Gina
|
Ha ha, spliš, naš otrok ima čisto podoben alpinin čevelj, samo da ima še pri strani luknice, pa ne vem več koliko je bil, ampak mislim da pod 5000.- Jaz sem bila nad cicibanom totalno razočarana že pri ta velikem otroku, ker so se mu nogice v cicibanovih čeveljčkih tkao potile, da je bilo groza. POlega tega je imel še kar naprej platfus, tako da mu tisto anatomsko, kar naj bi bilo ni nič pomagalo. No, ko mi je pa pediatrinja razložila, da tak podplat, kot ga ima ciciban, ni za plosko stopalo, ampak naj ga imam raje bosega, pa ko sem ceno primerjala, sem pa opustila misel na ciciban. meni se zdi enako kot npr. pampers plenice. Naš je imel blazno alergijo po njih, se pravi so daleč najbolj polne kemije....ampak....imajo dobro reklamo, ljudje menijo, da je njihova razširjenost in pogostost uporabe merilo za kvaliteto. Enako je s cicibanom. Aja še nekaj je s cicibanom. Oni določijo v firmi, kakšno ceno mora dati trgovina, se pravi se ne morejo v trgovini zmišljevat in dat svoje marže poljubno. MOrajo pristat na njihove pogoje, če hočejo njihove čeveljčke prodajat, česar pri drugih firmah več ali manj ni. Dokler bodo ljudje mislili, da so ciciban ok, in dokler bodo kupovali po tej ceni, se bodo lahko te igrice šli. ko pa pač ljudje ne bodo več nasedali, pa kupovali tisto, kar je enakega ranga po cenejši ceni, bo pa tudi mit o cicibanu šel po gobe.
|