|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje v maternici
25.10.2009 8:51:34   
mala kuharica
Živjo vse bodoče mamice!

Sem v 5t nosečnosti in že me skrbi:( Namreč, razen bolečnih prsi in izostanka menstruacije, nimam nobenih znakov nosečnosti, razen občasnega blažjega oziroma tudi močnejšega špikanja v maternici. Ker je to moja prva nosečnost, vprašati pa tudi nimam nikogar, ne vem, kaj to pomeni. A je to normalno ali ni? Če je špikanje močnejše spominja na znak, kot da bi dobila menstruacijo. To potem traja nekaj sekund, nato pa preneha. Pa ne špika me tako močno vsak dan, ponavadi me zelo narahlo, kadar sedim ali ležim. Ali je to OK? Jutri bom tako ali tako poklicala ginekologinjo, samo rada bi prej vedela, kaj lahko pričakujem.

Hvala vsem za odgovore in pomoč. Vsem želim najlepšo nosečnost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje v maternici
25.10.2009 8:54:19   
Anonimen
No vidiš .
Torej imaš nekoga za vprašat--) Ginekologinjo user posted image
Ona se specializirana za takšne zadeve

(odgovor članu mala kuharica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2009 8:54:34   
valentinčica30
Popij magnezijevo tableto, ki ti bo težavo omilila, pa mal počitka. Po vsej verjetnosti, gre za raztegovanje maternice, če ni izcedka ni panike. Sicer pa se je o teh stvareh najbolje posvetovat z G.

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2009 9:18:29   
Jada82
Mala kuharica, kar brez panike .. tako zgodaj je kar normalno, da te kaj špika, boli ... mene je tudi, sem v bistvu kar M pričakovala ... pa je potem ni bilo od nikoder. So pa podobne bolečine, da ... ampak verjetno se ti le vse pripravlja za nadaljnjo nosečnost. Kdaj pa imaš 1. pregled? Če je še daleč, pa magar kar pokliči ginekologinjo in ji povej ... te kar pomirijo, tudi takole, po telefonu user posted image
Veliko sreče! user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2009 9:26:44   
mala kuharica
Prvi pregled imam 5. 11., ampak ne pri svoji ginekologinji, ampak v Dravljah. Svojo ginekologinjo bom poklicala jutri, naročila me bo pa verjetno konec meseca, ker, kakor sem tukaj brala, te prej kot pred 10. tednom, tako ali tako ne pregledajo. 

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2009 9:54:57   
nincrli
Od 8.t naprej najbolj pogosto pregledajo, ker prej se včasih ne vidi srček in potem je panika za bzv.
Ja to špikanje, mene je fejst špikalo prve tedne... Dokler ni izcedka res ni panike user posted image
Vso srečo!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2009 12:52:34   
mala kuharica
A lahko vprašam kakšnega izcedka? Mislite krvi?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2009 13:05:54   
nincrli
Ja rjav ali krvav, drugače beli tok pa kakšni vodeni izcedki so normalni v user posted image , če pa je rumen pa gre ponavadi za glivice. Kritična sta pa res rdeč in rjav...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2009 13:10:41   
tanjusi
Mala kuharica, kar brez panike .. tako zgodaj je kar normalno, da te kaj špika, boli ... mene je tudi, sem v bistvu kar M pričakovala ... pa je potem ni bilo od nikoder. So pa podobne bolečine, da ... ampak verjetno se ti le vse pripravlja za nadaljnjo nosečnost. Kdaj pa imaš 1. pregled? Če je še daleč, pa magar kar pokliči ginekologinjo in ji povej ... te kar pomirijo, tudi takole, po telefonu user posted image
Veliko sreče! user posted image

tudi jaz sem v 5. oz 6. tednu in tudi jaz imam podobne občutke, vendar mislim da ni kaj narobe in je bilo že pri 2. nosečnosti isto.
Jaz imam prvi pregled takrat ko bom v 7. tednu, upam da bo že kaj videt.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2012 12:42:46   
pikapikica7
pozdravljene!
Zanima me ali naj bi se špikanje v maternici ponavljalo vsak dan? Sem v 6. tednu, pa že dva dni ne čutim nič. Takrat ko me je špikalo, ni bilo težko opaziti, ni bilo ravno boleče, vendar sem se zavedala med raznimi opravili. Sedaj pa že dva dni nisem nič začutila in sem prav čakala, če bo kaj zašpikalo pa nič. Saj je to normalno? sploh za začetek nosečnosti? malo me skrbi.. hvala

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2013 10:58:44   
baby1234
lp

SEM NOVA TUKAJ.TAKO DA SE OPRAVIČUJEM ZA NAPAKE ;)
pred 3,2 1 tednom in pred 5 dnevi sva imela nezaščiten spolni odnos,sicer ni v mene ampak čista malenkost da je!!
aja menstruacije sploh nimam redne ...danes pa sem začutila smesno pokanje mehurčkov v trebuhu kot tudi rahlo "šraufanje",in rahel roza izcedek..
testa še nisem delala.kot tudi ne klicala svojega G...
mislite da je možna nosečnost....

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2013 21:14:10   
99devetka
Pozdravljene,
no mene zbada po celem ledvenem predelu, včasih bolj, včasih manj, včasih pa kak dan nič. M mi zamuja že 11 dni, prvi test sem naredila pred tremi dnevi šele zvečer, se prej pošteno napila vode, ker sem se bala, da bo premalo urina, potem pa bila razočarana. Menda sem izbrala napačen čas in preveč tekočine. Drugega testa me je kar malo strah.

(odgovor članu baby1234)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2013 8:21:06   
baby1234
99 devetka...

Pri meni je bil takrat FALSE ALARM...
zdj pa imam isto kot ti...
se tt jaz prav boji delat drugega

javi da bouser posted image

(odgovor članu 99devetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?