|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   številka nogice in menjavanje čevljev
22.7.2006 22:26:55   
bobek05
Kolikšno št. nogice imate oz. ste imele pri cca. 13, 14 m? In na koliko časa ste v tem oz. tistem obdobju menjavale čevljev?

Mi imamo pri 13,5 m št. 23, ki smo jo kupili 3 dni pred začetkom razprodaj (se pravi 7.7.), a kot kaže bomo morali po nove (št. 24) user posted image Meni se to ne zdi normalno. Takrat so mu bili čevlji (ciciban) še čisto prav, 24 so mu bili preveliki (mu je prodajalka še 1x merila nogico), zdaj pa tole (prstke ima že čisto na koncu) user posted image Mislim, to ni poceni šport user posted image , a kaj ko mu 3 št. prevelikih tudi ne morem vzeti... user posted image Ampak v 2 tednih user posted image user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: številka nogice in menjavanje čevljev
22.7.2006 22:32:27   
KIRA
zakaj pa ne kupiš 1 številko večje, če veš, da mu tko hitro nogica rase? sej tolk ni razlike, da bi noga not plesala, prav mu bojo pa mičken delj...user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 22:33:28   
bobek05
KIRA, prej smo menjavali (vsaj) na 1 mesec. Kaj se pa zdaj dogaja pa ne vem user posted image  

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 22:38:57   
Gina
Uf, tvoj ima pa res veliko nogico. Naš ima tudi, veš, in nikoli ne vem, kdaj se mu bo številka zamenjala. Pri 12. mesecih se mi zdi je imel še 21 ali 22, potem pa pri slabem letu in pol 23, pa pri letu in tričetrt 24, pri dveh letih ima kakšne čevlje 25, kakšne pa 26, pa ima največjo nogo v vrtcu v svoji skupini. Je pa tako, da kot vidiš  ima včasih ene čevlje 2, drugič pa 4 mesece. Moraš pa vedet, da če ima očka veliko nogo, jo bo najbrž imel tudi otrok. Moj ima nogo 48, tako da bi bilo iluzija pričakovat, da bo mali imel malo nogico. Kar pripravi se na menjave šuhov.user posted image Aja, cicibanovih jaz ne kupujem več, ker premalo nudijo za tako strašno visoko ceno. Mojim otrokom so se noge notri zelo potile. Zdaj kupujem usnjene čevlje in copate drugih firm, pa je ravno tako ok, samo cenovno pridemo veliko bolje skozi.user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 22:38:57   
Anonimen
Jaz sem Tiborju prve sandale, Cicibanove, kupila, ko je bil star 15 mesecev. To je bilo recimo na začetku junija, pa jih je potem nosil celo poletje, približno do konca avgusta.
In tako je pri vseh čevljih. Namreč, da jih nosi po eno sezono, pri sandalih nam je pri dvojnih zdaj celo slučajno ratalo, da jih nosi že drugo poletje.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 22:43:07   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

KIRA, prej smo menjavali (vsaj) na 1 mesec. Kaj se pa zdaj dogaja pa ne vem user posted image  

jezus pa marija: 1 par čevljev NA MESEC? pa saj ste pol celo premoženje dal za čeveljce. pa kam jih daješ? a maš ekstra omaro ali kako?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2006 3:10:09   
mammy26
Tale pobič pa ima res veliko nogico. Moja ima pri 14 m velikost 20-21. Tako da ji ne raste tako hitro. Ponavadi pa tako vzamem št. večjo, ravno zaradi tega.

Prav smiliš se mi, kajti to je pa res drag šport. Potolaži se, da se bo kmalu zadeva umirila.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2006 10:26:04   
Naja31
Pri nas mu je tudi v zadnjem mesecu noro nogica rastla.
Preden so se začele vročine je imel 22. Potem sem mu kupila sandalice št. 23. Čez kakšnih 14 dni se je ohladilo in mu nisem mogla gor spraviti supergic, ki so bile št. 22. Pa sva morala po nove, št. 24. Zdaj ima pa tudi že nove sandale št. 24, ker mu pri 23 že prstki čez gledajo. To se je vse dogajalo v zadnjem mesecu dni.
Noro. Zdaj je star 15 mesecev in pol.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2006 14:59:22   
bobek05
Saj vsi VEMO, da bo fant velik in da bo imel veliko nogo (ati ima št. 50 user posted image ), ampak nisem vedela, da gre to tako hitro user posted image Saj pravim, da bomo obubožali zaradi njegovih čevljev - KIRA, ko bi ti videla KOLIKO cot in čevljev že imam spravljenih za drugega (menda bo že skoraj cela omara user posted image )...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2006 16:19:43   
iva01
mate pa kr veliko nogico moj user posted image je star 20 mesecev pa nosi cicibanove sandalčke 22, menjavamo pa jih na kakšne tri meseceoz kako mu zraste nogica

