|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje v žlički
26.7.2005 15:35:51   
SANJA2
:nosecka:Mene pa že cel teden špika v zgornjem delu trebuha - v žlički. Kot bi me nekdo s šivanko prebadal.Na dotik pa je občutljiva tudi koža. Želodec ni... vsaj mislim, da ne. Ali menite, da gre za raztegovanje mišic, kože.

Hvalaa

30t

Neposredna povezava do sporočila: 1
   špikanje v žlički
26.7.2005 16:06:46   
nana 27
Tudi mene je pred dnevi zbadalo v žlički - točno na enem mestu. Prijateljica mi je povedala, da me peče zgaga. Veš, tvoj buši se je dvignil in povzroča težave.

Meni je pomagal:
-visok vzglavnik
-donat
-zvečer ne jem več
-pazi se sadja in sadnih sokov

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   špikanje v žlički
27.7.2005 13:40:43   
ivana25
Ojla!

Jaz sem imela želodčne težave že pred nosečnostjo, tako da je zdaj že kar :hudicek:, pa sem šele v 27. tednu.

Vse drži, kar je povedala že prejšnja, dodala bi ti samo še to, da:
- jej večkrat po malem
- izogibaj se začimbam, pikantni, presladki in
preslani hrani (če si pozorna kaj ješ,lahko
ugotoviš, kaj ti stvar še poslabša)
- sadje lahko ješ le po obroku in ne zvečer
- če te res močno boli in nič ne pomaga, lahko vzameš
1 uro po jedi kak Rupurut (je antacid in ga dobiš v
lekarni brez recepta, nosečke ga lahko uživajo v
neomejenih količinah- jaz ga vzamem le, ko je res
hudo)

Stvar se še poslabša, če te otroček veselo brca v ta predel- poskusi se malo uleči na bok oz. ga nekako pripraviti do tega, da se bo vsaj malo premaknil in brcal kam drugam.

Saj bo, še nekaj tednov, potem pa... :sloncek::sloncek::sloncek:

Pozdravček vsem!
Ivana

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......