|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:31:52   
Sisy
Danes pa jaz bombardiram z novimi temami....:)-

Kot odvisna aerobičarka in velika ljubiteljica športa (beri: ko ne migam sem ful tečna ;)) me zanima (če kaj veste) koliko časa po operaciji se športne aktivnosti odsvetujejo? Lahko začnem takoj ko mi ven poberejo šive ali naj raje še malo počakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:33:57   
Linda25
Sisy,

najboljši šport je hopacupanje :sloncek::sloncek:.:)-

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:35:02   
pinka
Do prvega pregleda počakaj, potem pa lahko začneš, ampak počasi!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:35:02   
baguSka
pomoje da je najboljš če tm vprašaš k ti bojo šive vn dal. jst zase vem da bi še mau počakala. ne vem no - jst bi raj mau potrpela.

pa sej ne morm verjet - ti glih iz bolnice, pa že
razmišlaš kako bi skakala :zmeden: svaka čast - res!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:42:27   
Sisy
:)-:)-:)- ma ja jst sm učas mau čudna...še moj prau da sm zmešana....:)-:)-:)- Če bi mi nekdo zdele reku da sploh ne smem več migat (razen tistih aktivnosti) bi se komot sprjaznla....vse, sam da enkrat eno štručko dobim....;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:44:08   
Mijavček
Oj Sisy, evo preskok u novo debato...

men so rekli, da po laparo 7 dni počivat, s tem da ni treba skoz ležat, sediš vstaneš, lahko tud kej postoriš, ko se počutiš ok, ampak ne smeš pretiravat, ne smeš se pretegovat, raztegovat (perila obešat... to sem jaz probala 5 dni po op. pa ni blo fajn, me je ful križ bolel pol, strogo prepovedno je dvihovanje težjih bremen... sam to ne vem kok časa... in ne smeš se prehladit 14 dni! Potem migaš kokr pač ti telo dovoli, ker je to pri vsaki ženski drugač, so nam rekle sestre, da poskusiš počas in potem ti telo samo pove, če mu ne odgovarja. Glede na to, da po prvi M lahko že :sloncek::sloncek:, pomojem potem lahko počasi začneš tud s kakšno lahko hojo al pa kej lahkega (verjetno ne boš šla trebušnjakov delat) Za vsak slučaj pa vprašaj svojo zdravnico.
jaz nisem bila nikol tko zagreta za miganje, tako, da se prav trudila telovadit ne bom preveč :)-

Pa pa

mijavček:muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:55:05   
Mijavček
Sisy jest ti bom kar tukaj odgovorila, k si spodaj spraševala za zarastline pa endometriozo...
To ni isto, zarastline nastanejo iz različnih vzrokov, tako, da če ti niso nič endometrioze omenjali, je verjetno tudi nimaš. ker to pri laparo takoj vidijo.

res pa je, da je eden od vzrokov za zarastline lahko tudi endometrioza, ker ta sluznica ob M krvavi (isto kot v maternici) in potem se iz te krvi, ki nima kam it lahko tvorijo zarastline. Se mi zdi, tko nekako.

Drugač pa zarastline nastanejo tudi zarad kakšnih prejšnjih vnetij, za katere sploh nisi vedla, al pa če si mela slepič operiran al pa kej podobnega.

Tisti procent in možnosti zanositve velja za bolnice z endometriozo, za ostale pa ne vem. vsekakor upam, da boš čimprej :nosecka: in se ti ne bo več treba ubadat s temi morami.

LP

Mijavček:muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 14:59:27   
emaa
jaz sem prejšnji teden, 3 tedne po laparo, pomagala omare prestavljat, pa nisem kake teže nosila, jo je moj :love:, pa me še danes boli v popku in vse okoli, res na lahko je treba delat, pa še fertik sem bla dva dni po tem

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   športne aktivnosti-kdaj?
23.5.2005 17:19:53   
tinkamiška
Zdej bom pa še jst povedala neki;) Jst sem tudi zagrizena tae-bo-istka, pa sem potem nekje prebrala, da preveč športa tudi ni dobro, ko začneš delat:duda: Potem sem prvi mesec po operaciji malo manj skakala na tae-bo-ju, pa malo več po:love::)-:)-:)-, ta drugi pa sploh nisem šla več migat, pa še:sloncek::sloncek::sloncek: sva samo okoli O, pa je ratalo.

Pa ne pravim zdej, da se morš nehat rekreirat, samo mogoče ni treba tako zelo, kot prej. Kaj pa vem:zmeden: Meni je po mojem vse premetalo tam noter, sej se mali jajc, še vgnezdit ni mogel, ko pa sem tako norela in brcala na miganju:)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?