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2006 18:27:35   
bobek05
saj to je samo prehodno obdobje, kajne? user posted image  sem nekje brala, da poleti hitreje rastejo... menda bo res, ker mu pravkar pospravljam vse bodije od 18-24 m, pa od 12-18 m majčke...

ampak tole s čevlji je pa malce hudo... tile dvojni, ki jih imamo sedaj, so že ne vem kateri (menda eni 8. ali 9., pa je mali komaj shodil - začeli smo z 20 ali 21).. ko smo jih šli kupovat, sem celo omenila prodajalki, da mu bodo prehitro premajhni, smo sprobali eno št. večje (24), pa je rekla, da so mu preveliki in da to tudi ni vredu.. user posted image  

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2006 18:29:50   
bobek05
Gina, katere čevlje pa kupujete? Ker me bo pobralo, če bom vsak mesec za njegove čevlje ven vrgla 40 jurjev... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2006 20:00:16   
Gina
Bobek, jaz ponavadi kupujem v eni naši lokalni trgovini ali pa na Vrhniki, imajo pa italianske čevlje. Tam imajo tudi copatke čisto identične cicibanovim (dr. harvey se imenujejo), pa stanejo 3000.- . Dostikrat kupim tudi v Alpini kaj. Za čeveljčke redko dam več kot 5000.- ima pa naš otrok (no, vsi trije) zmeraj vsaj dvoje čevlje, ene superge in ene sandale (ali pač usnjene čeveljčke za vsak dan ali pozimi gorateks škornje). NO ta velika dva imata še pohodnike (gojzarje) za treninge ali za v hribe, pa vsi trije imajo še poletne sandalčke za v vodo. Tako da....ja čevlji so vendarle velik strošek, sploh če trije pari nog tako hitro rastejo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2006 20:43:45   
Anonimen
Poglej, Bobek, tule imaš npr. popolnoma usnjen Alpinin čevelj za 3 tisoč sitov.
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=artV9441
user posted image

< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.7.2006 20:44:25 >

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2006 20:49:10   
bobek05
Splišni, kaj pa kvaliteta, udobje... itd. Meni je mama že zdavnaj trobila, da moram otroku kupovat cicabnove čevljčke, ker so kao najboljši... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.7.2006 20:54:55   
Anonimen
Če  bi vprašala našo pediatrinjo, bi kar malo popenila glede Cicibanovih čevljev. Nam je takoj na začetku razložila, da naj bi bil podplat raven, ne ortopedski, in da mora biti čevelj predvsem mehak in lahek. Prav poudarila je, da pa Cicibanovi čevlji še zdaleč niso vse to, da pa npr. so kakšni med najcenejšimi. Za tele Alpinine sicer ne vem, koliko so mehki, ampak toliko kot Cicibanovi prav gotovo. Razen softy so mogoče mehkejši, tega se po sliki ne vidi. Pojdi pogledat v Alpino, po moje se splača, sploh če tako hitro čevlje menjate.

Aja, pa v Mass pojdi, če še nisi bila. Fisher Price čevlji so ful dobri, vsaj nekateri so res mehki. Pa cena ni primerljiva s Cicibanovimi.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.7.2006 20:55:50 >

