|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šport in gibanje - ?
26.1.2009 9:00:34   
bučka.
pozdravljene! malo me skrbi kako in koliko se lahko gibam.
trenutno čakam na M (in upam, da je ne dočakamuser posted image ), me pa zanima, če lahko s športom naredim kaj škode. še posebej smučanje, če pazim, se smučam počasi, itd.
vem, da na splošno se izogibati aerobiki in skakanju. če pa mogoče katera ve mi kaj več in konkretno povedati bi bilo pa super!!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šport in gibanje - ?
26.1.2009 9:47:05   
Bojana82
Bučka, smučanje ti ne bo škodilo.....seveda je pa nekatere športe treba omejiti!

Upam, da ti kmelu uspe zagledati user posted image .....

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2009 11:29:57   
Jane77
Helo,

kokr se men zdi, je treba pazit na pretirano gibanje šele, ko si noseča. Če pa še nisi oz. če ne veš, pa še nism slišala za nobene omejitve glede gibanja in športa. Še celo v nosečnosti priporočajo, da je ženska aktivna, sploh če je bila že pred nosečnostjo. seveda, do določene mere. Tko da , ti kr veselo smučaj!

Lp

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2009 14:33:52   
sarar
hello! jaz pa sem v reviji za nosečnice nekaj časa nazaj prebrala, da smučanje ni primerno za user posted image . če sumiš da si noseča, bi jaz na tvojem mestu malo počakala s smučanjem, namreč padci lahko povzročijo tudi splavuser posted image . pa nočem te strašiti, samo pravim da previdnost ni odveč. je pa baje plavanje in podobno zelo primerno za nosečnico, seveda spet odvisno v kakem bazenu. jaz osebno rada kolesarim, pa sem se temu odpovedala med nosečnostjo,sem se raje zeloooo veliko sprehajala

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2009 14:35:45   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Helo,

kokr se men zdi, je treba pazit na pretirano gibanje šele, ko si noseča. Če pa še nisi oz. če ne veš, pa še nism slišala za nobene omejitve glede gibanja in športa.
Lp

Bravo. Podpis.

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2009 14:55:17   
kitka1
Smučanje in druge športe, kjer hitro lahko pride do hujše poškodbe, seveda odsvetujejo, ampak šele, ko si že noseča. Ne gre le za poškodbe trebuha, lahko imaš npr. zakompliciran zlom noge, mogoče je potrebna operacija in splošna narkoza, kar pa gotovo ni ravno najbolje za razvijajočega se otročka.

V obdobju, ko čakaš, ali se bo kaj prijelo ali ne, načeloma ni panike, je pa verjetno res, da npr. v primeru, ko je vse skupaj na nitki (med samo vgnezditvijo v maternično sluznico), lahko kakšno hudo skakanje vpliva tudi na to. Če gre za spontano zanositev, je verjetno takšen vpliv manj verjeten, ko pa gre za razne postopke umetne oploditve, bi pa jaz to malo omejila.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2009 15:19:17   
Bojana82
Kaj pa težko dvigovanje v službi ( od 10 pa tudi do 25kg ) ali to lahko škodi zarodku še pred izostankom menstruacije, preden ugotovimo, da smo noseči??!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 18:15:04   
sarar
obstaja meja, pri kateri ginkologi odsvetujejo dvig, ne vem pa koliko kil naj bi nosečnica lahko dvignila. odvisno tudi kako dviguješ- v user posted image mora biti hrbet zravnan. jaz delam na pošti, pa nisem imela večjih težav z dvigovanjem paketov, seveda so mi sodelavke pomagale pri tistih težjih. ko sem bila 1. noseča, sem bila na pregledu pri dr.Rešu, je rekel da nosečnica 'lahko' dvigne brez problemov 30kil, če je zarodek oz.user posted image  ok. samo jaz do te meje raje nisem šla. najbolje, da vprašaš svojo gin. a si user posted image ?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2009 19:43:29   
Bojana82
Sara nevem še, zdele okrog 31.1. upam da nebom dobilauser posted image ! Sem pa skos malo v strahu, da nebo kaj narobe, ko bomuser posted image , ker v službi vsakodnevno kar težko dvigujem!

Ampak malo si me pomirila s tistim, da če je vse v redu se lahko dviguje do 30 kiluser posted image .....

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 9:22:37   
sarar
ja tako je meni rekel ta dr.Reš, je pa dober ginekologin tudi z umetnimi oploditvami se ukvarja. tko da bi najbrž to moral vedt. se pa vseeno na svojo gin.obrni, za vsak slučaj. želim ti, da bo vse ok in da se bo pokazal +user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 14:11:07   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sara rojsek
v user posted image mora biti hrbet zravnan.

Ne samo v user posted image , ampak ABSOLUTNO VEDNO mora biti hrbet zravnan, kadar karkoli malo težjega dvigujemo!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.