Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 2.10.2008 18:26:15
|
|
|
|
drobtinica29
|
ojla! ker si želela info, kjer se da veliko kolesarit in sprehajat, naj ti pomagam s predlogom - južna dalmacija - makarska riviera, natančneje, brele, baška voda, itd. tukaj je veliko za kolesait, sprehajat, in še razne dogodivščine, tudi gorovje biokovo je zanimivo, ker se lahko na vrh celo pripelješ z avtomobilom (1780m), čudovito! meni osebno so ti kraji zelo lepi. pozanimaj se kaj o njih še sama! lep dan!
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 2.10.2008 18:29:38
|
|
|
|
leda
|
hvala. seveda tudi jaz guglam. iščem pa sicer bolj pohodništvo (i pa seveda tudi bicikliranje).
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 2.10.2008 19:43:54
|
|
|
|
Primoza
|
Pelješac s Sv. Ilijo skorja 1000 m, Dubrovnik s parimi vršički do 500 m Srđ, Velika Špica in Snježnica, ki je že prava gora 1247 m. Za pohajat je odličen Dubrovnik.
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 6.10.2008 13:07:22
|
|
|
|
leda
|
pelješac zveni obetavno. kaj pa mljet? sem slišala, da zna bit tut športen, če seveda ni prevroče in če se ti da ma kdo kakšno izkušnjo? le
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 6.10.2008 13:09:47
|
|
|
|
leda
|
dubrovnik?!? nanj pa res nisem pomislila...pa to se da recimo imet apartma na peš razdalji do centra in do izhodišča vsaj večine pohajanj po vršičkih? da se čimmanj z avtom fijakaš naokoli... le
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 7.10.2008 8:33:56
|
|
|
|
viv_
|
Mljet, ogromno označenih peš poti in kolesarskih stez. Sploh v nacionalnem parku.
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 7.10.2008 10:21:58
|
|
|
|
leda
|
hvala viv, ja, sem slišala za mljet, da nam zna bit všeč.
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 12.10.2008 7:49:29
|
|
|
|
Primoza
|
Mi smo šli v Dubrovnik z letalom. Tako avta nismo imeli. Na vršičke okoli dubrovnika se da brez problema priti peš - pa še simpatično je ker je že samo potikanje po Dubrovniku zanimivo. Na Snježnico smo takrat vzeli lokalni avtobus.
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 12.10.2008 18:53:00
|
|
|
|
leda
|
primož, zveni super. kombinacija športne narave in urbanega pohajkovanja je namreč za našo familjo terna. maš morda kak dober apartma namig?
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 12.10.2008 19:48:51
|
|
|
|
Primoza
|
To pa žal ne, mi smo bili takrat v hotelu Neptun. Še to, že pohajkovanje po vrhu dubrovniškega obzidja, kjer obkrožiš celo mesto, je pravi mali pohod, še posebno če so zraven otroci.
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 3.11.2008 21:08:33
|
|
|
|
leda
|
primož, za začetek: dubrovnik in hribčki naokoli so me prepričali. so me pa frendi opozorili, da je bilo tam okoli precej minirano. tko da me zanima, kako je kaj s tem? predvidevam, da so razminiral in da je ok. ali je pač še vedno bolje se držati poti? kar z radovedno triletnico ni ravno optimalno...
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 3.11.2008 21:15:33
|
|
|
|
Primoza
|
Mi smo bili tam leta 2000, že takrat so bile poti brez problema prehodne, vsaj nobenega od obiskovalcev nismo videli, da bi zletel v zrak, niti se to ni zgodilo nam. Naokoli po makiji pa itak ne tacamo z malčki. Več informacij dobite tukaj: http://www.plsavez.hr/hr/HPD_Dubrovnik
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 4.11.2008 9:04:39
|
|
|
|
leda
|
sej vem, da je moje vprašanje kot iz top liste nadrealista, a kaj čmo, če je pa teve fikcija v jugi realnost postala... sicer pa super link, grem mal srfat.
|
|
|
|
RE: športne počitnice na jadranu 4.11.2008 19:29:37
|
|
|
|
Primoza
|
Ne, res so Hrvati kar resni planinci in so tudi poti v Dalmaciji posledično precej dobro markirane.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?