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.7.2006 21:29:52   
Gina
Ha ha, spliš,  naš otrok ima čisto podoben alpinin čevelj, samo da ima še pri strani luknice, pa ne vem več koliko je bil, ampak mislim da pod 5000.-
Jaz sem bila nad cicibanom totalno razočarana že pri ta velikem otroku, ker so se mu nogice v cicibanovih čeveljčkih tkao potile, da je bilo groza. POlega tega je imel še kar naprej platfus, tako da mu tisto anatomsko, kar naj bi bilo ni nič pomagalo. No, ko mi je pa pediatrinja razložila, da tak podplat, kot ga ima ciciban, ni za plosko stopalo, ampak naj ga imam raje bosega, pa ko sem ceno primerjala, sem pa opustila misel na ciciban. meni se zdi enako kot npr. pampers plenice. Naš je imel blazno alergijo po njih, se pravi so daleč najbolj polne kemije....ampak....imajo dobro reklamo, ljudje menijo, da je njihova razširjenost in pogostost uporabe merilo za kvaliteto. Enako je s cicibanom. Aja še nekaj je s cicibanom. Oni določijo  v firmi, kakšno ceno mora dati trgovina, se pravi se ne morejo v trgovini zmišljevat in dat svoje marže poljubno. MOrajo pristat na njihove pogoje, če hočejo njihove čeveljčke prodajat, česar pri drugih firmah več ali manj ni. Dokler bodo ljudje mislili, da so ciciban ok, in dokler bodo kupovali po tej ceni, se bodo lahko te igrice šli. ko pa pač ljudje ne bodo več nasedali, pa kupovali tisto, kar je enakega ranga po cenejši ceni, bo pa tudi mit o cicibanu šel po gobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2006 13:18:06   
bobek05
Hja, kaj naj rečem... V MB sem šla gledat v Massa (Fisher Price) in v Alpino, pa imajo oboji izredno slabo izbiro za ta male, večino robe je pošlo oz. nimajo Anejeve št. - in tudi glede tega smo bili očitno v zmoti... user posted image  Torej smo se spet odpravili po "cicibanke" user posted image  in potem spet to sprobavanje, mali je že skoraj poludil in rezultat: kupili smo ene sandalčke št. 24 (od spredaj malo zaprti) in ene sandalčke št. 25 (od spredaj listo odprte) user posted image  user posted image  Mislim, 25!!! In mu nisem mogla kupit večjih - so mu bili tile dvojni ravno prav veliki (od spreaj ima še prostore za en noht), v ta večjih pa mu noga plava, pa ne zaradi velikosti, ampak ker so tako široki, da mu pri gležnjih ne stisne dovolj user posted image  

Še zdaj ne morem verjet... Fant še nima niti 13,5m, pa ima št. 24 in 25! user posted image  

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.7.2006 20:53:05   
bamby
Tudi mi smo Timu tisto poletje, ko je bil star 1 leto, menjali sandale od 21-23. Na srečo se nismo špogali z novimi, ampak kar s ponošenmi, saj se v še manj kot mesecu ne morejo toliko znucat, da ne bi mogle bit še za rabo

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.7.2006 22:49:53   
bobek05
bamby, jaz jih na žalost nimam od koga posodit... user posted image  tolažim se samo s tem, da bo počakalo na drugega

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2006 15:33:34   
* Mateja *
Mi imamo tud podobne probleme z nogico. Letošnje poletje smo kupili že 3 sandalčke, prvi so bili št.22 zadnji pa 25. Ene smo kupili Cicibanove, da imajo mal opetnika in podplat v redu, druge pa smo kupili kar v Arsu in so lih tko uredu. Če bi morali kupovat sam od Cicibana gremo na kant, kolkor smo jih že zamenjali od začetka leta, ko je začel nosit prave copatke.
Zdej se splača kaj kupit ko so razprodaje. Jaz mu v glavnem vse vzamem eno številko večje, ker vem , da mu tko hitro noga raste.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2006 15:37:59   
ada2
moji Nuši je 1x kar čez noč zrasla noga. res! zvečer ko sma prišli domov je bilo še čisto vredu, zjutraj, ko pa sva se odpravljale od doma pa jok kako da jo čevelj tišči in res je bila potrebna večja številkauser posted image  ampak kasneje se pa vsaj toliko ustali, da uspeš kako  sezono z enimi skoz datiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2006 22:56:19   
pravljica
joj bobek...jaz pa ne vem, zakaj rabite poleti toliko čevljev za malega, počakaj še malo, da jih bo res več rabil user posted image  naš je ves čas bos...res VES čas (edino, če smo na kakšnem kraju, kjer bi bilo možno naleteti na kakšno steklovino) - trenutno imamo samo odprte sandalčke (niti ne vem, katera firma je, glavno da so usnjeni), če se je že treba obut, prve so bile pa superfitove (ker še ni bilo dovolj toplo, je pa že ravno racal od ovire do ovire), ker cenejših v št. 17 nisem dobila --> to je to user posted image
aja, št. je pa 18...pri 12. mesecih user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2006 8:02:38   
ivanap
Gina eno vpr. zate. V kateri trgovini na Vrhniki kupuješ čeveljčke za tvoje otroke?

Hvala za odg. in lp.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2006 8:07:33   
CUKRČEK
na Vrhniki sta trgovini Karo in la skarpa dost fajn in cenovno dost ugodni.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.