|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   št 74 (CLAR) - za koliko mesecev?
14.11.2005 18:54:09   
pravljica
doma imam nekaj kratkih bodijev v tej številki, ki mi poleti niso prišli prav in ne vem, če jih naj šparam za drugo leto ali jih dam naprej...CLAR št. 74...je možno, da mu bodo pri 11-13 mesecih prav, glede na to, da ima ta firma malo večje modele?

yeah, thats me ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: št 74 (CLAR) - za koliko mesecev?
14.11.2005 19:29:20   
Jančika_
Za Clar ne vem, ampak če je njihova velikost primerljiva s H&M, potem ti lahko povem, da moj 15-mesečnik še vedno nosi nekaj majic z dolgimi rokavi št. 74, pa so mu čisto prav. Bodije te velikosti smo pa pospravili kaka dva meseca nazaj.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 19:44:29   
SPORTINA
Mislim da imata oba HM in Clar kar realne stevilke,
a mislim, da bodijev 74 drugo leto ne boste nosili...

Moja 5 mesečnica (ki je sicer velika) nosi sedaj bodije
74, res da ze nosene po prvi hcerki (malo sprane in temu primerno gotovo manjse)....

Majčke mogoče, včasih kakšna stvar kar "raste z otrokom in
se splaca pocakat, a bodiji dvomim...

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 20:06:23   
tinatona
Jaz pa mislim da bi jih še lahko nosili. Moj mali je pri 6ih mesecih še nosil njihovo 56. 62 pa lahko še zdaj obleče, le rokavi so malo kratki (pa ima zdaj 8200g in 68cm).

LP tina 

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 20:16:08   
frutka_
Po Filipovih merah so H&M bodiji večji kot Clarovi. Jaz sem malemu oblačila 74-ke ko je nosil še komot 68-keH&M.
Clar ima bolj male cifre, nasprotno kot Schiesser npr. ki ima velike cifre pa tudi C&A ima male številke.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2005 20:23:34   
nejcko

Naša tamala je stara 16,5 mes in še vedno nosi št 74.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2005 21:51:49   
CatJa
Čist odvisno kako velik je otrok in ali imate sušilc. No, Jan je med ta drobčkenimi in so mu Clarove cote hitro premajhne, predvsem zarad krčenja v sušilcu. Itak jih pa ne nosi več. Hvalabogu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2005 22:42:56   
eva1
moj ima 8 mesecev pa nosimo 74 clarove bodije...sam pomoje jih bo nosil največ še kašn mesec ali pa dva, ker jih že sedaj malo nategnem predno mu jih oblečem, tako da bomo počasi prešaltali na 80! Pomoje mu ne bodo več prav! res pa uporabljam sušilni stroj,pa možno da so se malo uskrčliuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2005 23:15:32   
KODA
Jaz bi na tvojem mestu,še malo počakala.Stran jih ravno tako še lahko daš.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 0:02:28   
morskadeklica
Moja je stara 8 mesecev (velika okoli 70cm), pa še vedno nosi body CLAR št. 62. Sicer imam tak bodi samo en (je bil darilo), ampak se mi zdi full večji od ostalih modelov iste številke. Jaz bi počakala, mogoče pridejo pravuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 6:42:59   
Lunca1
Mi pri 11 mesecih nosimo od 68 pa do 80. Te zadnje so ji sicer še prevelike. Je pa Pina najbrž  med manjšimi. Jaz jih še ne bi dala na stran. Lahko jih pa nosi tudi spodaj namesto spodne majice.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2005 9:44:40   
Lana_s
Odvisno od otroka . Moja je stara 5 mesecev in ji oblačim 74, samo je kar buckasta (pri 4.5 mesecih je imela 8 kg).  Potem ko pa začnejo hodit in kobacat pa tak izgubijo kak kg in mu bodo mogoče še prav.   

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2005 15:47:38   
valči
Mislim,da jih lahko pospraviš za naslednjegauser posted image .Ker so za moje pojme Clarovi bodiji manjši,ker sta naša dva nosila št. 74 do šestih mesecev,pa sta med drobnimi.Lara sedaj nosi št. 80 in ji gre na malo in sicer Clar.Je pa stara 9 mesecev in bolj manekenka-cca 8 kil in 70 cm.

Imam pa sušilca občasno v uporabi,tako da ...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2005 20:12:30   
UOBERC
Čist odvisno koliko je otrok velik in težek. Moja pupika je stara 1. leto in nosi št.84 ali pa 92. Ima pa 13 kg.! user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2005 21:58:44   
spacey
Naš nosi Clar 74 dolg rokav že kake 3 mesece .. mu je pa že malo majhen, predvsem rokavi in vrat je že kar odkrit. Imamo pa še št. 80 in 86 in sta oba v uporabi. Meni so super, samo številke so bolj majhne.

Samo za primerjavo...od Bibe pa še vedno nosi št. 68 .. super so!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2005 22:53:21   
pravljica
ok, hvala vsem...bodo še v omari počakali, da vidimo...mi jih je škoda, ker so res čist novi in so mi všeč...tisti poletni z rokavi in hlačnicami...mogoče pa bojo ok tam nekje junija, pri 11ih mesecih user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?