, vendar priporocam da pocakate, saj jih lahko kasneje kupi, a ne?

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 21:58:24   
eya
Zdaj gre mali h krstu, pa mu jih bo dala kot del darila...ker ima menda že preveč cunj, se je spomnila, da mu kupi čeveljce...

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 22:05:53   
Katrin
Tudi jaz sem mnenja, naj raje počaka, da bo shodil. Čeveljčki mu morajo biti ravno prav in ne premajhni ali preveliki. Mi smo pri 15 mesecih imeli številko 17, pri 19 mesecih pa imamo 19.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2006 23:01:37   
lelaval
Potem pa mu naj raje da bon od trgovine, kjer misli kupit čeveljčke, ker imajo otroci različne velikosti nogic, poleg tega pa je odvisno tudi, ali ima visoko nart ali ne.
Moja ima pri 16 mesecih 19, pri letu pa je imela 18 in ima visoko nart, tako, da ji vsak čevelj niti gor ne gre.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 7:10:37   
L & L
Mi imamo tudi visok nart in zato je zmer trba čevelj probat, ker kakšen ne gre gor. imamo pa šte. 21-22 odvisno od modela.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 7:41:02   
Maxica
Naš je pri enem letu tudi imel 21-22.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 8:17:35   
Anonimen
Pri 12m smo imeli 22
Zdaj, pri 15m imamo 23 user posted image
(Je pa velik 84cm in ima 12,5 kg)

Ne kupuj čeveljčkov. Pa saj so ti druge že povedale.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 9:12:12   
Pajaca
Raje naj da denar, pa boš kasneje kupila čevelčke. Ker ni vse v številki. Naš ima pri 10m št 20 smo mu pa spravli na noge točno 3 čevelčke iz cicibana, ker ima tako visok nart. Lahko da bo kaj kupila pa sploh ne bo mogel nositi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 10:22:18   
Naja31
Moj ima pri 18ih mesecih 24-25, tako da je to res različno od otroka do otroka.
Pri enem letu je imel 21.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 12:54:57   
eya
Hvala punce za vse nasvete, ste naju prepričali, mami mu ne bo kupila čeveljčkov, ampak bo raje kar bon kupila...

lp!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 19:23:42   
bobek05
FUL priporočam, da naj še počaka z nakupom. Mi smo na lastni koži ugotovili, da je največja bedarija otroku vnaprej nabavljat cote in čevlje... To, koliko je velik in težak pri 4m, ni pomembno, ker otrokom se rast teže in višini proti 1. letu ZELO ustavita. Četudi je npr. otrok ZDAJ bolj močan ali velik, še nikjer ne piše, da bo tak tudi pri 1. letu. Nekateri otroci med 8 in 12m rastejo le po 0,5-1cm na mesec, nekateri pa celo po 3-5cm...

Kar se čevljev tiče. Naš je imel poleti pri 1. letu št. 22. Nič nenavadnega. Ampak 14 dni kasneje smo bili že na 23, ob koncu poletja pa na 25, kjer smo se zaenkrat (vsaj za nekaj časa - UPAM!) ustavili. Razumeš kaj hočem povedat? Nekateri otroci imajo eno št. čevljev 2-3m, mi smo pa v 2m menjali 3 številke.

Res raje počakajte z nakupom, ker se zna zgodit, da bo stran vržen denar...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?